857
-
Bufy #377 Mobilra family guy akit érdekel ugorjon be !
http://familyguyreszek.atw.hu/ -
#376 Seth MacFarlane's Cavalcade of Cartoon Comedy, keress rá bittorrenten :)
egyébként a youtube-ra voltak felpakolva eredetileg a minirészek, úgyhogy egyenként ott is meg lehet őket nézni. egész pontosan itt -
Cat 02 #375 Nem rég volt itt 1 link family guy-os oldalról, de fent voltak az alkotók ~1 órás random rajzfilm alkotásai is, picit elborultak voltak, de jóók :D valaki link ? -
#374 most végeztem a hatodik évaddal
magasan a legjobb volt az eddigiek közül ! -
ba32107 #373 Azt hittem rám célzol, bocsesz -
#372 Senki nem ugatott le téged, olvass vissza. -
ba32107 #371 Mivan? Én csak azt nem értettem hogy ha jan. végén folytatódik, akkor miért volt új rész, mi a fasznak kell leugatni? -
#370 Az is egy új epizód volt. VKi még annak sem tud örülni, hogy kap egy friss részt a teliszünet közepén. -
ba32107 #369 De most is volt 1-2 hete új rész.... akkor az mi volt? -
#368 Szeptember 27 és December 13 között heti rendszerességgel volt, január 31-től folytatódik. -
#367 Kezd nagyon unalmas lenni, hogy totálisan rendszertelenül adják az epizódokat. -
Cat 02 #366 Hey guys, did you hear this new song ? :D -
#365 B-b-b-bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, the bird is the word
A-well-a bird, bird, bird, well the bird is the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word
mikor előkerült a magnó, már tudtam, h megint ez lesz :D
:D:D -
#364 szegény Quagmire :D -
#363 :D...
Tetszett ez a rész nagyon. Mondjuk már elvonási tüneteim is voltak... :D -
Cat 02 #362 Én a pofonon vazze...
She screamed, so i slapped her :D -
#361 Kellemes oldschool, mégis friss rész volt. Sírtam a Dwayne "The Rock" Johnson-os bejátszáson... :D -
Cat 02 #360 03-Jan-2010 Family Guy 08x10 Big Man on Hippocampus -
ba32107 #359 Most megint szünet van? Az utolsó rész az s08e09 volt nem? -
#358 Nem!
Itt a hivatalos borító:
Van még egy (bővített) kiadás, amin Stewie van. -
Cat 02 #357 Sztem 7. évad jött ki, csak belerakták a SW részt. Ami 8. évadban lenne a 20. -
#356 Azért csak a 20-as, mert az a Star Wars-os rész, és azt már a neve miatt el lehet adni... Igazából két rész lesz a tv-ben, mint ahogy az előző SW-s résznél, mivel 50 perc környékén van az epizód, így nyilvánvalóan kettészedik majd. -
#355 én akkor sem értem, ok, tényleg kijött dvd -n, elhiszem
de akkor miért pont a 20as rész került ki a netre? miért nem 10-től felfelé? :) vagy csak a 20as rész jött ki dvd -n? :D az is hülyeség lenne
no mind1, én még sorozatnál ilyen kavarásokat az epizódok terén még nem tapasztaltam, pedig a két kezemen nem tudnám megszámolni, hogy hány sorozatot nézek/néztem :) -
#354 nincs ebben semmi meglepő szerintem, karácsony előtt piacra dobták extrákkal (azt hiszem dec. 21 volt a megjelenés DVD-n és BD-n), így csengethetik érte a lóvét, aztán majd májusban lemegy a TV-ben is ingyen. Két legyet egy csapásra :) -
#353 tehát dvd -n hamarabb kijött mint ahogy leadják a tvben? :)
az elég fura lenne -
Cat 02 #352 DVD-rip ha megnézed :) -
#351 ez mi a pöcsöm, hogy az s08e09 után az s08e20 jött ki? :DDD -
#350 így 20 nap távlatából válaszolok már xD
Na én nem tudtam, hogy a FOX tv már eleve vágott verziót küld el nekünk. Nem akartam senkit savazni, csak érthetetlen volt ez számomra. Mindenesetre örülök, hogy ezek szerint nem a magyarok vagdossák össze a sorozatot öncélúan és trehányságból :) -
Cat 02 #349 SW jobb volt azért :D -
#348 Apám... Hugh Laurie, és a Big Bang-esek is tiszteletüket tették... :D
A német esti mesén és a Cosby-s EKG-n percekig röhögtem... :D -
#347 -
#346 http://www.youtube.com/watch?v=Q1PMmG1Crb4 -
Cat 02 #345 Elefánt :DDD
Meg "It's pregnant!"
ezek betegek :D -
#344 Ment PM. -
#343 Kalóz Öblön nézz körül. Én onnan téptem. -
#342 hülye kérdés, de honnan lehet letölteni a második részt, ha csak 22-én jelenik meg? eztv-n nem látom. -
#341 Ja, a birodalmi lépegető nagyon ott volt.
SPOILER: Meg amikor jönnek a birodalmiak, és elkezdenek riadóztatni mindenkit. Aztán olyan mintha megtámadták volna a mikrofonost, majd később megszólal és mondja, hogy csak leesett a mikrofon. :D Hát én azon is beszartam. + a csávó aki kínálta nekik a jeget az elején, miközben ugye tudjuk hol voltak. :D + Yoda is hatalmas volt. Na ennyi spoiler elég volt, nézzétek meg, mert sokkalta jobban sikerült mint az első rész (szvsz). SPOILER OFF. -
#340 A-ha. Ok. :)
Nem találtam kivetnivalót, úgy igazán, hatalmas volt a második SW-s epizód. Örülök, hogy nem lovagolták meg a szókimondás lehetőségét, és nem tömték színültig káromkodással. A poénok pedig átlagon felüliek voltak! Taps!
-
#339 Dvdn jelenik meg dec 22-én. Májusban kerül adásba. -
ba32107 #338 A SW-os kisfilm hatalmas volt :D:D Birodalmi lépegető :D:D:D