Prey - egyre biztosabb a június 22-i dátum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de azért remélem a teljes vmivel jobblesz, mert ezígy nulla
amúgy megjelent a demo=)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
faxa kép😄DDDDDDD
doom3 feeling -.-
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
http://www.hardwired.hu/g.php?img=16779
😄DDD
Schrank, szerintem is nagyszerû ha valaki ilyen szörnyeket tud gyártani, nagyszerû lélek kell ahhoz hogy egyáltalán kipattanjon az emberbôl ilyesmi, az ilyet sokkal nehezebb összehozni mert nincs semmi amihez hasonlítsonak. Mindenképpen csak "riszpektelni" tudom az ilyen dolgokat, nekem a kreativitás nagyon sokat ér. A fantasy világában "standard" karakterek vannak Elfek, Orkok, Drawfok stb stb, ezeknek a küllemét csak egy kicsit meg kell tekerni és már is használhatóak az új játékokban, még a ruházatuk is megszabott álltalában.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Már vagy 9 éve fejlesztik, igaz egyszer (többször??) leállították már a projektet.