9761
-
#6560 uhh:SSSs részvét:( azért Boldog Karácsonyt:D én is leszek gépe előtt... csak ugye jóval kevesebbet:) -
#6559 8800GT-vel sokkal boldogabb lenne ,dehát ez van :( -
#6558 Boldog KARI T -
#6557 Viszont -
shrike7973 #6556 Boldog karácsonyt minden KOCKÁNAK... -
#6555 Boldog karit!
-
#6554 B+ az milyen már gép elött fogok karácsonyozni?
amerikába hóvihar van és levanak zárva repterek kersztapám hivott megse probáljak elindulni géphez mert akkora hovihar van náluk lakásbol nem tudnak kimenni egyedül töltöm akarácsonyt itthon pffff
Jah amugy boldog karit minden szobalakónak :) -
#6553 Gyenge egy kártya lesz. De végre igazi középkategóriás. A 86GTS-t agyonveri. -
#6552 Hogy lenne má' jobb...?? A 8800 GT-nek 112 árnyalója van. -
strebacom #6551 -
#6550 körömlakklemosó.. (nem röhög) -
#6549 Ez akkor 8800GT-nél picit jobb lesz? -
zoolee #6548 Bár ha nyár előtt jön az felső kat akkor nem ruházok be..Mert nyáron lesz új gép. -
zoolee #6547 Erre lecsapok..ez is kb 50 kerül lehet..Azt névnapom is akkor van..XD -
Eston #6546 Bocs, ebben a részében annyira nem vagyok tájékozott. Ezt az RGB kábelt lehet használni nem HDTV-én is? -
Solt #6545 kő kemény... már próbáltam körömmel! :( nem tudom ezek mit kentek rá...:S -
strebacom #6544 Az Expreview írásából megtudhatjuk, hogy a középkategóriába sorolt GeForce 9600 GT esetében a 65 nm-es D9P grafikus processzor 500 MHz-en, az 512 MB összkapacítású, GDDR3 típusú memórialapkák effektíve 2 GHz-en üzemelnek majd, a kommunikáció 256 bites memóriasínen keresztül valósul meg, az árnyalóegységek száma pedig 64 lesz.
A szerelmesek napján érkezik az első következő generációs GeForce
A GeForce 9600 GT a 8800 GT-hez hasonlóan csupán egy SLI-csatlakozóval lesz felszerelve, így a hármas SLI-be nem köthető. Ugyan a DirectX 10.1 ismeretéről hivatalos megerősítés még nem érkezett, de minden bizonnyal nem marad ki a videokártya repertoárjából.
Forrás: Expreview -
zoolee #6543 Körömmel ahogy én..-.-
Csak vigyázz nahogy magcsússzanjon azt letépjél egy ellenállást a GPU tetejéről...És próbáld meg nem rákenni az ellenállás oldalára a kaparványt. -
Solt #6542 Urak! Leszedtem a 8600GT silent gyári bordáját és maradt a cpu-n a gyári pasztából... mivel tudnám leszedni? -
#6541 Van egy olyan érzésem, hogy RGB kábel zöld szárnyát kötötted rá az S-Videora. Nem mondom... Ügyes! Hülyeséget nem akarok mondani, de szerintem az újabb kártyák nem támogatják már az S-videot, helyette van az RGB kábel, ami HD tévékhez jön jól. Az én 8600 GT-m hez csak RGB kábelt kaptam, de megnézem majd, hogy tudom-e használni s-videoba a kártyát. -
strebacom #6540 A másik---vez.pult---rendszer---speciális---inditás és helyreá..beállitásokban, az ujrainditásból vedd ki a pipát és akkor eltudod olvasni mit ir...próbálj másik friss drivert... -
strebacom #6539 " 50 fok felé nem emelkedett a hőmérséklet"..persze, de ezt gondolom a terheletlen állapotra érted...mert alapon általában 48C... -
pesza #6538 Az tény hogy melegszik de még 50 fok felé nem emelkedett a hőmérséklet. Az még nem szabadna hogy ilyen hibát okozzon. Vagy? -
zoolee #6537 Sztem nagyon melegszik az a 8800 GT. -
pesza #6536 Üdv. Egy óriási problémám van. Végre megvettem az új gépet:
-Asus p5w Delux Wifi AP, C2D 6700 2,89 GHz, 2GB Memory, Gainward 8800GT 512 Mb, 500 WD winyó.
