9
-
kristiaan #9 mikor volt Egerszegen xbox?Mert en csak Sarvarrol tudok es h utanna ment kinaba, de azt hallottam vissza akrt jonni sarvarra csak akkor mar kiadtak a hp-nak a csarnokot. -
Cat 02 #8 nekem lego városom is vam :D
1ébként napjainkra eléggé drága :( -
gyuri12 #7 csak írni nem tudok:D -
gyuri12 #6 énnekem szerencsére a bátyjám-ról is maradt rám,és még kaptam is vagy 10 kilónyit.nekem ez egy örök játék:D -
#5 van vagy 10 kilónyi otthon=) -
BandiG #4 A régi játékaim közül majdnem csak a LEGO maradt meg, ez ilyen örök dolog. :)
Fergeteg, hogy mennyi mindent csináltam én abból annakidején. :D
Egyébként ijesztő volt, amikor a LEGO is kezdett átmenni ilyen kinder gyűjtögetős jellegű szarba , de szerencsére észhez kaptak. :) -
asdefge #3 " Az új munkatársak közül Zalaegerszegen 500-an Sárváron pedig 700-an állhattak munkába"
Akkor bezzeg nem ment a melldöngetés, mikor éppen ugyanennyit bocsátottak el kicsit korábban. Vagy amikor kínába került Egerszegről az XBOX.
-
Rocko #2 Fasza amúgy tényleg Svájc után biztos olcsóbb a mádzsár munkaerő... Vajon mikor költöznek ki kínába vagy a Balkánra? -
#1 Ez nagyon-nagyon pozitív hír szerintem. Kicsit már kezdtem aggódni, hogy a következő generáció már nem élvezheti a LEGO nyújtotta szórakozási lehetőségeket. Másfelől sztem elengedhetetlen fontosságú a kreatív gondolkodás és az építő gondolkodásmód elsajátításához, melyekre egyre nagyobb szükség van a mai világban.
Az meg, hogy magyarországi a kiválasztott cég, csak elésmerésre érdemes. Jó tudni, hogy vannak még gyöngyszemek Mo-n, ha nem is használjuk őket... respect!