Csobbanás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
naná hogy király volt benne szerintem is nagyon jó buksza !!!!<#hehe><#hehe><#hehe>
Gfreiter
Valami rémlik 😊 Mindenesetre jó punci. Bár nekem Meg Ryan jobban tetszett a Joe és a Vulkánban, de még jobb volt a Magas barna férfi...blabla -ben a szõke csaj, Lori Singernek hítták, csak kicsik voltak a tõgyei, de azért sztem arcra szebb, mint a Daryl Hannah.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

sz4bolcs
jaja, és látszottak a cicijei

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Gfreiter
Emlékszem én is a filmre. Valami kádban õrizgette a csajt otthon, vagy ilyesmi...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

sz4bolcs
Nosztalgiázni 😄 Ezt még apukám is fiatalon nézte

Gfreiter
mirejóezatopik?<#fejvakaras>

sz4bolcs
Király volt benne a cicis néni.

Krezga
Bandew
de

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Met
ez nem az a sellõs film?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Bandew
Régi Tom Hanks film.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Krezga
akkor csobbanjunk.
The FlashBack
miez?

Punker
Ityu17 kérésére.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"