8
Unreal Engine 3-as FPS
-
#8 Na ebből se lesz idei megjelenés, semmi hír róla :( -
haxoror #7 Anyagilag nagy bukta volt, a készítők majdnem be is csődöltek :) -
csgj #6 tényleg? hatalmasat?? de sz*r! pedig nekem atomüberül bejött a története, meg faxa hangulata volt. másrészt a pókembernek is lett folytatása xD -
haxoror #5 Mivel hatalmasat bukott az első rész sztem nem lesz folytatása -
csgj #4 hát én inkább az advent rising folytatására lennék kíváncsi...elvileg 3 részes lesz.. -
#3 Egyenlőre semmi az ég világon :( -
veri5 #2 Király!Vmi kép? -
#1 Empire - A valótlan gyönyör
[2006. június 24. @ 11:04 - Berkenye]
Az ember azt hihetné egy Empire címmel bejelentett játékról, hogy valami stratégia, pedig nem: a Chair Entertainment úgy gondolta, hogy ilyen címmel inkább egy Unreal Engine 3 motorral meghajtott FPS-t készítene.
A jövőben a második polgárháború kellős közepén járunk. Az egyik oldalon a legmodernebb technikával felszerelt fegyverek, míg a másikon a milicista tenyeres-talpas katonák, akik minden erővel azon vannak, hogy eltöröljenek a Föld színéről néhány várost, esetleg országot.
Az amerikai birodalom túl gyors növekszik, ám a konfliktus mégis belülről indul. Az indulatok pattanásig feszülnek a Bal és a Jobb oldal között, amiből aztán egy óriási háború kerekedik. Sajnos azok vannak többségben, akik a béke és a tárgyalások helyett inkább csak gyilkolni akarnak. Amikor az amerkai álom szertefoszlik, ki tudja maga mellé állítani az embereket és a kormányt? S Te melyik oldalra állnál?
Az idén novemberben megjelenő játék Orson Scott Card világhírű író által írt történeten alapul, de az Empire nem csak videojáték, hanem képregény-sorozat és esetleg még film formájában is elérkezhet hozzánk. Munkássága során olyan más alkotásoknál segédkezett, mint az Advent Rising című videojáték, vagy a 2008-ban mozikba kerülő Ender's Game című film.
info: Gamestar
Na erre kiváncsi leszek mert nagyon a semiből bukkant elő,de az is lehet hogy pont ezért lesz jó mert titokban frankó gamet dobtak össze!
Kiváncsian várom az első ingame videokat!