14
Véletlen felhasználó kiadása.
  • Cat 02 #14
    ább baz :D mi is így tanultuk csak mi Pascalban :D
  • Falabu #13
    rand

táblába berakod a felhasználókat, rand fügvénnyel generálsz egy számot 0-(addig ahány felhasználó van-1) és amelyik számot kidobja az lesz az index, innen már könnyen letod kérdezni a tömb "indexedik" elemét;)
  • Jégkocka
    Kösz remélem akkor valaki tud hamarosan segíteni. Fontos lenne. Addíg szétnézek ott is. :D
  • blackgamer
    sajna most nincs a gépemen php, de szerintem hamarosan jön valaki aki beírja neked a kódot
    amúgy használd a lenti két témát (#6), azt sokan látogatják és minden kérdésre találnak választ
  • Jégkocka
    De az a kérdés, hogy a számot, hogy sorsolom? Én is id szerint akaertam sorsolni.
  • Nuki
    egy sok-fiókos szekrény aminek a fiókjait feltöltöd a felhasználókkal. sorsolsz egy számot, és az adott számú fiók felhasználója lesz a kisorsolt tag =)
  • Jégkocka
    A tömb alatt mit értesz? Kezdő vagyok. Meg csak 13 éves...
  • blackgamer
    a kisorsolás rész? az egyszerű, benyomod őket egy tömbbe majd sorsolsz egy számot, és az adott indexű tag a kisorsolt
  • blackgamer
    ajánlom ezt a két témát: Html, Css, Php help, PHP HELP
  • Jégkocka
    Ezt meg is tudom oldani. De azt, hogy azok között akik kattintgatnak kisorsoljon 1 felhasználót. Végülis ez az ami nem megy.
  • blackgamer
    szóval azt akarod, hogy számlálja hogy az adott user hányszor bökött az adott linkre?
  • Jégkocka
    van 1 oldalam. Van sok felhasználóm. Ezek közül páran rákattintanak 1 linkre. Megnyílik 1 popup és ez hozzáad 1 -et az X mezőhöz.
    Ezek után mondjuk éjfélkor azok közül a felhasználók közül akiknek az X mezőlyükben 1 van sorsolna és ki kéne, hogy dobjon 1 felhasználót, akinek az Y mezpjéhez hozzáadna 1-et.
    Remélem így érthetőbb. Ha nem szólj és egy kicsit még érthetőbbre fogalmazom.
    :D
  • blackgamer
    sajna nem értem, próbáld az elejétől kezdeni
    szóval mi is ez?
  • Jégkocka
    Azt szeretném valahogye elérni, hogy mondjuk a regisztrál felhasználóimból 10 rákattint 1 linkre. Így egy mezőben egy szám 0-ról annál a felhasználónál aki éppen kattintott 1-re áll. Jelenesetben 10 helyen 1 ez a mező. Eddíg meg tudom csinálni. Nekem azt kéne, hogy ezek közül a felhasználók közül kisorsoljon egyet, és adjon egy másik mezőjéhez 1-et. Ezt lehet, hogy randommal kéne megcsinálni, de ahoz a részhez nagyon nem értek. Vagy ha nem randommal, akkor hogyan? Próbáltam utána járni, de sehol nem találtam erre megoldást.