16
-
dez #16 Én csak line-outokat látok rajta. Az olvasó belsejéről is volt már kép, elég zsúfolt volt erősítő rész nélkül is. -
blaze #15 Ez egyben egy erősítő is, nem? Ha jól nézem 2 patch-kábelt is rálehet kötni. Azért elfogadnám, ha ingyen adnák.
-
BiroAndras #14 "melyik vinyó gyártó készít egy terás vincsiket?"
Lehet 2x500 is.
Ha jól emléxem az első DVD felvevőben is ugyanennyi vinyó volt. -
quentit #13 Ez a felbontás csak az eddigi "sötét középkor" jellegű TV-khez képest tűnik nagynak.
Eljön az idő amikor olyan TV-t nem kapsz majd sehol, amelyik NEM tud HDTV-s felbontásban üzemelni (kivéve a nagyon-nagyon kis képátmévővel rendelkező TV-ket (37 cm és alatta) -
#12 Hacsak a HDTV k nem... -
dez #11 Ne butáskodj... :P -
szombi #10 Akkora felbontásban, hogy nincs olyan tévé ami ezt normálisan meg is jelenítené... -
#9 "ahol az 1 TB-os merevlemezzel ellátott készülék igencsak borsos áron kerül forgalomba."
melyik vinyó gyártó készít egy terás vincsiket? mert tudtommal a 750-es a legnagyobb. A 400-500gigás vinyók is csak most kezdenek el jobban elterjedni, 750-est meg csak a Seagate gyárt ha jól tudom. -
#9 "ahol az 1 TB-os merevlemezzel ellátott készülék igencsak borsos áron kerül forgalomba."
melyik vinyó gyártó készít egy terás vincsiket? mert tudtommal a 750-es a legnagyobb. A 400-500gigás vinyók is csak most kezdenek el jobban elterjedni, 750-est meg csak a Seagate gyárt ha jól tudom. -
#8 Mekkora má?! 1Tb az lófasz se belenyomhattak volna vagy 5-öt is! 10db 500Gb-os vinyót azt kész... akkora mint a hűtőnk lol
lehet hogy csak 230 perc de az olyan minőségű 230 perc amilyet te még nemláttál sztem... qtpman! -
qtpman #7 öcsém 230 perc?? lofasz se.... -
szombi #6 b*sszátok meg! -
Yv@n #5 "Yoshihide Fujii, a vállalat alelnöke azzal igyekezett igazolni, hogy egy ilyen úttörő jellegű fejlesztésért ő akár két és félszer ekkora összeget is kifizetne."
Hát ha nekem lenne annyi pénzem, mint neki, akkor valszeg én is :) -
saba30 #4 Egész pofás darab lett ez, legalábbis a korai asztali lejátszókhoz képest, szerintem. -
Zro #3 Egy lejátszó azért jóval olcsóbb. S ez is fog még jókorát zuhanni árban :)
Igaz én már évek óta nem vettem föl semmit a tv-ből, így dvd felvevőre sincs szükségem, ami már megfizethetőbb. Ha mégis akarnék valamit fölvenni ott a 10eHUF-os tunerkártya a PC-m ben... -
Feriboy #2 azt hiszem várok még egy pár évet amíg beruházok a hd-dvdre vagy blu-ray-re. ennyi pénzből vhol már egy házat lehet venni telekkel :D -
#1 oO