53
-
lakac00 #13 Egy kérdés. Miért olyas valaki teszteli a gamát aki még életében nem látott focimeccsett? -
Jó ez a FIFA, nem kell szidni
-
Khamwasss #11 "jó popzene"
D::::::::::::::::: -
Jok a FIFA-k, de minden evben egyet lepnek elore, es egyet hatra. (Egy uj otletet beletesznek, egy masik mar bevalt klassz dolgot kiszednek.)
A Pro Evouliton Soccer pedig ronda és finom :) De szerencsere nem vészesen csúf. Es itt tenyleg minden evben van (egy kis) fejlodes! Es nem elsosorban a grafikaban.
Teny: A Pro Evolution Soccer 5, meg tavaly oktober korul jelent meg es junius 4-en meg mindig a TOP5-ben volt az xbox1 eladasi listakon (persze folyamatosan minden heten ott volt)!
Na es a PES japan valtozata a Winning Eleven sorozat Playstationre szinten nagyon szepen szerepelt. Mindket konzolon agyonverte a FIFA-t, de talan meg ossz. eladasban (pc,xbox,ps egyutt) is nyert. Mondjuk erre nem vennek merget :) -
azsl rókabőr sokadszorra, ezt akartad mondanie :-E -
összességében sajnos ez sem jobb, mint a 2003-2004-2005.
Utolsó valamirevaló kiadás az pont 4 éves már.. -
hiába nébszerű, a szarság a nébszerűség velejárólya, de negtek tetszik az ilyen, az a fő :-c -
a népszerű cuccokat mindig fikázzák, tisztán irigységből... -
gyuri12 #5 eddig egy Fifa játékban sem láttam rendes fejeket -
Dingiridangdang #4 Gagyi a fifa.... Sokkal jobb a Pro Evolution Soccer!! Azt próbáljátok ki! -
lol ez a teszt
ki ez a manus? P -
görögtűz nemtom mé nincs...nekem bejött a fifa wc2002-ben -
sprite06 #1 Annyira azért nem voltam elájulva tőle....sőőt... :) Igazából 2004 óta alig van változás, kíváncsi vagyok, hogy 5 év múlva mit fognak szólni az emberek ehhez a motorhoz. Ha legalább megközelítené a next-gent a pc-s változat, boldogabb lennék :) A konfettizés és az "ünneplés" pedig iszonyatosan el lett túlozva, ráadásul aligha élethű, hogy a döntőben akkora az öröm mint 1 csoportmeccsen...