10
  • BiroAndras
    Nem értem miért baj az, hogy nehezebb hamisítani az igazolványokat. Vagy ennyi bűnöző jár az SG-re?
  • aaaaa
    "A belügyminiszter szerint azonban ez nem fordulhat elõ, ráadásul a chipek épsége úgy is ellenõrizhetõ, hogy az UV-fény alatt láthatóvá válnak az osztrák szövetségi államok címerei."
    A belügyminiszter gondolom kalapáccsal akarja feltörni a "chipeket", mint a malacperselyt , ha ilyen hülyeségeket állít !
    De az agymosás tölkéletes, már itt a fórumon is vannak támogatói az ötletnek, akik el is hiszik, hogy mindezt értünk teszik, és nem ellenünk...
  • wOlFbYTe
    Nem a technika fejlődik, az emberek fejlődnek és tanulnak, majd a tapasztalataikat átültetik a gyakorlatba technikai újítás formájában :)

Az ujjlenyomat rögzítése vicces... Mostantól a digitális ellenőrzőrendszerek számára még könnyebb lesz ujjlenyomatot szerezni. Egy gyors letapogatás az útlevélről és szia?! :-/
    Hát ez szomorú.
  • Lame
    "Prokop megerõsítette, hogy a chipek teljesen biztonságosak, gyakorlatilag lehetetlen õket feltörni. Ennek ellentmond ugyanakkor, hogy korábban két holland szakembernek egy átlagos asztali számítógép segítségével alig két órába telt a chipek feltörése."

lol. Sokaig birta :)
  • jefferson83
    Ne hidd azt. Nézz utánna, hogy a Wright fivérek repülése és a Holdraszállás között hány év telt el. Valami fantasztikusan fejlődik a technika :)
  • JL666
    Szervezzünk felkelést! Nekem ma már volt fél kilenckor :)
  • Falabu #4
    Mikorra odajutunk már nemfogunk élni, hanem csak a kölykeink vagy azok kölykei. Szóval én nem aggódom.:)
  • EarthQuake
    Ez :D így van, de az írtam h jól haladunk :p majd amikor kötelező lesz a karodbaültetni egy kapszulát, mert a rendszer így akarja, akkor majd mosolyoghatunk.
  • turul16
    Ez az intézkedés ilyen szempotbol abszolult nem veszélyes.
  • EarthQuake
    totális ellenőrzés, jól haladunk h statisztikát kapjunk arról is h ki mikor szarik.