Empire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Na ebbõl se lesz idei megjelenés, semmi hír róla 😞

Next PC upgrade: 2022

Anyagilag nagy bukta volt, a készítõk majdnem be is csõdöltek 😊

tényleg? hatalmasat?? de sz*r! pedig nekem atomüberül bejött a története, meg faxa hangulata volt. másrészt a pókembernek is lett folytatása xD
Mivel hatalmasat bukott az elsõ rész sztem nem lesz folytatása

hát én inkább az advent rising folytatására lennék kíváncsi...elvileg 3 részes lesz..
grebber
Egyenlõre semmi az ég világon 😞

Király!Vmi kép?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

grebber
Empire - A valótlan gyönyör
<2006. június 24. @ 11:04 - Berkenye>

Az ember azt hihetné egy Empire címmel bejelentett játékról, hogy valami stratégia, pedig nem: a Chair Entertainment úgy gondolta, hogy ilyen címmel inkább egy Unreal Engine 3 motorral meghajtott FPS-t készítene.

A jövõben a második polgárháború kellõs közepén járunk. Az egyik oldalon a legmodernebb technikával felszerelt fegyverek, míg a másikon a milicista tenyeres-talpas katonák, akik minden erõvel azon vannak, hogy eltöröljenek a Föld színérõl néhány várost, esetleg országot.

Az amerikai birodalom túl gyors növekszik, ám a konfliktus mégis belülrõl indul. Az indulatok pattanásig feszülnek a Bal és a Jobb oldal között, amibõl aztán egy óriási háború kerekedik. Sajnos azok vannak többségben, akik a béke és a tárgyalások helyett inkább csak gyilkolni akarnak. Amikor az amerkai álom szertefoszlik, ki tudja maga mellé állítani az embereket és a kormányt? S Te melyik oldalra állnál?

Az idén novemberben megjelenõ játék Orson Scott Card világhírû író által írt történeten alapul, de az Empire nem csak videojáték, hanem képregény-sorozat és esetleg még film formájában is elérkezhet hozzánk. Munkássága során olyan más alkotásoknál segédkezett, mint az Advent Rising címû videojáték, vagy a 2008-ban mozikba kerülõ Ender's Game címû film.

info: Gamestar

Na erre kiváncsi leszek mert nagyon a semibõl bukkant elõ,de az is lehet hogy pont ezért lesz jó mert titokban frankó gamet dobtak össze!
Kiváncsian várom az elsõ ingame videokat!