9761
-
#5879 hát nem :D -
#5878 Affene! Ez nem jött be. :(
:DD -
#5877 azt én is meg tudom tenni :D -
#5876 Azzal sajnos nem rendelkezem! :P
És ha befizetlek egy jó csajnál? -
#5875 De a GTX-edet is elfogadom...
Hamár úgyis lecseréled, nem tudnál mit kezdeni vele. Én majd vigyázok rá!!!44négy :DDD -
#5874 ha egy jó adottságokkal rendelkező lány lennél még meg is fontolnám :D -
#5873 :D:D -
#5872 Akkor csak nekem vegyél egy 8800GT-t! Lécci lécci lécci léécciiii! :) -
#5871 bocsi, mostanság egy kicsit hamar felpörgök -
#5870 én nem gondoltam halálosan komolyan a dolgot,raktam is egy smiley-t a hsz végére!az,hogy mindenki úgy gondolkodik,hogy ő egyedül mit ér,egy tényleges gond.két külön dolog az,hogy létezik ez a probléma,és az,hogy én leírtam ezt neked.vedd úgy,hogy nincs összefüggés,egy kicsit "megkóstoltalak".
örülök neki,hogy te megdolgozol ezért a pénzért,és nem egy újabb 12 évessel van dolgunk,aki apjától (aki 40 millás kocsiban feszít) könyörgi ki a pénzt a félmillás gépére! -
#5869 azért egy mondat erejéig menjünk csak bele! Miért annak kéne felkarolni az összes szegény embert, aki videokártyát készül venni a gépébe? miért nem annak, aki 40 millás autóban feszít, versenypályának nézi az utakat, és annyi pénze van, hogy nem tudja neked összegben megmondani, én pontosan tudom mennyi pénzem van, az autóm értéke 3,5 millió ft, főiskolán tanulok, mellette dolgozom! hobbim tulajdonképpen a gépem építése, és kikapcsolódásként szeretek játszani! Ha én szarban lennék ki segítene? senki! amúgy az állam feladata lenne a szegényeken segíteni, nem a hétköznapi emberé! -
#5868 nagyon programfüggő a dolog,és ahogy olvasom Ati ebben előrébb jár.a külön erre is felkészített tesztprogramok természetesen jobban produkálnak,mint a játékok.8800GT & SLI review
#5865:mindenki így gondolkodik,ezért nem fog soha,semmi megváltozni.persze ebbe itt ne menjünk bele -
#5867 hoppá, MaSzKa röpült egy hétre -
#5866 egyébként sli-be tényleg csak 15%-os a növekedés? én 50%-ról tudtam! -
#5865 majd ha az összes többi milliárdos buzi ezt teszi, akkor nyugi én is így fogok tenni! de addig nem! meg aztán 200-ezer ft-al mit tudok segíteni? max 2-3 embernek, azt annyi! és a többivel mi lessz? -
#5864 mert a duo aztán teljesen kiforrott...
há már ennyi pénzed van:itt a karácsony,sokan fáznak,éhesek.add nekik azt a pénzt,ahelyett,hogy elköltesz 200e-t 15%-os teljesítménynövekedésre :P -
zoolee #5863 Akkor csak 1 et vegyél..-.- -
#5862 áhh, a tri-nek még rengeteg gyermekbetegsége van! -
zoolee #5861 BAKKER!
Ott van egy GTX ed! VAgyél még 2 t meg talán normális lapot azt told tri ben:D -
#5860 nah gyerekek az aqua csak januátta tud 2db ultrát guberálni nekem, ezért délután elnézek az Alien Computersbe hátha -
#5859 de miért fontos hogy kihajstd?
veszel azt megy azt kész
mivel csak vga-t cserélted egyértelmű nem úgy fog futni mint más ember überszupergépén a játék -
#5858 Az hogy nincs is olyan proci AGP-s alaplapba, ami kitudná hajtani a most legerősebb AGP-s kártyákat. Egy 3.0 Ghz-es Pentium 4 se képes kihajtani pl. egy ATI x1950Pro-t. Ezért inkább az egészet kéne lecserélni.
