Nyomást gyakorol a Youtube.com-ra a zeneipar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"és még több pénzre szeretnénk szert tenni ezáltal"
legszivesebben összefogdosnám ezeket a jogvédõ majmokat, aztán addig tömködném le a 1-2-5-10-20 forintosokat a torkukon, amig bele nem döglenek.
rohadjon meg az összes ilyen pénzéhes fa**kalap.
legszivesebben összefogdosnám ezeket a jogvédõ majmokat, aztán addig tömködném le a 1-2-5-10-20 forintosokat a torkukon, amig bele nem döglenek.
rohadjon meg az összes ilyen pénzéhes fa**kalap.
erre kiváncsi leszek!!!
de azt nem értem, hogy a videoklippekkel mi a gond?
A kiadó egy büdös petákot nme lát belõle! Rendszerint õk fizetnek a zenetvknek, hogy óránként/napont/ hányszor játszák aztat le! Ezek teljesen hülyék!
de azt nem értem, hogy a videoklippekkel mi a gond?
A kiadó egy büdös petákot nme lát belõle! Rendszerint õk fizetnek a zenetvknek, hogy óránként/napont/ hányszor játszák aztat le! Ezek teljesen hülyék!
"A problémára megoldást jelenthetne ugyanakkor a Qtrax által alkalmazott módszer. A tervek szerint még az idén beinduló Qtrax egy olyan fájlcserélõ hálózat lesz, amelynél kizárólag legális, másolásvédett zeneszámokat lehet majd terjeszteni, illetve letölteni. A rendszert reklámbevételekbõl tartják el. Az EMI bejelentette, hogy elsõ kiadóként elérhetõvé teszi a teljes zenei kínálatát a Qtrax oldalán."
Következõ lépés, a myspace.com.
"Célunk nem a klipek terjesztésének megakadályozása, csak meg szeretnénk védeni bevételi forrásunkat és még több pénzre szeretnénk szert tenni ezáltal."
Na itt lettem rosszul. Mert most nem futja sajna nekik a 7. autóra. Komolyan mondom egyre hülyébb dolgokba kapaszkodnak ezek, hogy csak PÉNZ-t, PÉNZ-t, PÉNZ-t lássanak.
Na itt lettem rosszul. Mert most nem futja sajna nekik a 7. autóra. Komolyan mondom egyre hülyébb dolgokba kapaszkodnak ezek, hogy csak PÉNZ-t, PÉNZ-t, PÉNZ-t lássanak.
kapják be..... uygis feltorik az EMI oldalát..
ha bezáratják!!<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
ha bezáratják!!<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Ha nem lenne warez, itt lenne a kánaán! Mindekinek lenne hol laknia, nem lennének éhezõk, mindenki járhatna suliba, de hát így.......... Mert így elesnek 1759ö816596521 $ -tól évente.
Szánalmas
Szánalmas
szerintem meg minden alkalommal elmondják hogy hatalmas veszteségeket szenvednek el a másolások miatt, és ha nem lenne warez, ez mind pénzben realizálódna.
Szerintem tök jó ez a YouTube nehogy betiltság már, azért mert ezek a tróger jogvédõ szervezetek nem látna kbelõle pénzt, mert hogy a zenészhez el nem jut belõle az tuti...
"csak meg szeretnénk védeni bevételi forrásunkat és még több pénzre szeretnénk szert tenni ezáltal."
legalább õszinte
azért ezt a mondatot ritkán hallhatjuk így kimodva 😊
legalább õszinte
azért ezt a mondatot ritkán hallhatjuk így kimodva 😊
mé nem az általam csinált sg reklámot tettéétek be?<#idiota>#idiota>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Érdekes, ha az "anyaoldalról" linkel valaki, azt simán meg tudom nézni, de ilyen egyéb oldalakra átlinkelt videok elakadnak a loadingban...bár jelen esetben jobban jártam😊
mér mibajod? <#idiota>#idiota>
Tökjó Fotel rullz <#idiota>#idiota>
😄D
Tökjó Fotel rullz <#idiota>#idiota>
😄D
http://thenamelessphoto.com/
<#idiota>#idiota>
😄D
pontosan odaig olvastam
pontosan odaig olvastam
"és még több pénzre szeretnénk szert tenni ezáltal"
Azt hiszem idáig elég olvasni.
Azt hiszem idáig elég olvasni.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Jajjjjj ne má!! Miért pont tokio hotel?? Ennél már csak az ll junior lett volna gázabb... (vagy a blog27)
dotkom: "en meg azt hittem, hogy a tokia hotelt csak az elvetemult nemetek szeretik.."
Sajnos nem csak a németek 😞, a 10-14 évesek körében népszerû :/ (aki ennél több, és tetszik neki, az sürgõsen menjen orvoshoz)
dotkom: "en meg azt hittem, hogy a tokia hotelt csak az elvetemult nemetek szeretik.."
Sajnos nem csak a németek 😞, a 10-14 évesek körében népszerû :/ (aki ennél több, és tetszik neki, az sürgõsen menjen orvoshoz)
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
en meg azt hittem, hogy a tokia hotelt csak az elvetemult nemetek szeretik..
http://atwwebmaker.tx.hu/
Istenem mér pont a tokjó fotelt kelett betenni <#falbav>#falbav><#violent>#violent>
én azt nem értem, hogy hogyhogy nem takarítják le róla az összeset. Itthon a mellesleg.hu n éveken át fenn volt több száz klip (csak a tárhely szabott a mennyiségnek határt), és már akkor mindenki tudta hogy ez warezolás. Ha jól emlékszem csak tavaly fenyítették be, és szedették le róla az összeset. Vissza is esett a lap látogatottsága 😄
Nem értem. Bár ennek a témának sohasem lesz vége, mégsem érthetõ, hagy ha kiírok dvdre tvbõl rippelt,felvett klipeket, és kölcsön adom, az legális, ez meg itt nem...