36
-
Tiberius B #36 Filmötletek:
-Mi lett a Voyagerrel visszatérése után?
-Sisco visszatért
-ENT-film
de ez a Kirk és Spock az akadémián, ez nagyon nem tetszik -
Tiberius B #35 mondjuk -
Tiberius B #34 a végére volt vmi lezárás vagy nem, mert én úgy képzeltem el, hogy majd az utsó dupla arról szól ,hogy helyreáll minden, és újra a sorozat elején vagyunk, de nincs klingon -
Tiberius B #33 hát ja, de mondjuk a "már az első résszel borítjuk a fennálló világrendet" hozzáállás nekem nem jött be, de a sorozat maga az jó volt -
#32 jaja az jó volt. amúgy meg sci-fi szal vagy bejön a kitalácijó vagy nem :D -
Tiberius B #31 Mondjuk meg lehetne buherolni azt a Temporális Hidegháború sztorit szerintem, van benne fantázia -
Tiberius B #30 Az ENT-re ráférne vmiféle megújítás történetileg és technikailag, csakhogy ne köpjön bele annyira a Trek idővonalába, meg 7 évadosra kéne csinálni!Túl rövid volt:-( Tetszett Scott Bakula, szerettem azt a színézt, személy szerint nekem csak a technikatörténeti és történelmi baromságai nem tetszettek az ENT-nek -
#29 Bakula időanimáliába kerül és úgy lesz főszereplő a fentebb említett tervezett filmben na? nem beszólni, Zsoau! *csatt csatt* Igen, nézem is az AXN-en...
Inquisitor: már mér ne? Bakula for prezident :D "hey Kirk, wanna ride?" :D -
Inquisitor #28 Ő hogy jön a képbe? Ő Kirk elötti parancsnok volt, nem? Vagy gondolod ő lesz a mentora az akadémián? :D -
#27 köszi, tudod, Mo-n most adja az AXN a haramdik évadot, és van aki nem szokta letölteni netről!!! -
#26 Bakula vmi időanomáliába kerül na és kész :D -
#25 Scott Bakula-val mi a baj? :/ -
Tiberius B #24 Hát egen, eléggé lassabban öregszik, azért ha ugyanolyan idősek voltak az akadémián, akkor nem lesz nagy gond mert a vulkániaknak nem az egész életük lassú, inkább csak az öregedési aszakasz, mármint a felnőttkor, asszem a serdülőkor nem annyira gáz még:-) (bár így is 200 évig élnek) -
Talley #23 A Star Treket én imádom és ezt a filmet ismegfogom nézni, meg minden mást is ami kijön. De akkor is William Shatner Kirk kapitány. Amúgy meg miért akarnak bemutatni egy rövid részt az akadémián eltöltött idejéből? Mert vagy ez vagy több évet mutatnak be. De így vagy úgy nekem nem tetszik az ötlet.
A másik meg Spock vajon mennyire lesz fiatalabb mint a sorozatban, mert vulkáni és lassabban öregszik nem? -
Tiberius B #22 Mibe esik bele a cikk? -
Nuki #21 ebbe pont beleesik a cikk...
én nem broáf-kodok, inkább kiváncsi leszek a végeredményre. -
Tiberius B #20 Szerintem nem erre kéne költenie a Paramountnak, ha a Star Trekkel akarnak vmit kezdeni, hanem fel kéne újítani a régi felvételeket várni egy két évet, közben mondjuk csinálni egy marhajó mozifilmet a TNG csapatával:-), esetleg vmi Voyager(:-() vagy DS9 film esetleg inkább vmi össz-era találkozó jellegű film pár éven belül, aztán nagy kuss, és végül vmi majdnem teljesen újjal kijönni, ez a múltbapiszkálás nekem nem fekszik annyira, annyit bogoztam már a Trek időfonalát, hogy lassan belezavarodtam teljesen, mostmeg egy ilyen, másrészt nem szeretnék mást látni Kirk szerepében, mondjuk én azon is ki voltam kissé akadva, hog mostantól más a 007-es:-(
Konklúzió:5 dolog
-felújítás, ráncfelvarrás
-össz-trek DVD-kiadás, rendszerezés (esetleg ENT rendbetétel)
-egy TNG/Voy/DS9 mozifilm, nagyon jól kidolgozva lehetőleg teljes szereplőgárdával(akár Data is visszatérhetne:-))
-kivárás, jópár év szünet
-vmi új
asszem ez az amire gondoltam -
SSeth #19 Szerintem is szar az új star wars... a régi hangulatából semmit nem ad vissza. A baljós árnyak nevetséges volt. Kék golyóval dobálózó gügyögő lények? Na hagyjuk már egymást békén. Nevetséges. Víz alatti világ nagy viccesen beszélő főmuftival? Ezt akarták beújítani Jabba után? Fogathajtás? Jar-jar??? Hát mi a röfögő ördög van? Matt Damon mint Kirk kapitány? Az érdekes lesz. Ennyi erővel lehetne nyugodtan James Gandolfini vagy Terence Hill is... -
