GeForce 8 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
veszel azt megy azt kész
mivel csak vga-t cserélted egyértelmû nem úgy fog futni mint más ember überszupergépén a játék
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ha pedig vennék én egy 40-ezres kártyát,és csak félig lehetne a teljesitményt kihozni belõle, akkor a fele pénz pénzkidobás lenne.
(Remélem érted)
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
nem értem
Én is úgy vagyok, hiába vennék a gépembe a most legerõsebb AGP kártyát az ATI x1950 Pro 512 MB-ot. A Procim talán félig ki tudná hajtani.
CPU limit lenne.
Ezért nem érdemes már ilyen régi gépbe erõsebb VGA-t venni. Vennék én erõset, de a Crysis Highon nem menne el zökkenõmentesen ilyen procival.
a gt-rõl meg annyit, hogy persze kettõ is kijött volna belõle, de tudod nyáron még sehol sem volt a gt! mind1
remélem el fogom tudni adni a gtx-et, mert holnap megyek legelõször az Aqua-ba és remélem ott meg is tudom majd rendelni az Ultrákat, amiket reményeim szerint Karácsony elõtt már kézbe is vehetek!
Ha nem tudom eladni a gtx-et 90-ezerért (max 80-ig viszem le) akkor nem is adom el, majd csak kell még valamire (mondjuk jól fejbe tudom vágni vele az ellent, mert súlya az van 😄 )
itt mit cseréljek hogy menjen a crysis pl:mediumon is SZAGGATÁSMENTESEN
vagy már az egész gépet komplett?"
tugyiti:" Cseréld le a naptárodon az évszámot 2009-re na akkor már fog szaggatás mentesen menni a mi gépünkön is.... "
HA-HA! Akkor szerinted egy 2004-es géppel is elfog menni a Crysis,csak 2009-et írjunk???
Korábban ilyet már olvastam,valaki irt ilyet. Igen pár év múlva egy akkori olcsóbb gépen is jól el fog futni a Crysis.
Viszont amit te írtál,annak az az értelme,hogy ezen a 2004-es gépen (amit martinho040150 leirt),azon is el fog futni a Crysis mediumon,vagy jobban. <#vigyor>#vigyor>
Fasság..-.-
Én 40 ér veszek blue rayt, és ott a Hd nál is jobb minõsédõ 21.6 os LCD m amit mostan fogok venni azt szevasz!
😊
Az a gyengeelméjûeknek való akik nem tudják a helyére pattintania VGA t vagy a CPU hûtõt..-.-
Vagy méginkább egy PS3.
😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Haggyad már ezeket a vackokat! Leeszik az emberrõl a gatyát..
a 8800GT-nél lassab 20%-al de kevesebbet fogyaszt jobb rajt a hûtõ és halkabb és szép vörös színe van és talán jobban kapni mint a 8800GT-t
Sapphire HD3850 GDDR3 512MB vadiúj, bontatlan, 2év kiskergari, Lite Pack
Sapphire HD3870 GDDR4 512MB vadiúj, bontatlan, 2év kiskergari, Lite Pack
a ph-n 70eft
Szóval kíváncsi volnék a véleményetekre, amivel ha megtiszteltek elõre is köszönöm!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
de én ennyit se adnék érte mikor 70eFt az új 8800GT
Most meg vf900 van rajta.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Emiatt a fos miatt letört egy ventillátorlapát mert a rács hepehupás volt és akadt. Talán ha valami funkciót töltene be, de még azt sem mival csak egy rács, ami "jól néz ki" -.-
Ráadásul levegõáramlást is akadályozza.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
már csak egy boltot kell találni, ahol van raktáron 2db Ultra
Meg persze it ragadnám meg az alkalmat, hogy van egy eladó GTX-em 😄