53
Új sorozat az RTL Klubbon
-
#53 Hali mindenk. Tudtok segíteni? A barátnőmnek tedszik egy zene ami kellene neki de sajnos mi nem tudjuk ki az előadó és mi a zene címe. Ez a döglött akták 4. évad 9. ik részébe van amikor a faszi a tv ét elakarja vinni.itt megnézhető. Elöre is köszönömDöglött akták -
Dexi #52 A 16-os részben hallottam, szerintem megéri meghallgatni. -
Dexi #51 Oasis - Don't Go Away -
#50 erre én is kíváncsi lennék ték -
Colonel Fox #49 Hi! nem tudjátok mi volt a címe a mostani rész végén hallható számnak? Meg az előadója? -
#48 Fujj de ocsmány volt a mostani rész...pfff -
#47 menyjetek nézzétek a Döglött aktákat, hamarosan kezdődik!!! -
#46 Hát a 24 ez alól kivétel :) -
#45 és láttad a Winamp File Info-jába egy 2001-es dátum volt és a sorozat 2003-ban indult a USA-ban.Bár tévedhet a File Info, vagyis az aki beírta. -
#44 Mondjuk igaz, hisz csak nem fognak főcimdalt irogatni minden sorozathoz. Ha belegondolok, amikről tudok, azok is már megvoltak, s nem a sorozathoz irták..... -
#43 szerintem már meglevő szám volt -
#42 Nagyon jó tényleg, bár azt hittem, hogy ezen szöveg is lesz. Gondoltam ez egy meglévő számból lett főcim, de igy is frankó..... :) -
#41 nagyon jó!!!!!!!!! -
#40 ugye milyen jó ?:D -
#39 ugye milyen jó ?:D -
#38 Köszi :) -
#37 nincs mit :) -
#36 Kösz!!! -
winnie #35 hála az rtl-nek az aug 20-i kihagyás után a 2. évad folytatódik aug 27-én, szerencsére normális, heti egy részes tempóban. -
#34 well hát az első lapon a free-re kell kattintanod, után várnod néhány másodpercet, majd miután a timer lement, beírod a kódot és rákattitasz a download from...... -ra -
#33 ezek szerint nem, még ilyen helyekről nem töltögettem. -
#32 nem tudsz rapidsharéről letölteni ? -
#31 nincs ott semmi vagy nem értem mi van... -
#30 itt van :) -
#29 na mondd én is nagyon kíváncsi vagyok!!!!!tényleg nagyon jó. -
#28 Neked megvan? Ki az előadó? És a cime? -
#27 A főcím zenéje zseniális :) Most is azt hallgattam.::) -
#26 Végre ez egy jó sorozat, ami nem ismétlés, erre meg a hülye Lostot kezdik ismételni hétköznapokon, ezt meg vasárnapra tették. Rohadt jó....... :( Nem tudom az RTL Klubot mért nem Ismétlő csatornának hivják. Egyedül a Hiradót nem ismételgetik..... -
Szolnokboy #25 baromi jól néz ki a főhősnő mikor mosolyog. meg egyébként is :) -
#24 A lúzer haverja apja, aki lányokat erőszakolt. -
#23 Valaki eltudná mondani hogy ki volt a mai részben a 15 éves csaj gyilkosa, mert amikor közeledett a rész vége egyszerűen megszakadt az rtl klub műsora a rossz idő miatt?????
-
exider #22 Madtv Cold Case Parady -
#21 Hát hogy te milyen hüjeségeket írsz!Elképesztő.
-
#20 bevallom ,én is rákaptam erre a sorozatra,pedig a sorozatok távol állnak tölem kivéve a The4400...
a föhösnönk haja olyan igénytelen hogy az már szép,és a mai részben ez a félszemü macskája,hááát...
de a végén most elöször kibontotta a haját,ezel gondolom a karakter egy magasabb szintre lépését jelzik elöre...
összeségében a történetek elég jók,és kifejezetten tetszik amikor a szereplök fiatal változatával helyettesitik be a jeleneteket... -
fortlamy #19 Üdv.Mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni. A mai (07.11) részben elhangzott egy Cannibals szám. Ha valaki tudja a címét, kérem irja meg!
Köszi.
-
#18 Szerintem jó sorozat, s bár a címe "érdekes", de legalább mindenki kicsit megrökönyödik a címen, s így talán jobban a figyelem középpontjába kerül, s talán többen leülnek megnézni, hogy mért is adhaták neki ezt a címet.... -
#17 Engem már a címe is egy kész főnyeremény, egy kicsit morbid, de én bírom.
Semmi baj szerintem a címével.
És már az első rész nagyon jó volt szerintem.Egy igazi jó krimi.
Ez hiányzott nagyon.
Remélem nézett is lesz. -
PBence #16 ilyen hülye magyar címet... és ahogyan a "hang" bemondja... brrr :) -
widrag #15 de a sorozat szerintem jó, az első rész tetszett :) -
#14 Egyetértek :)