Itt a Jackass 2 előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudjátok hol lehett magyarul megnézni a nagypapás videot????
És nem tudjátok hogy ki a nagypapa???
És nem tudjátok hogy ki a nagypapa???
láttátok már ezt a filmet??néhol az ember majdnem elhányja magát!
meg ezek full böszmék is!mindenki nézze meg!!ajánlom
meg ezek full böszmék is!mindenki nézze meg!!ajánlom
Marhak ezek, nem vadbarmok!
Amig csak sajat magukat teszik tonkre, addig lesz****, de mikor masok az alapjan itelnek el, hogy "Nezd, milyen kuul arcok, te meg egy kis senki vagy...", nna akkor mar inkabb hanyok toluk...
Amig csak sajat magukat teszik tonkre, addig lesz****, de mikor masok az alapjan itelnek el, hogy "Nezd, milyen kuul arcok, te meg egy kis senki vagy...", nna akkor mar inkabb hanyok toluk...
nem tudom. de ez nekem 'nem jon at' :-(
a jackass vol. 2 egy brazíliában és peruban megjelent videós/dvd-s anyag, melyen tévésorozat részletek vannak.
Már volt egy Jackass Volume Two nevû folytatás, akkor ez most miért lett második rész? Ok, hogy a Volume Two nem került mozikba, only dvd, de akkor is fura. Akkor inkább adtak volna neki valami alcímet, mint mondjuk a Tökéletes katonánál, ahol a mozifilm után készült egy 2. ill 3. rész a TV számára és így a tényleges második mozifilm, nem Tökéletes katona 2 lett, hanem Tökéletes katona - A visszatérés.
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
Széééép. Jó az a jackass, bár ha csak a filmet nézi az ember, akkor kevés. Bár nekem személy szerint az egyik spinoff jött be még jobban mégpedig a Wild boyz, mert szeretm az állatokat 😊 . Bár a Bam show, vagy mi gagyi volt. Ja, remélem sok-sok hülye ember megy ki tiltakozni a film ellen 😊)
baaazz, mi az istván ez, piócával szívják a szemét az elsõ képen?