59
Pro Cycling Manager 2006
-
Skylime #19 a 2006? -
andris7 #18 nekem az 1,5ös pecstől ment ;) -
#17 Sziasztok.Valaki tudna adni 1 linket a Crack-ról mert elvileg már van.Köszi -
Etelkozi Vata #16 Most, hogy nekem megvan az eredeti, már tudom, hogy nincs kód. Beteszed a lemezt,a starforce leellenőrzi, aztán már mehet is. -
adsa #15 És honnan lehet megkapni a kódot? -
Skylime #14 Köszi, Akkor inkább előbb megvárom mig lesz vmi feltört változat, ha bejön megveszem:) -
Etelkozi Vata #13 Én, mivel most ugye gyenge a forint, kb. 12.000-ért vettem, neten. -
Skylime #12 Mennyibe kerül a játék? -
Etelkozi Vata #11 Elsőre valszeg be kell ütnöd a star force kódot. -
#10 nekem sem indul, azt irja ki, hogy tegyem be az eredeti lemezt, közben boltban vásárolt játékom van! ...és bennvan a lemez! help plíz!!! -
uhu #9 Valaki segítsen mert nem indul a Pcm2006!!!Ha valakinek már megy légyszi segítsen!!! -
Peeetike #8 Ha valakit komolyabban érdekelne a játék akkor látogassa meg a cyclingmanager.dox.hu oldalt!Ahol a legtöbb kérdésetekre választ kaptok ezenkivül hasznos infok,hírek és letöltések várnak rátok! -
#7 lol téleg :D -
Grusi #6 Játszottam az előző részekkel, és ha szereted a kerképársportot, garantálom, hogy nem fogsz fennakadni ezen :) -
F1re #5 kepet nezve 1et ertek oldalrol ojan a kerek mint 1 papir lap :D -
#4 Jó de itt nincs a keréken gumi -
Grusi #3 Szerintem egész kellemes a grafikája, legalábbis az előző részekhez képest. -
#2 Tom nem a grafika a lényeg,de azért egy normális biciklit csinálhattak volna -
joe14 #1 Infó