24
-
WiLDoR #24 "és még több pénzre szeretnénk szert tenni ezáltal"
legszivesebben összefogdosnám ezeket a jogvédő majmokat, aztán addig tömködném le a 1-2-5-10-20 forintosokat a torkukon, amig bele nem döglenek.
rohadjon meg az összes ilyen pénzéhes fa**kalap. -
oszi1113 #23 erre kiváncsi leszek!!!
de azt nem értem, hogy a videoklippekkel mi a gond?
A kiadó egy büdös petákot nme lát belőle! Rendszerint ők fizetnek a zenetvknek, hogy óránként/napont/ hányszor játszák aztat le! Ezek teljesen hülyék! -
oszi1113 #22 "A problémára megoldást jelenthetne ugyanakkor a Qtrax által alkalmazott módszer. A tervek szerint még az idén beinduló Qtrax egy olyan fájlcserélő hálózat lesz, amelynél kizárólag legális, másolásvédett zeneszámokat lehet majd terjeszteni, illetve letölteni. A rendszert reklámbevételekből tartják el. Az EMI bejelentette, hogy első kiadóként elérhetővé teszi a teljes zenei kínálatát a Qtrax oldalán." -
loryb #21 Következő lépés, a myspace.com. -
loryb #20 "Célunk nem a klipek terjesztésének megakadályozása, csak meg szeretnénk védeni bevételi forrásunkat és még több pénzre szeretnénk szert tenni ezáltal."
Na itt lettem rosszul. Mert most nem futja sajna nekik a 7. autóra. Komolyan mondom egyre hülyébb dolgokba kapaszkodnak ezek, hogy csak PÉNZ-t, PÉNZ-t, PÉNZ-t lássanak. -
qtpman #19 kapják be..... uygis feltorik az EMI oldalát..
ha bezáratják!! -
#18 Ha nem lenne warez, itt lenne a kánaán! Mindekinek lenne hol laknia, nem lennének éhezők, mindenki járhatna suliba, de hát így.......... Mert így elesnek 1759ö816596521 $ -tól évente.
Szánalmas -
Cat #17 szerintem meg minden alkalommal elmondják hogy hatalmas veszteségeket szenvednek el a másolások miatt, és ha nem lenne warez, ez mind pénzben realizálódna. -
JL666 #16 Szerintem tök jó ez a YouTube nehogy betiltság már, azért mert ezek a tróger jogvédő szervezetek nem látna kbelőle pénzt, mert hogy a zenészhez el nem jut belőle az tuti... -
Mor Tuadh #15 "csak meg szeretnénk védeni bevételi forrásunkat és még több pénzre szeretnénk szert tenni ezáltal."
legalább őszinte
azért ezt a mondatot ritkán hallhatjuk így kimodva :) -
#14 mé nem az általam csinált sg reklámot tettéétek be? -
HuHa #13 Érdekes, ha az "anyaoldalról" linkel valaki, azt simán meg tudom nézni, de ilyen egyéb oldalakra átlinkelt videok elakadnak a loadingban...bár jelen esetben jobban jártam:) -
#12 LOL
legalább őszinte! kötelet neki ... :( -
#11 Tutijó Fotel -.- -
CUCLI #10 mér mibajod?
Tökjó Fotel rullz
:DD -
#9 Atyaisten ez a klipp... -
chokeerigo #8 -
Zsoldos #7 :DD
pontosan odaig olvastam -
Caro #6 "és még több pénzre szeretnénk szert tenni ezáltal"
Azt hiszem idáig elég olvasni. -
#5 Jajjjjj ne má!! Miért pont tokio hotel?? Ennél már csak az ll junior lett volna gázabb... (vagy a blog27)
dotkom: "en meg azt hittem, hogy a tokia hotelt csak az elvetemult nemetek szeretik.."
Sajnos nem csak a németek :(, a 10-14 évesek körében népszerű :/ (aki ennél több, és tetszik neki, az sürgősen menjen orvoshoz) -
#4 en meg azt hittem, hogy a tokia hotelt csak az elvetemult nemetek szeretik.. -
deathvir #3 Istenem mér pont a tokjó fotelt kelett betenni -
Cat #2 én azt nem értem, hogy hogyhogy nem takarítják le róla az összeset. Itthon a mellesleg.hu n éveken át fenn volt több száz klip (csak a tárhely szabott a mennyiségnek határt), és már akkor mindenki tudta hogy ez warezolás. Ha jól emlékszem csak tavaly fenyítették be, és szedették le róla az összeset. Vissza is esett a lap látogatottsága :D -
HunGreg #1 Nem értem. Bár ennek a témának sohasem lesz vége, mégsem érthető, hagy ha kiírok dvdre tvből rippelt,felvett klipeket, és kölcsön adom, az legális, ez meg itt nem...