376
Mikor és hogy kezdődött hőn szeretett oldalunk története?
-
Cat 02 #15 legrégebbi hír1zserűbb lenne -
azok voltak a régi szép idők? -
Na végre egy ős-benszülött! :) Te nemtudod mikor indult az SG? Vagy a legrégebbi topicot? -
engem is érdekelne,kb. 2 éve járok ide,de csak tavaly kezdtem el fórumozni -
Én 2000 decembere ótas járok ide emlékeim szerint, de már akkor is ugyanilyen volt az oldal.
Viszont sosem felejtem el, akkoriban nagyon ment a warez.
Programok beszerzése-> 0Day FTP totyikok. Iszonyat pörgés volt, a warez még ingyé ment http alapon.
extra, uw, stbstb.
:) -
Már próbáltam megtalálni a legrégebbi topicot, de nem sikerült -
LÁL! -
2002-ben már jártam ide, de akkor még nem fórumoztam. egyébként túl sok különbségre nem emlékszem. az mondjuk érdekelne, hogy miért dobták a supergamez nevet, ez az sg név egy kicsit értelmetlennek tűnhet azoknak, akik később kapcsolódtak be, és nem tudják mit takar. -
Kattintgass végig a legrégebbi topikhoz, ott vannak a legősibb feljegyzések még az ősfórumozóktól akik valószínűleg egysejtűek voltak. Innen fejlődött ki a mai, modern fórumozó -
Engemis érdekelne +fav -
Na akkor már ketten éhezünk itt az információkért! :) -
Régen SuperWarez volt az oldal,azt tudom,és azt is,hogy St tudna mesélni bővebben. :-) Sok minden változott az alatt a pár év alatt is,amióta én idejárok. -
+fav -
donoki #2 :C
Jó kérdés!
Ezt én is szeretném tudni :) -
Én bevallom már sokszor gondolkoztam vajon hogy indult az SG. Biztos van itt ősfórumozó. Aki bármit tud az SG, mint honlap indulásáról, vagy a fórum-részleg indulásáról ossza meg mindenkivel!