Asszem ennyi a lényeg. A probléma, hogy ha bármilyen alkalmazást elindítok, ami igényelné a videókari komolyabb működését, fél perc után egy csomó kis szürke, fekete négyzet jelenik meg a monitoron és lefagy a gép. Ha tovább várok, kékhalál, de sajnos a hibakódot nem tudom elolvasni mert egyből újraindul a gép. Valakinek lenne valami ötlete hogy mitől van ez? Nagyon jó lenne ha valaki tudna segíteni.
Köszi
UI.: Az új drivert letöltöttem és a Tápot is normálisan ráraktam a videókarira. -
Eston #6535 Lenne egy problémám. Eddig 6600 gt-ém volt, amit a TV-re is rákötöttem és minden szép és jó volt. Clonozva használtam a képet.
Na most vettem egy 8800 gt-ét, ezen picit más a TV kimenet, HDTV kiement van rajta tudomásom szerint. De majdnem ugyanolyan, úgyhogy simán rákötöttem a régi 6600 gt kábelekkel, de nem müködött. Így amit adtak hozzá azzal próbáltam, de azon meg csak 3 kábel kimenet van (piros, zöld, kék) a 6600 GT-ésen meg még plusba volt egy fekete (s-video?) ami ment a scartba amin szintén volt s-video.
Ugy oldottam meg h adtak hozzá egy sárga kábelt is aminek az egyik vége s-video, amit rákötöttem a TV-re ugy mint a régit, a sárga másik végét meg rádugtam a zöld kábelre ami a gépből jön ki. Volt egy kisebb siker, pl bekapcsoláskor vagy nvidia panel betöltésekor villodzik a hátterem a TV-én, de amikor átállitom clone-re a megjelenést akkor tölt aztán kék halál és a újraindul.
Nem tudom mi lehet a baj, vmit remélem elrontottam és nem a kártyával van a baj.
Legfrissebb forceware van fent.
Aki tud megoldást az válaszoljon. Köszi. -
#6534 57-et -
#6533 Na bammeg, 56-ot kérnek egy 256-ért... -
#6532 users-ben azt írják van raktáron 8800GT.
ASUS(3év garancia) Extreme EN8800GT HTDP/G bruttó: 68,976 Ft
ASUS(3év garancia) Extreme EN8800GT HTDP 256M bruttó: 56,994 Ft
Nem túl olcsó.. Nem is tudtam,hogy van 256 Mb-os GT.
-
#6531 Majd teszteket lécci irjon valaki, mer ha sokat gyorsul játékok terén, akkor felrakom -
#6530 Tegnap haveromék voltak egy boltba nevét nem mondta,de ott megkérdezte van-e 8800GT.Aztmondták neki nincs mert nem fogytak a régi kártyák ezért "visszaküldték" őket mármint a 8800GT-ket!
Január de inkább februárra mondták hogy lesz majd! -
#6529 nekem nem time stoppom van..szal nem igazán mer leszedni -
#6528 Hát valszeg azt majd a teljesel fogják -
#6527 Remélem tesztelik majd játékoknál mennyivel lett gyorsabb! -
#6526 32 bites Vista SP1 RC:
ITT
64 bites Vista SP1 RC:
ITT
És igen leszedhető! -
#6525 A oem féle hackek teljes mértékben müködnek vele!
(mind32 bitesen mind 64 bitesen)
-
zoolee #6524 Ugye az leszedhető, ha nem tetszik, és timestopp haszálható marad? -
#6523 hmm feltetem vista64bitre sp1 et jelentős sebeség javulást érzek az egész gép alatt személyes vélemény :) -
#6522 Új drájverek .. Katinccsátok :] -
#6521 Én két hete majdnem minden 3. nap hivom őket azóta mindig januárban majd valamikor szöveget nyomják!
De ha lesz tényleg 54k-ért asus még puszit is osztogatok majd nekik