Véletlen felhasználó kidobása.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ább baz 😄 mi is így tanultuk csak mi Pascalban 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
rand
táblába berakod a felhasználókat, rand fügvénnyel generálsz egy számot 0-(addig ahány felhasználó van-1) és amelyik számot kidobja az lesz az index, innen már könnyen letod kérdezni a tömb "indexedik" elemét😉
táblába berakod a felhasználókat, rand fügvénnyel generálsz egy számot 0-(addig ahány felhasználó van-1) és amelyik számot kidobja az lesz az index, innen már könnyen letod kérdezni a tömb "indexedik" elemét😉
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
sajna most nincs a gépemen php, de szerintem hamarosan jön valaki aki beírja neked a kódot
amúgy használd a lenti két témát (#6), azt sokan látogatják és minden kérdésre találnak választ
amúgy használd a lenti két témát (#6), azt sokan látogatják és minden kérdésre találnak választ
egy sok-fiókos szekrény aminek a fiókjait feltöltöd a felhasználókkal. sorsolsz egy számot, és az adott számú fiók felhasználója lesz a kisorsolt tag =)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
a kisorsolás rész? az egyszerû, benyomod õket egy tömbbe majd sorsolsz egy számot, és az adott indexû tag a kisorsolt
ajánlom ezt a két témát: Html, Css, Php help, PHP HELP
Ezt meg is tudom oldani. De azt, hogy azok között akik kattintgatnak kisorsoljon 1 felhasználót. Végülis ez az ami nem megy.
Levi
szóval azt akarod, hogy számlálja hogy az adott user hányszor bökött az adott linkre?
van 1 oldalam. Van sok felhasználóm. Ezek közül páran rákattintanak 1 linkre. Megnyílik 1 popup és ez hozzáad 1 -et az X mezõhöz.
Ezek után mondjuk éjfélkor azok közül a felhasználók közül akiknek az X mezõlyükben 1 van sorsolna és ki kéne, hogy dobjon 1 felhasználót, akinek az Y mezpjéhez hozzáadna 1-et.
Remélem így érthetõbb. Ha nem szólj és egy kicsit még érthetõbbre fogalmazom.
😄
Ezek után mondjuk éjfélkor azok közül a felhasználók közül akiknek az X mezõlyükben 1 van sorsolna és ki kéne, hogy dobjon 1 felhasználót, akinek az Y mezpjéhez hozzáadna 1-et.
Remélem így érthetõbb. Ha nem szólj és egy kicsit még érthetõbbre fogalmazom.
😄
Levi
sajna nem értem, próbáld az elejétõl kezdeni
szóval mi is ez?
szóval mi is ez?
Azt szeretném valahogye elérni, hogy mondjuk a regisztrál felhasználóimból 10 rákattint 1 linkre. Így egy mezõben egy szám 0-ról annál a felhasználónál aki éppen kattintott 1-re áll. Jelenesetben 10 helyen 1 ez a mezõ. Eddíg meg tudom csinálni. Nekem azt kéne, hogy ezek közül a felhasználók közül kisorsoljon egyet, és adjon egy másik mezõjéhez 1-et. Ezt lehet, hogy randommal kéne megcsinálni, de ahoz a részhez nagyon nem értek. Vagy ha nem randommal, akkor hogyan? Próbáltam utána járni, de sehol nem találtam erre megoldást.
Levi