A nők több időt töltenek a foci VB oldalakon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nem mindenki(sõt) regizik minden egyes honlapon, fõleg ott ahol mindent elérhet regizés nélkül.
"Talán ez azzal magyarázható, hogy a gyengébbik nem képviselõit számos olyan kiegészítõ információ is ... ami a férfiak számára alig vagy egyáltalán nem fontos."
Vagy lehet azért mert a férfiak ezeket már tudják mert õk nem csak a vb alatt nézelõdnek a focival kapcsolatban.
"Talán ez azzal magyarázható, hogy a gyengébbik nem képviselõit számos olyan kiegészítõ információ is ... ami a férfiak számára alig vagy egyáltalán nem fontos."
Vagy lehet azért mert a férfiak ezeket már tudják mert õk nem csak a vb alatt nézelõdnek a focival kapcsolatban.
regizett felhasználóknak meg kell adni a nemét ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én csak azt nem tudom, hogyan állapítják meg, hogy nõ vagy férfi ovassa az oldalt?
"Tegnap például, a német-lengyel mérkõzés idején a VB hivatalos oldalait 582 000 férfi és 145 000 nõ kereste fel."
"Tegnap például, a német-lengyel mérkõzés idején a VB hivatalos oldalait 582 000 férfi és 145 000 nõ kereste fel."
Nálam bizti többet, mert én nem nézem sem a VB-t, sem a vele kapcsolatos weblapokat! 😊
Valószínû azért van sok "német" mert ott rendezik a VB-t és aki odautazik az ott használja a neten. De biztos a szakértõk ezt jobban tudják és tuti németek lehetnek azok mind 😊
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html