10
-
tar86 #10 Egy ügyész, majd csak megvédi magát valahogy. -
TommoT #9 nos nemazért, de a "demokrácia fellegvárában" ez az ember nem tett semmi olyan lépést, ami a demokráciát sértené, csak azok a cégek tettek
ezek után bush emberkénk bepereli őt, mert nemzetbiztonsági érdekeket sért
de miért? ha a cég elmondja, hogy 200 embert lehallgatott, max kevesebb lesz a userük, de semmi veszély nem lesz, nem jönnek a terroristák szétbombázni amerikát, van nekik elég bajuk a saját földjükön
érdekes, hogy az nsa amerika minden telefonbeszélgetését lehallgatja és rögzíti... nem azért van a titkosszolgálat, hogy tudják kit kell lehallgatni? nevetséges az egész...nem hiszem el, hogy az amerikaiak beveszik, hogy az összes embert le kell hallgatni a biztonságuk érdekében
még vmi: ha az a válasz, hogy a netszolgáltató 2 ember leveleit továbbadta, az lehet, hogy jogos, de ha azt mondják, hogy 2000... annyi terrorista csak nincsen
tudtátok, hogy formatálás után is vissza lehet az adatokat állítani? véletlen lenne? -
nowayout #8 "nem csodálkoznék ha 100 év múlva az Egyesült Államok már valami diktatúra-szerűségnél tartana..."
Nem kell ahhoz annyi idő...
Ha módszeresen mossák az emberek agyát és elhitetik velük, hogy szabadságban élnek, akkor szép lassan kiépíthető a diktatúra. És mire a többség észbe kap, már késő lesz.
Aztán itt van a "terrorizmus elleni harc" duma, amivel az elvett jogaikért aggodó embereket győzik meg a szabadság korlátozásának szükségességéről.
Azok pedig, akik mindvégig tisztán látják a valóságot és esetleg még szóvá is teszik azt a nyílvánosság előtt... nos, arra is megvannak a módszerek, hogy elhallgatassák őket (akár törvényes, akár törvénytelen eszközökkel).
Paranoia? Kétlem. -
Runo #7 Addig jó, míg nem engem perelnek be... -
avman #6 és mit válaszolnál??
"land of the free, home of the brave" ??
:broáf: -
mondnick #5 csak alkalmazkodnak kínához -
petko000 #4 -
Alec #3 nem csodálkoznék ha 100 év múlva az Egyesült Államok már valami diktatúra-szerűségnél tartana... egyre nevetségesebbnek érzem, hogy ezt demokráciának hívják. remélem vmi normálisabb elnökük lesz -
irkab1rka #2 Szivesen válaszolnék a kérdésedre, de a nevedet látva nem látom értelmét, hogy vegyem a fáradtságot. -
turul16 #1 Én komolyan mondom, nem élnék az USA-ban szivesen. Nem értem az embereket akik oda akarnak menni. Tényleg jó fizukat lehet kapni, de milyen áron...