Freestlye Street Basketball
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most kezdtem el, egynek nem rossz, csak sok a nagyképû "PRO" vagy hogy nevezik az ilyeneket...
Örülnék ha néha napján tudnék magyar társakkal is csapatosan tolni meccseket. Grafikailag nincs a csúcson, de élvezhetõ és pörgõs tud lenni a meccs.
dnyitottam volna NBA Street V3-at...De azt Pc-n nem adták ki, Konzolom meg nincs...😞
Légy Optimista! Ha az élet citromot ad, igyál hozzá tequila-t!:) \\________________WwW.gWhSz.aTw.Hu________________/
Neoncsövesé kissebb volt...<#wow1>#wow1>
Mekkorát szeretnél?
Légy Optimista! Ha az élet citromot ad, igyál hozzá tequila-t!:) \\________________WwW.gWhSz.aTw.Hu________________/
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
És az enyém hogy tetszik?
<#integet2>#integet2><#circling>#circling>
Bannernak megfelel?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Freestyle Street Basketball
PLATFORM: PC
RELEASE DATE: Q1 2007
PUBLISHER: Vivendi Games
DEVELOPER: JC Entertainment
POSTED: 5/4/2006 7:28 PM
Screenshots
Ezek illusztrált képek? Ha nem akkor ezek szerint ilyen lesz a grafika.