10
-
BiroAndras #10 Nem értem miért baj az, hogy nehezebb hamisítani az igazolványokat. Vagy ennyi bűnöző jár az SG-re? -
aaaaa #9 "A belügyminiszter szerint azonban ez nem fordulhat elõ, ráadásul a chipek épsége úgy is ellenõrizhetõ, hogy az UV-fény alatt láthatóvá válnak az osztrák szövetségi államok címerei."
A belügyminiszter gondolom kalapáccsal akarja feltörni a "chipeket", mint a malacperselyt , ha ilyen hülyeségeket állít !
De az agymosás tölkéletes, már itt a fórumon is vannak támogatói az ötletnek, akik el is hiszik, hogy mindezt értünk teszik, és nem ellenünk... -
wOlFbYTe #8 Nem a technika fejlődik, az emberek fejlődnek és tanulnak, majd a tapasztalataikat átültetik a gyakorlatba technikai újítás formájában :)
Az ujjlenyomat rögzítése vicces... Mostantól a digitális ellenőrzőrendszerek számára még könnyebb lesz ujjlenyomatot szerezni. Egy gyors letapogatás az útlevélről és szia?! :-/
Hát ez szomorú. -
Lame #7 "Prokop megerõsítette, hogy a chipek teljesen biztonságosak, gyakorlatilag lehetetlen õket feltörni. Ennek ellentmond ugyanakkor, hogy korábban két holland szakembernek egy átlagos asztali számítógép segítségével alig két órába telt a chipek feltörése."
lol. Sokaig birta :) -
jefferson83 #6 Ne hidd azt. Nézz utánna, hogy a Wright fivérek repülése és a Holdraszállás között hány év telt el. Valami fantasztikusan fejlődik a technika :) -
JL666 #5 Szervezzünk felkelést! Nekem ma már volt fél kilenckor :) -
#4 Mikorra odajutunk már nemfogunk élni, hanem csak a kölykeink vagy azok kölykei. Szóval én nem aggódom.:) -
EarthQuake #3 Ez :D így van, de az írtam h jól haladunk :p majd amikor kötelező lesz a karodbaültetni egy kapszulát, mert a rendszer így akarja, akkor majd mosolyoghatunk. -
turul16 #2 Ez az intézkedés ilyen szempotbol abszolult nem veszélyes. -
EarthQuake #1 totális ellenőrzés, jól haladunk h statisztikát kapjunk arról is h ki mikor szarik.