Vietnam korlátozza az online játékidõt
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hadd kérdezzem már meg, nem gondolod hogy amit mondasz az más ember szabadságába való beavatkozás, te valami büntetõtáborban voltál Kápó, vagy hasonló foglalkozást üzöl? Az hogy ki mit csinál neked hangyaf...nyi közöd sincs hozzá, jó lenne ha a saját életedet tennéd rendbe inkább minthogy másnak itt meg akard határozni mi a helyes meg a normális. Te egy tökéletes diktatórikus alapvetést irtál itt le, ugyanis diktaturákban szokás megmondani az embereknek mi a helyes és mi nem, hangyákká degradálva õket. A világ nem a játékfüggõktöl olyan amilyen hanem a hozzád hasonló, más életét élni akaró "észlényektöl".
Goth!
Én most nem arról beszélek, hogy néha akár egy napot is végignyom valaki valamivel.
Én arra reflektálok, amikor valakinek az egész élete (ami mondjuk 12-14-16 évesen még igencsak tyúkszaros, és lenne mit kipróbálni) mondjuk a WoW-ozás körül forog. Azt csinálja, azt olvassa, csak ilyen témákról beszélget csak ilyen témák iránt érdeklõdõ emberekkel.
Semmit nem tanul belõle, semmilyen képessége nem fejlõdik (kivéve ha a szem dioptriáját nem tekintjük annak), tapasztalni max a karaktere fog, és nem ismer meg MÁSFAJTA embert.
Én nem azt mondom, hogy lõjük le azokat, akik számítógépjátékokkal játszanak. Aki ilyen szinten bele van valamibe kábulva, azon már segíteni kell (néha akár erõszakosan, akarata ellenére). Mint mondtam, nem értek egyet ezzel a húzással, amit a vietnámiak csináltak, de a probléma ettõl még fennáll.
Én most nem arról beszélek, hogy néha akár egy napot is végignyom valaki valamivel.
Én arra reflektálok, amikor valakinek az egész élete (ami mondjuk 12-14-16 évesen még igencsak tyúkszaros, és lenne mit kipróbálni) mondjuk a WoW-ozás körül forog. Azt csinálja, azt olvassa, csak ilyen témákról beszélget csak ilyen témák iránt érdeklõdõ emberekkel.
Semmit nem tanul belõle, semmilyen képessége nem fejlõdik (kivéve ha a szem dioptriáját nem tekintjük annak), tapasztalni max a karaktere fog, és nem ismer meg MÁSFAJTA embert.
Én nem azt mondom, hogy lõjük le azokat, akik számítógépjátékokkal játszanak. Aki ilyen szinten bele van valamibe kábulva, azon már segíteni kell (néha akár erõszakosan, akarata ellenére). Mint mondtam, nem értek egyet ezzel a húzással, amit a vietnámiak csináltak, de a probléma ettõl még fennáll.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Ok, szal a te szemszögedbõl nem normális. Azon meg felesleges vitázni hogy valóban normális-e, mert az hogy mi normális és mi nem az, teljesen relatív.
Ezt már felfogtam. De hülyeségeket beszélsz. Még mindig nem tudom, mi ezen a "lál".
Szerinted gyûlölködés van bennem? Hát akkor egészségedre. Nem mondom, hogy egyetértek ezzel a lépéssel (mármint a vietnámiak okosságával), de ha egy ilyen dolog VALÓS (!) probléma lesz, akkor bizony megoldást kell találni.
Nem normális dolog, ha egy tizenX (és a 10hez közelebbi tizenX, fõleg) egész nap/éjjel számítógépjátszik. Egyszerûen, szimplán és lazán NEM NORMÁLIS DOLOG (mint ahogyan ugyan ennyi idõt tv elõtt, kocsmában, edzõteremben, templomban, tanulással vagy részegen tölteni SEM NORMÁLIS).
Szerinted gyûlölködés van bennem? Hát akkor egészségedre. Nem mondom, hogy egyetértek ezzel a lépéssel (mármint a vietnámiak okosságával), de ha egy ilyen dolog VALÓS (!) probléma lesz, akkor bizony megoldást kell találni.
Nem normális dolog, ha egy tizenX (és a 10hez közelebbi tizenX, fõleg) egész nap/éjjel számítógépjátszik. Egyszerûen, szimplán és lazán NEM NORMÁLIS DOLOG (mint ahogyan ugyan ennyi idõt tv elõtt, kocsmában, edzõteremben, templomban, tanulással vagy részegen tölteni SEM NORMÁLIS).
Az, hogy téged is falhoz kéne állítani és lelõni, mert tele vagy gyûlölködéssel, azért, mert azt mondod, hogy falhoz kéne állítani és lelõni õket. Értem? =)
Azt hiszem ez a téma is fõleg Távol-keleten és a Tengerentúlon probléma. Nekem még nem volt szerencsém orvosi esetû játékoshoz európai területeken belül. Távol-keleten valakinek ez az állása hogy egész nap aranyat gyûjt stb. Na az már beteges.
Kommunizmus ide vagy oda agresszív, nyílt beavatkozás az állam részérõl rizikós, elég sokszor belebuktak már páran.
Kommunizmus ide vagy oda agresszív, nyílt beavatkozás az állam részérõl rizikós, elég sokszor belebuktak már páran.
Ezen mi olyan "lál" neked?
"akik még nincsenek tökig tele elõítéletekkel és/vagy gyûlölködéssel."