Ha pedig vennék én egy 40-ezres kártyát,és csak félig lehetne a teljesitményt kihozni belőle, akkor a fele pénz pénzkidobás lenne.
(Remélem érted) -
#5857 és akkor mi van ha nem tudja kihajtani mi vele a probléma?
nem értem -
#5856 Hát akkor az ,vagy egy gyenge kártya lesz vagy pedig erős,viszont a régi 2 vagy 2,5 Ghz-es procik nem fogják azt tudni kihajtani.
Én is úgy vagyok, hiába vennék a gépembe a most legerősebb AGP kártyát az ATI x1950 Pro 512 MB-ot. A Procim talán félig ki tudná hajtani.
CPU limit lenne.
Ezért nem érdemes már ilyen régi gépbe erősebb VGA-t venni. Vennék én erőset, de a Crysis Highon nem menne el zökkenőmentesen ilyen procival. -
#5855 PS3 nem kell!
a gt-ről meg annyit, hogy persze kettő is kijött volna belőle, de tudod nyáron még sehol sem volt a gt! mind1
remélem el fogom tudni adni a gtx-et, mert holnap megyek legelőször az Aqua-ba és remélem ott meg is tudom majd rendelni az Ultrákat, amiket reményeim szerint Karácsony előtt már kézbe is vehetek!
Ha nem tudom eladni a gtx-et 90-ezerért (max 80-ig viszem le) akkor nem is adom el, majd csak kell még valamire (mondjuk jól fejbe tudom vágni vele az ellent, mert súlya az van :D ) -
#5854 meg fog lenenni a HD3870 AGP-be is és akkor nagy az esélye hogy fut majd a Crysis -
#5853 martinho040150: "a gépem: 1gb ram, asus alaplap(2004 körüli tán)AGP-s videokari:Asus N7600GS 256 Mb-RAM 2,16GHZ-es proci(egymagos)
itt mit cseréljek hogy menjen a crysis pl:mediumon is SZAGGATÁSMENTESEN
vagy már az egész gépet komplett?"
tugyiti:" Cseréld le a naptárodon az évszámot 2009-re na akkor már fog szaggatás mentesen menni a mi gépünkön is.... "
HA-HA! Akkor szerinted egy 2004-es géppel is elfog menni a Crysis,csak 2009-et írjunk???
Korábban ilyet már olvastam,valaki irt ilyet. Igen pár év múlva egy akkori olcsóbb gépen is jól el fog futni a Crysis.
Viszont amit te írtál,annak az az értelme,hogy ezen a 2004-es gépen (amit martinho040150 leirt),azon is el fog futni a Crysis mediumon,vagy jobban.
-
#5852 én csak pc-n nézek filmeket ha nézek vagy psp-n -
zoolee #5851 Azt mit érsz a blue ray al, ha nincs 1080 as Full HD d?Semmit
Fasság..-.-
Én 40 ér veszek blue rayt, és ott a Hd nál is jobb minősédő 21.6 os LCD m amit mostan fogok venni azt szevasz!
-
#5850 Vagy esetleg épelméjűek, és egy VGA helyett /amin fél év alatt 50K-t buknak/ komplett BluRay-es szórakoztatóközpontot vesznek.
:) -
zoolee #5849 Haggyuk már a fos-zolt..-.-
Az a gyengeelméjűeknek való akik nem tudják a helyére pattintania VGA t vagy a CPU hűtőt..-.- -
#5848 Így jártál. 100K-ért 2db 8800GT Inno lenne számlával-garival SLI-ben.
Vagy méginkább egy PS3.
:D -
#5847 2db az már jó -
#5846 aki többet ad érte :D -
#5845 erre is rámegy a VF700 900 1000 és még sokféle jó hűtő a DuORB is -
#5844 Hejj : D -
#5843 micsoda? -
zoolee #5842 A 8800 GT er meg rálehet pakolni szép angy vf 1000 rest! -
#5841 tehát arra ne cseréljem a karim......
na jo, marad az ultra, holnap körbenézek pár helyen -
#5840 ja és ha CrossFire-be rakod akkor lenyomja a 8800GT SLI -t