22
Picasa2-magyar
  • Rotcsa
    Sziasztok!
    Van egy priblémám, amit nem értek.
    Ha felmegy az ember a piasawebre, a beállítások alatt talál 2 linket.
    Az egyik a nyílvános galéria, a másik a nem nyílvános.
    A a galéria főoldalán írja is egyébként, hogy osssza meg az ember az adott gaéria linkjét és akkor a nyílvános és nem nyílvános is látszik majd.
    Nos, ez nem nekem valamiért nincs így. Ha elküldöm a nem nyílvános galériaoldalm linkjét, akkor is csak a nyilvános galériák látszanak, pedig korábban ez nem volt így, mutatta a linkhez rendelt albumokat is. Másnak nem jött ez a gond?
  • birdo #21
    Megvan a megoldás... és benn van a Google fiókomban is már ))
    Hmmmm...kitaláltam ))
  • birdo #20
    Nem enged belépni a se a goggle fiókomból, se újra belépve...ezt írja ki :

A megadott e-mail címmel már van felhasználó. [?]
    Nem tudom értelmezni (((

A saját fiókomba se tudom becsalogatni....nem tudom honnan varázsoljam a dokumentumok, a naptár, a figyelő mellé ((((
  • gyűjtő
    Szervusztok!

A Picasa 3.1.0 program automatikusan importálja a CD lemezre írt képeket, miután a lemezt a meghajtóba teszem.
    Milyen opció beállításával lehet ezt az automatizmust letiltani?
  • slylecz13
    Sziasztok!

Valaki tudja, hogyan lehet létrehozni egy új "mappát" amibe más képeket töltök fel?

Mert idáig csak egy főalbumot jelenít meg, ahová vegyítve lehet csak képeket feltölteni...
  • akyyy
    nem lehet növeni az 1 gigás keretet? mre igy kevés:D
  • akyyy
    nnincs valami képstatisztika, vagy albumstatisztika, mennyien néztékmeg eddig?:S
  • akyyy
    hol tudom letiltanno hogy ne keressen 3gp-s videókat?:S

meg meddig keres ez képeket?:S már fél órája itt szenved:D

remáéem feltölteni is lehet vele-.-
  • urbijoe
    csak igy látja,de másolni nem tudok a fényképezöröl
  • XRV
    Add hozzá azt a meghajtót a picasahoz és látni fogja. Ám jobban jársz ha a képeket eyg a picasa által mindig figyelt mappába teszed. Persze létre hozhatsz újat is és azt hozzáadod és oda másolsz mindig, almappázva.

Sok sikert :-)
  • Joey_The_Man
    esetleg várj meg egy következő verziót, bár nem hiszem , hogy ez a gond..
  • urbijoe
    VALAKI!!!!
  • urbijoe
    van egy kodak CX7330-as fényképezöm ,és nem látja a progi a rajta levö képeket pedig kiirja hogy rá van csatlakozva
    mi lehet a gond?
  • Phat Smoker
    picasa e sucasa :)
  • Ottto
    Hm. Egész jó kis progi!
  • Joey_The_Man
    Ez a progi a google képrendszerező progija, ami nagyon megnyerte a tetszésemet.. Elég sűrűn használom.. Bárki tud vele effektelni meg egyszerűbb dolgokat elvégezni... és inygenes!
  • izb
    picasa
  • donoki
    hja, mi ez?
  • fernando torres
    és miez?
  • RaST
    Szerintem a fórumozók 3/4-e nem tudja h. milyen program ez ..
    Nekem szerencsére van, egy német barátomtól kaptam .. De ritkán használom ..
  • SeLFisCH
  • nedves
    Kérem, ha van jó ismerője a programnak, néhány müveletben eligazitani tud, / pl. hogyan lesz a kép tetején a pipa.../, válaszoljon.
    kösz nedves