Yv@n #18 Ha te lennél az apja már rég megmérgezett volna, és valszeg fel is mentik :D "Apukám" :D:D -
#17 ne nagyon kisfiamozzál, nem otthon vagy -
#16 de egyrészt a régi SW-t az "első" rész előtt digitálisan fel is újították, másrészt ott ugye (úgy-ahogy) megmagyarázták annyival hogyhogy ott még nem a Palpatine féle army volt
és szerintem nem volt jó az újak közül egyik sem annyira
na on -
Ecology #15 Szerintem is jó színész! Én szívesen látnék egy mai technikával készűlt teljes estés Star-Trek mozit!! Annó a Star Wars-tól is nagyon féltek,hogy nagyon modern lesz a technika pedig az előzményeket mutatta be és tényleg nagyon modern lett,viszont nagyot ütött,főleg a Sith-ek bosszúja! Technológia rulez!!!! -
#14 Mi a gond Matt Daemonnal? Nagyon jó színész, gondoljunk csak a Dogmára, a Good Will Huntingra vagy a Pókerarcokra. 3 különböző műfajú film, mindháromban megállta a helyét. Nem karakterszínész, bármit eljátszik. Szerintem jó 5let. -
Ratty #13 Igaz, hogy Daemon hasonlít shatnerre, bár nekem a film alapkoncepciójával vannak bajaim. az neterprise buktája után miért kell megint egy ilyet csinálni? azt meg ne mondjátok, hogy ez lenne az előfutára egy új sorozatnak, mert az meg prequel lenne, ami nemjó :/ -
Alfa Of NS #12 A technikai es idokavarastol en is felek, de ha jo tortenetet talalnanak ki, akkor ket szempontbol is jo lenne:
1. a star trekre raferne egy igenyes, moziszintu frisssites
2. matt demon jo szinesz, hasonlit is shatnerre. elsore nem tunik rossz valasztasnak -
#11 Nos aki nézi a TOS-t az tudja, hogy nem lehet a mai technikai szinten is kielégítő előzményeket forgatni hozzá, mivel ŰBERGAGYI technikailag az egész (nem is attól jó). Ma már nem lehet eladni egy pirxpilóta kalandjai kettőt, viszont ha modernizálják a dolgot, akkor meghágják az egész Star Trek-et úgy ahogy van! Már az "új" Enterprise sorozat is szívás volt etéren, pedig amúgy nem lett volna rossz, csak éppen sehogy sem illeszkedett bele a Star Trek szériába a TOS elé! Most pedig nem csupán a technikát hágnák meg, hanem két nagyon is ismert személyiséget próbálnak meg fiatalkorukban reanimálni, ez több mint bukta! -
Szkifi #10 Hát jobb, mint a korai találgatások (Tom Cruise).
Akárki is lesz a főszereplő és akármi is lesz a történet, én megnézem. Most csak abban reménykedek, hogy nem fogják megváltoztatni a történelmet (nem piszkítanak bele a Trek univerzumába) és nem lesz benne időutazás (Abból már télleg elegem van). - Kivéve, ha új Trek-et akarnak építeni, aminek csak az első fejezete lenne a film. -
Kagemusha #9 Kritizaltok. Ez a koze hozza.
Masreszt tenykent kezeltetek egy meg nem erositett informaciot. Ennyit az ertelmezesrol, "kisfiam". -
#8 nem tudom a fórumnak mi köze van a filmkritikához
mi arról írtuk le véleményünket, hogy ki*@szott szar lenne, ha ez megtörténne, nem pedig arról, hogy milyen szar ez, mert megtörtént
ja, hogy értelmezni is tudni kéne ? akkor rád én sem hallgatok... -
Kagemusha #7 El se kezdtek forgatni a filmet, a szineszek meg ki sincsenek valasztva, a forgatokonyv meg sehol es mar kozutalatnak orvend az egesz?
Eliteltek valamit, amit meg nem is lattatok?
Ja, hogy ti vagytok a filmkritikusok? Akkor ratok nem szoktam hallgatni... -
#6 MI III. után ?
nem is csodálom, hogy ez az ötlete támadt -
Agathon #5 Mi az isten? Ne csesszék már el a star trek-et! Matt Damon mint Kirk? Jézusom... -
Petko #4 ez be is baszna -
#3 eh... -
Monoton #2 úúúúúúúúúrusten!
Matt Damon -
#1 ez valami rossz vicc? :(