24
  • WiLDoR
    "és még több pénzre szeretnénk szert tenni ezáltal"

legszivesebben összefogdosnám ezeket a jogvédő majmokat, aztán addig tömködném le a 1-2-5-10-20 forintosokat a torkukon, amig bele nem döglenek.
    rohadjon meg az összes ilyen pénzéhes fa**kalap.
  • oszi1113
    erre kiváncsi leszek!!!
    de azt nem értem, hogy a videoklippekkel mi a gond?
    A kiadó egy büdös petákot nme lát belőle! Rendszerint ők fizetnek a zenetvknek, hogy óránként/napont/ hányszor játszák aztat le! Ezek teljesen hülyék!
  • oszi1113
    "A problémára megoldást jelenthetne ugyanakkor a Qtrax által alkalmazott módszer. A tervek szerint még az idén beinduló Qtrax egy olyan fájlcserélő hálózat lesz, amelynél kizárólag legális, másolásvédett zeneszámokat lehet majd terjeszteni, illetve letölteni. A rendszert reklámbevételekből tartják el. Az EMI bejelentette, hogy első kiadóként elérhetővé teszi a teljes zenei kínálatát a Qtrax oldalán."
  • loryb
    Következő lépés, a myspace.com.
  • loryb
    "Célunk nem a klipek terjesztésének megakadályozása, csak meg szeretnénk védeni bevételi forrásunkat és még több pénzre szeretnénk szert tenni ezáltal."

Na itt lettem rosszul. Mert most nem futja sajna nekik a 7. autóra. Komolyan mondom egyre hülyébb dolgokba kapaszkodnak ezek, hogy csak PÉNZ-t, PÉNZ-t, PÉNZ-t lássanak.
  • qtpman
    kapják be..... uygis feltorik az EMI oldalát..
    ha bezáratják!!
  • HappyBoy
    Ha nem lenne warez, itt lenne a kánaán! Mindekinek lenne hol laknia, nem lennének éhezők, mindenki járhatna suliba, de hát így.......... Mert így elesnek 1759ö816596521 $ -tól évente.

Szánalmas
  • Cat #17
    szerintem meg minden alkalommal elmondják hogy hatalmas veszteségeket szenvednek el a másolások miatt, és ha nem lenne warez, ez mind pénzben realizálódna.
  • JL666
    Szerintem tök jó ez a YouTube nehogy betiltság már, azért mert ezek a tróger jogvédő szervezetek nem látna kbelőle pénzt, mert hogy a zenészhez el nem jut belőle az tuti...
  • Mor Tuadh
    "csak meg szeretnénk védeni bevételi forrásunkat és még több pénzre szeretnénk szert tenni ezáltal."

legalább őszinte
    azért ezt a mondatot ritkán hallhatjuk így kimodva :)
  • akyyy
    mé nem az általam csinált sg reklámot tettéétek be?
  • HuHa
    Érdekes, ha az "anyaoldalról" linkel valaki, azt simán meg tudom nézni, de ilyen egyéb oldalakra átlinkelt videok elakadnak a loadingban...bár jelen esetben jobban jártam:)
  • arty
    LOL

legalább őszinte! kötelet neki ... :(
  • Mr_no_NaMe
    Tutijó Fotel -.-
  • CUCLI
    mér mibajod?
    Tökjó Fotel rullz
    :DD
  • Lacc
    Atyaisten ez a klipp...
  • chokeerigo
  • Zsoldos
    :DD
    pontosan odaig olvastam
  • Caro
    "és még több pénzre szeretnénk szert tenni ezáltal"
    Azt hiszem idáig elég olvasni.
  • Bith
    Jajjjjj ne má!! Miért pont tokio hotel?? Ennél már csak az ll junior lett volna gázabb... (vagy a blog27)

dotkom: "en meg azt hittem, hogy a tokia hotelt csak az elvetemult nemetek szeretik.."
    Sajnos nem csak a németek :(, a 10-14 évesek körében népszerű :/ (aki ennél több, és tetszik neki, az sürgősen menjen orvoshoz)
  • dotkom
    en meg azt hittem, hogy a tokia hotelt csak az elvetemult nemetek szeretik..
  • deathvir
    Istenem mér pont a tokjó fotelt kelett betenni
  • Cat #2
    én azt nem értem, hogy hogyhogy nem takarítják le róla az összeset. Itthon a mellesleg.hu n éveken át fenn volt több száz klip (csak a tárhely szabott a mennyiségnek határt), és már akkor mindenki tudta hogy ez warezolás. Ha jól emlékszem csak tavaly fenyítették be, és szedették le róla az összeset. Vissza is esett a lap látogatottsága :D
  • HunGreg
    Nem értem. Bár ennek a témának sohasem lesz vége, mégsem érthető, hagy ha kiírok dvdre tvből rippelt,felvett klipeket, és kölcsön adom, az legális, ez meg itt nem...