Érkezik a Toshiba HD DVD-írója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak line-outokat látok rajta. Az olvasó belsejérõl is volt már kép, elég zsúfolt volt erõsítõ rész nélkül is.
Ez egyben egy erõsítõ is, nem? Ha jól nézem 2 patch-kábelt is rálehet kötni. Azért elfogadnám, ha ingyen adnák.
"melyik vinyó gyártó készít egy terás vincsiket?"
Lehet 2x500 is.
Ha jól emléxem az elsõ DVD felvevõben is ugyanennyi vinyó volt.
Lehet 2x500 is.
Ha jól emléxem az elsõ DVD felvevõben is ugyanennyi vinyó volt.
Ez a felbontás csak az eddigi "sötét középkor" jellegû TV-khez képest tûnik nagynak.
Eljön az idõ amikor olyan TV-t nem kapsz majd sehol, amelyik NEM tud HDTV-s felbontásban üzemelni <#whatever>#whatever> (kivéve a nagyon-nagyon kis képátmévõvel rendelkezõ TV-ket (37 cm és alatta)
Eljön az idõ amikor olyan TV-t nem kapsz majd sehol, amelyik NEM tud HDTV-s felbontásban üzemelni <#whatever>#whatever> (kivéve a nagyon-nagyon kis képátmévõvel rendelkezõ TV-ket (37 cm és alatta)
Ne butáskodj... 😛
Akkora felbontásban, hogy nincs olyan tévé ami ezt normálisan meg is jelenítené...
"ahol az 1 TB-os merevlemezzel ellátott készülék igencsak borsos áron kerül forgalomba."
melyik vinyó gyártó készít egy terás vincsiket? mert tudtommal a 750-es a legnagyobb. A 400-500gigás vinyók is csak most kezdenek el jobban elterjedni, 750-est meg csak a Seagate gyárt ha jól tudom.
melyik vinyó gyártó készít egy terás vincsiket? mert tudtommal a 750-es a legnagyobb. A 400-500gigás vinyók is csak most kezdenek el jobban elterjedni, 750-est meg csak a Seagate gyárt ha jól tudom.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
"ahol az 1 TB-os merevlemezzel ellátott készülék igencsak borsos áron kerül forgalomba."
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Mekkora má?! 1Tb az lófasz se belenyomhattak volna vagy 5-öt is! 10db 500Gb-os vinyót azt kész... akkora mint a hûtõnk lol <#nevetes1>#nevetes1>
lehet hogy csak 230 perc de az olyan minõségû 230 perc amilyet te még nemláttál sztem... qtpman!<#lama>#lama>
lehet hogy csak 230 perc de az olyan minõségû 230 perc amilyet te még nemláttál sztem... qtpman!<#lama>#lama>
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
öcsém 230 perc?? lofasz se....
b*sszátok meg!
"Yoshihide Fujii, a vállalat alelnöke azzal igyekezett igazolni, hogy egy ilyen úttörõ jellegû fejlesztésért õ akár két és félszer ekkora összeget is kifizetne."
Hát ha nekem lenne annyi pénzem, mint neki, akkor valszeg én is 😊
Hát ha nekem lenne annyi pénzem, mint neki, akkor valszeg én is 😊
Egész pofás darab lett ez, legalábbis a korai asztali lejátszókhoz képest, szerintem.
Egy lejátszó azért jóval olcsóbb. S ez is fog még jókorát zuhanni árban 😊
Igaz én már évek óta nem vettem föl semmit a tv-bõl, így dvd felvevõre sincs szükségem, ami már megfizethetõbb. Ha mégis akarnék valamit fölvenni ott a 10eHUF-os tunerkártya a PC-m ben...
Igaz én már évek óta nem vettem föl semmit a tv-bõl, így dvd felvevõre sincs szükségem, ami már megfizethetõbb. Ha mégis akarnék valamit fölvenni ott a 10eHUF-os tunerkártya a PC-m ben...
azt hiszem várok még egy pár évet amíg beruházok a hd-dvdre vagy blu-ray-re. ennyi pénzbõl vhol már egy házat lehet venni telekkel 😄
http://www.raphirek.hu