---> "jobban teszik, ha a falhoz állítják õket, és lelövik mindet."
lál :DDDDD
---> "jobban teszik, ha a falhoz állítják õket, és lelövik mindet."
lál :DDDDD
Te disznó xDDD
én pl silkroadozom fél éve, van mikor egész nap azt tolom, mégse vagyok függõ (csak kicsit :D) mert bármikor abba tudom hagyni...nemrég volt egy cikk sg-n a játékfüggõségrõl, nah attól még messze állok (remélem :P)
tegnap délben felkeltem és kisebb megszakításokkal hajnali kettõig játszottam xDD Függõ vagyok? -.-
hánem.
Mondjuk ebbõlcsak 5 óra volt mmorpg... Nah nembaj majd ma több lesz :D
hánem.
Mondjuk ebbõlcsak 5 óra volt mmorpg... Nah nembaj majd ma több lesz :D
Semmi köze a buta, egész nullától huszonnégyig a net elõtt ülõ ballaszt-embereknek a "fiatalság"-hoz. Ha a fiatalság olyan, mint amirõl a cikk ír (egész éjjel internetcafé-ban, vagy a játék elõtt), akkor a "vöröspofájú komcsik" jobban teszik, ha a falhoz állítják õket, és lelövik mindet.
Quipper: egy nemzet az emberein múlik, akik benne élnek. Egy ilyen országban, mint Vietnam, ráadásul minden "remény" a fiatalságban lenne, azokban, akik még nincsenek tökig tele elõítéletekkel és/vagy gûlölködéssel. Nem csoda, hogy pipa a kormány...
Quipper: egy nemzet az emberein múlik, akik benne élnek. Egy ilyen országban, mint Vietnam, ráadásul minden "remény" a fiatalságban lenne, azokban, akik még nincsenek tökig tele elõítéletekkel és/vagy gûlölködéssel. Nem csoda, hogy pipa a kormány...
Szal akkor miért is ne kéne õket ferdeszemûnek nevezni?
Szíved joga hogy minek nevezed õket =) Biztos nem fognak megsértûdni a ferdeszemûek. Õk meg nevezhetnek minket körszemûnek vagy f@sztuggya -.-
Szíved joga hogy minek nevezed õket =) Biztos nem fognak megsértûdni a ferdeszemûek. Õk meg nevezhetnek minket körszemûnek vagy f@sztuggya -.-
WoW=3500Ft/hó, kb egy árban van egy kábeltv kettes csomagjával, amiben nincsenek benne a legjobb adók, és sok ember meg a TV-nézéssel szúrja el napi 8-10 óráját, mégsem akarja senki meghatározni, hogy mennyit lehet tv-t nézni. nézel, amennyit akarsz, ha hülye vagy, akár a családodba, munkádba, életedbe is kerülhet. így van ez az MMORPG-vel is.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ezek hülyék! Innen látszik hogy ezek a vöröspofájú komcsik így akarják elnyomni a fiatalságot, hogy pont abba kötnek bele ami nagyon népszerû a fiatalok körében!<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gonosz2>#gonosz2><#eplus2>#eplus2>
a wow 13 euro havonta = 3500 ft
Nekem is tetszett a Lineage2.Le is tudtam szokni rola,14 honap utan:P Szal nem nehez,csak akaratero kerdese......<#eplus2>#eplus2>
Bérbe vehet? reklámfelület...
Nekem tetszet a WoW, mégis letudtam állni róla. Csak az idõt szarja el, ügyességet se fejleszt talán, csak felfedezhetek egy idétlen világot aminek szinte se füle, se farka. Egyetlen jó hogy több emberrel együtt lehet fejlõdni, de mondjuk akkor se. Ha csak a MMORPG játékokat próbálják fékezni akkor teljesen jó.
na most fog jönni a büntetõpontXD<#mf2>#mf2>
...+.
MEgint primitív voltál, elsõ hozzászóló, de mindegy. Na lényeg az, hogy szerintem totál igazuk van, ezek az online szerepjátékok nagyon komoly befolyással vannak az emberi idegrendszerre, és ne mondja nekem senki azt, hogy ha az adott játék, WOW, SILKROAD, MU, stb, tetszik neki, õ tudja magát kontrollálni, és leszáll róla egy óra múlva. Naponta az ilyen szarok miatt rengeteg ember veszíti el állását, baxa szét a családját, sõt, akár hajléktalanná is válik. Ha valaki huzamosabb ideig játszik ilyenekkel, napi 8-10 órát, az már függõség, orvosi eset. RÁadásul a legtöbb ilyen havidíjas, pl a wow asszem 6 ezer ft havonta. Nem tom, a lényeg az, Vietnámnak igaza van, de a pontrendszeres hülyeséget elítélem, nem jó semmire. Én nem nevezném õket ferdeszemûnek, többen vannak, mint mi, és ahogy látom 20-30 év múlva átveszik kínával a világ irányítását a nyugat elõl, ezt õk is tudják, ezért lesz a különbözõ politikájuk egyre agreszívabb, ezért akarják ezeket a "kommunista, diktatorikus, szabadságjogelvevõ" államokat nyugati klónná átnevelni... Ne értsen senki féllre, nem vagyok kommunista, sõt, utálom a kommunistákat, de sok dologban igazuk van.
...+.
csak ezt tom mondani===><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Érdekes próbálkozás arra, hogy elvegyük az emberektõl a hülyeségtõl való jogot. A probléma valós, de ez a megoldás nem tudom, mennyire okos húzás.
hülye Vietnámi BOTok :S :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
← ElőzőOldal 2 / 2