EA-tulajdonban a Warhammer Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy link azoknak akik a jatek lattan, meg mindig a WoW mellett dontetenek -.-
Reszletezve a DAoC/WoW honor rendszeret...hat igen...sajnos ezt meg nem tudtam mikor megvettem a WoW-t ...
http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=2291
hát ha implementálni fogják az MMORPG-be az eredeti Warhammer Fantasy világ kasztrendszerét, akkor ez egy qrvajó game lesz.

punk törpe, bazi nagy kétkezes kalapáccsal, giant slayer továbbfejlesztett kaszttal (pit fighter -> troll slayer -> giant slayer), kissé mazochisztikus és öngyilkos jellemvonásokkal a bestof 😄

igazi darálógép 😄

Ja, a vitátokhoz: az én fajtám már 100 millió éve fél és irtózik a neandervölgyiektõl. A warhammer, wow, fantasy, stb, csak annak a háborúnak gyenge utózöngéje 😉

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Ez azért más, mint a WOW, mert...öööö.....

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

A Warhammer eredeti verziója (a "figurás" táblajáték) már a 80-as években is létezett. A Warcraft - Orcs and Humans 1994-es kiadásával ahhoz képest gyerek.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Igazából a Warcraft világa már a warcraft - orcs and humans (warcraft 1) -tól körvonalazódott, ami szerintem lassan 20 éves lesz. 😊 Csak gondoltam megjegyzem 😊
Forditva igazabol. A wow nez ki WH-san. WH kicsit joval regebb ota leleddzik 😉.

mikloss neked ez ne fajjon.

mikloss
egy újabb MMORPG... még több függõ ember és kidobott pénz egy virtuális világ miatt... nc<#bdead>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

Én nem ismerem a warhammer világot de olyan WoW-osnak néz ki szal szönyek meg törpök nagy pajzsal meg viking sapival ezenekem bejövõs <#buck>

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Hat ha elhalasztjak a WH kiadasat, amig az uzlet le nem zajlik, teljesen szomoru leszek.

jól járt a Myhic, mert az EA marketingje faja, és az agyonreklámozott játék tuti siker lesz...
bár anélkül is elég megnyerõ
hm.... érdekesen hangzik, kíváncsi leszek erre a játékra 😊 a warhammer világnak minidg volt valami specialitása a többi fantasí vilûghoz képest