376
Mikor és hogy kezdődött hőn szeretett oldalunk története?
  • Cat 02 #15
    legrégebbi hír1zserűbb lenne
  • lpmaskmancick
    azok voltak a régi szép idők?
  • B0B0
    Na végre egy ős-benszülött! :) Te nemtudod mikor indult az SG? Vagy a legrégebbi topicot?
  • lpmaskmancick
    engem is érdekelne,kb. 2 éve járok ide,de csak tavaly kezdtem el fórumozni
  • NeoMaN
    Én 2000 decembere ótas járok ide emlékeim szerint, de már akkor is ugyanilyen volt az oldal.
    Viszont sosem felejtem el, akkoriban nagyon ment a warez.
    Programok beszerzése-> 0Day FTP totyikok. Iszonyat pörgés volt, a warez még ingyé ment http alapon.
    extra, uw, stbstb.
    :)
  • B0B0
    Már próbáltam megtalálni a legrégebbi topicot, de nem sikerült
  • Voltan
    LÁL!
  • QuippeR
    2002-ben már jártam ide, de akkor még nem fórumoztam. egyébként túl sok különbségre nem emlékszem. az mondjuk érdekelne, hogy miért dobták a supergamez nevet, ez az sg név egy kicsit értelmetlennek tűnhet azoknak, akik később kapcsolódtak be, és nem tudják mit takar.
  • Lacc
    Kattintgass végig a legrégebbi topikhoz, ott vannak a legősibb feljegyzések még az ősfórumozóktól akik valószínűleg egysejtűek voltak. Innen fejlődött ki a mai, modern fórumozó
  • Mr_no_NaMe
    Engemis érdekelne +fav
  • B0B0
    Na akkor már ketten éhezünk itt az információkért! :)
  • Botond #4
    Régen SuperWarez volt az oldal,azt tudom,és azt is,hogy St tudna mesélni bővebben. :-) Sok minden változott az alatt a pár év alatt is,amióta én idejárok.
  • bertino
    +fav
  • donoki
    :C
    Jó kérdés!
    Ezt én is szeretném tudni :)
  • B0B0
    Én bevallom már sokszor gondolkoztam vajon hogy indult az SG. Biztos van itt ősfórumozó. Aki bármit tud az SG, mint honlap indulásáról, vagy a fórum-részleg indulásáról ossza meg mindenkivel!