19
Texas instruments ti-89 help
-
Nyilas Lehel #19 lenne egy nagyon gáz kérdésem:törtet hogy tudom átalakítani tizedes törté? -
#18 Ja, csak egy PDA-val kibasznak ZHról, ez meg egy "számológép".
Nagyon kurvajó egyébként a cucc. Mi rengeteg programot gyártottunk rá, amik kiszámolták helyettünk a ZH-kat. Időben kb ugyanannyi volt, mint gyakorlással készülni a ZH-ra, csak éppen a gép nem számolja el. Ami simán akár 2-3 jegynyi különbséget jelenthet. Aztán ugye nem mindegy, hogy 3-as, vagy karó... :)
Sokan csak szöveges puskákat írnak, de szerintem a programozhatósága összehasonlíthatatlanul fontosabb.
Volt egy tárgyam, ahol ZH-n nem érdekelte a tanszéket a megoldás menete, kizárólag a végeredmény, a feladatok meg teljesen sematikusak voltak, csak a bemenő adatok voltak variálva (nem volt két egyforma az egész ZH alkalmon). Úgy volt kb összeállítva, hogy a 45 perc azért bőven elég rá, ha nem bassza el az ember.
Hát elég kínos volt 30 percen keresztül úgy csinálni, mintha számolnék... Megvárni az első embert, aki kézi erővel kiszámolja és kiviszi beadni... :P Ja, persze hibátlan 5ös lett. Meg a haverjaimnak is. :)
Na mondjuk olyan is volt, hogy leültünk ZH-ra készülni, végigprogramoztuk az éjszakát...egy Artillery Duel/Scorched Earth klónt gyártva. Hát na, érdekesebb volt, mint a vasbeton... :P
Véletlenszerűen generált terep, szél, a robbanás lyukat üt, single és multiplayer mód... Jó poén volt. :) -
Sanyimanyi #17 Sziasztok!
szerettel várok mindenkit a számológépekkel kapcsolatos magyar google csoportban:
http://groups.google.hu/group/szamologep
Casio, TI, HP, Sharp érdekességek, retro számológépek, csere, újdonságok... -
LacKona #16 probléma megolva (bár a vége egy win reinstall lett:S, de így legalább müxik)
úgyhogy faxa új szoftver és magyar (igen magyarul írja a számokat és műv.jeleket...) és mindenkinek tom ajánlani aki műszaki felsőoktatási intézménybe jár;) -
#15 De hülye vagyok, hogy számológépet gyűjtök...
-=ZR=- -
#14 Ezért jár ott az egyetemet végzettek szinvonala, ahol jár, mert fingjuk sincs a nekik szánt hasznos dolgokról, mobiltelefont meg kétpercenként cserélnek...!
Én csak tudom: mérnökként nekem kb. 15 számológépem van otthon és telefonban a N3650-re esküszöm!
Ha valakinek van eladó zsebszámológépe, írjon egy privátot! Hátha meg is veszem!
-=ZR=- -
skristof #13 65ér jobb pda-t? hol? -
#12 Lehet, hogy ennyiét már jobb egy PDA vagy egy 9300.... -
#11 ilydenről se hallottam még.WTF? -
#10 :FFFFFFFFFF -
LacKona #9 45-65 közt vannak (ha ügyes vagy 25ért már hozzá lehet jutni), és a linkeltnél 1el régebbi van nekem.
azt megtod mondani hogy a kígyót meg a pasziánszt hogy raktad rá, mert abból már valszeg ki tudnék okoskodni vmit, ha mást nem felrakom az aknakeresőt:P :D -
#8 wtf? mennyi egy ilyen? :D -
#7 Én pasziánszt meg kígyót raktam rá. Ha egy előadás nagyon unalmas akkor jól jön :D -
ilyenre gondolsz? :O -
#5 egy fotót linkelsz róla? :D -
LacKona #4 igen (Y)
esetleg vmi építőjellegű hozzászólás? -
#3 mitmi?
Magyarul írja ki a számokat és a műveletjeleket!
:DDD -
SeLFisCH #2 számológépre hogyan lehet a frissítést és magyarítást
ilyenről sem hallottam még ezmi ?! -
LacKona #1 sziasztok!
azt szeretném megkérdezni hogy tud-e valaki segíteni, hogy a fent említett számológépre hogyan lehet a frissítést és magyarítást feltenni. progik, kábel, letöltött progik ok, de vmiért nem megy a dolog. előre is thx