796
-
Cat 02 #72 csináltam szervert -
#71 Szerintem a tieddel nincs semmi baj, max néha kifagy, hát ez van :D
Milyen gyors netetek van? Download/Upload? -
F1re #70 csinalsz te servert ?
-
#69 de még mindig nem montátok meg, hogy tok menteni ha szerver vok ? vagy amit ecce megépítek, az megy késöbb a levesbe ? -
#68 Nekem routerem van, szal nem igazán tudtok majd csatlakozni. -
#67 csak ne az asztalra, hogy ne essünk le :D
amúgy nekem gyenge a gépem, meg hamarosan menek, szval inkább nem leszek szerver.. -
#66 Észrevettem:) -
Cat 02 #65 nekem is lefagyott :D
Shiwo nak faxa volt a járgánya :D -
#64 most má megy..sikerült belőni a tűzfalat..a patchet már telepítés után feltettem -
jefferson83 #63 JA a patchet mindenképpen tedd fel. Próbáld meg kikapcsolni a tűzfalat, míg kipróbálod, ha akkor sem megy akkor más a gond. Screenshotot nem tudom mert még nem játszottam vele csak megnéztem, használd a print screent + paint kombinációt :) -
F1re #62 nem probal meg vaki mas is servert inditani ? -
F1re #61 lefagyot :P :D:D::D:D -
F1re #60 megy :) -
#59 De ha query masterrel lekéred a hostlistát, akkor ott is listázza, tehát nem kell az ip címekkel bajlódni majd. -
F1re #58 server neve :Sg server by fire server kod : 1111 server ip:84.3.148.46 port:28000
elvileg es megy a server -
#57 Igen! Ezért hiányoztak az RTB funkciók! Hajrá :D
Elöbbi multi:D
-
F1re #56 ja de ezzel kene :)) Play RTB -
F1re #55 ez volt eddig is es ezzel idnitotam a jatekot blockLand -
#54 v1.045 -
F1re #53 ngcs linkeld ki meik pachat nyomjam fell -
#52 ill hogy tok screenshotot csinálni (mintha láttam volna vhol leírva a gémbe a parancsát..) -
#51 nekem nem hoz ki semmit ? valszeg tűzfal..de akkor mellik portot engedélyezzem ? ill hogy tok elmenteni vmit, ha szerverbe kreáltam ? -
jefferson83 #50 Join Server -> query Master -> Ilyenkor a kis ablakba kijön egy csomó szerver -> választasz egy public szervert ami nem kér jelszót -> join Server gomb és kész.
Valahogy így. A többihez meg ne írj semmit,hagyd üresen a jelszó meg az Ip rublikákat. -
Cat 02 #49 quetry mester vagy mire kell kaolni alul és kiírja az összes szervert -
#48 Query Master, ezzel kéred le a hostlistát -
#47 szval a kérdés az, hogy tok felmenni szerverre.. -
#46 öö..nekem bejött 1 ablak mikor Join Serverre mentem..a kövök vannak rajta:
Join password: gondolom ide az 1111
Server IP : ??? mellette gomb join IP
lentebb 4 gomb, <back, query LAN, query Master, join Server..uccsó elöttit prócáltam, de nem talált semmit.. -
F1re #45 amugy en vami F4et nyomtam vagy vami iesmit :D -
F1re #44 kijutottam :D -
#43 ezzel énis megszívtam, nyomj 1 alt+tabot, aztán menj vissza, és 0-t -
F1re #42 kURVA ELETBE HOGY TOK KILEPNI A CONSOLEBOL ? :d:d:d -
Cat 02 #41 megyek :D -
F1re #40 csinaltam 1 servert ha gondoljatok gyertek fell :D teszt server a neve es 1111 a kod :D -
#39 Szép dolgokat építeni :D -
Cat 02 #38 mér rájöttem :S :D
és építés mire jó ? -
F1re #37 nem nem nem ez volt a gond :D amit en letoltotem jatekot es fellraktam az nem tette fel csak a jtaek felet es a pach nem tudot rajta semmit felulirni most leszedtem masikat es mar muxik :)) -
#36 Kalapáccsal nem lehet harcolni, vagyis azzal nem tudod bántani az embereket, az nem arra való. -
#35 Csak Deathmatch módban tudsz lövöldözni, az admin át tudja váltani arra a szervert. -
Cat 02 #34 kiválaszot hova rakja és azon a mappá belül csinál egy blockland2000-t assem ésodak ell bemsolni :D -
#33 Mit akarsz csinálni? Új embereket pakolni a pályára?