9761
-
#7040 Most először telepítettem kipróbálási céllal a Vista-t és feltelepítettem az nVidia-ról letölthető legfrissebb forceware drivert.
Telepítés után két hiányosságot vettem észre az NVIDIA Vezérlőpultban (az XP-shez képest):
- nincs lehetőség arra, hogy a system tray-be ki lehessen tenni az nVidia ikont (pedig az nagyban megkönnyítette az XP-ben a különböző üzemmódokra való átváltást, anélkül, higy az NVIDIA vezérlőpultban kellett volna matatni),
- és nincs lehetőség a TV kimeneten a TV-re küldött kép állítgatására. Pontosabban a TV képernyőjén nem lehet a képet széthúzni, összenyomni, jobbra-balra-fel-le mozgatni és forgatni.
Ez amolyan "direkt" hiányosság az új driverekben, vagy egy másik driver megoldaná, hogy újra lehessen használni ezeket a beállítási lehetőségeket? -
#7039 Crysis-be 8800GT leverve Atomic HD3870-el
-
#7038 Na igen, civilizáltabb országokban rugalmasabban intézik a kérdést. Itthon eléggé balkáni viszonyok vannak (tisztelet a kivételnek). -
#7037 hmm..én is garizattam már külföldi cuccot..egyszerűen elküldtem a hibás alkatrészt postán(leírással a hiba okát feltételezve), majd ők visszajelezték hogy megkapták, kb 1 napot ültek rajta és küldték a garanciális kicsrélt alkatrészt sűrű ellnézést kérve..a garit természetesen újrakezdték az alkatrészen..ez kb 1 hét volt mert ők gyorsabban küldték vissza mint én kifelé...ennyit én is kibírok azt hiszem, hamár olcsóbban veszem külföldön...
itthon meg ez volt: chaitech alaplap behalt a 6. hónapban...vsszavittem(kértem elismervényt az alaplapról hogy átnézve és nincs fizikai sérülés rajta!!), átvették..beküldték a nagykerbe...azt igérték hívnak ha van valami...2hét múlva felhívtam őket mijafszvan az alaplapommal??...még nem tudnak semmit várjak ürelemmel..okés..megint 2 hét eltelt...telefon..kérdés uagyanaz...hát az van hogy az alaplapon látszik egy baromi nagy karcolás és ez az én hibám, tehát nem cserélik..mondom ezt elbaszták ugyanis hibátlanul vették át..itt az írás róla..kérték vigyem be..(gyorsan lefénymásol)...bevittem, elkérték a papírt(fénymásolatot) és hümmögve nézegették, majd hátramentek a szervízbe tanakodni...mire előjöttek a papír már eltünt és "odabaszták", szó szerint elém az alaplapot (dobozával) hogy nincs csere és nem tudom bizonyítani hogy ők hibátlanul vették át ezt tőlem...muhaha..én sem ma jöttem ki az első szervízből...nosza erdeti papír elővesz..lobogtat..röhög, átkozódik hogy feljelentem őket miegymás...rögtön máshogy álltak a dologhoz...ők nem úgy gondolták, és szívesen kicserélik másra...mondom neki:nekem az alaplap kell!
..okés visszavisszük a nagykerbe...elvitték, majd állításuk szerint visszaküldték a gyártóhoz(Tajvan??)ahol megvizsgálták és küldtek egy vadiúj cuccot...ez cirka 3 hónap volt, mivel a törvény előirja hogy max 90 napig tarthatja vissza valamilyen oknál fogva a cserét..ök ezt szemét módon kihasználták...ja és a gari is csak 6 hónap lett ami az erdetiből fentmaradt...ezt követően a fogyasztóvédelemhez fordultam ahol elintézték őket egy kis pénzbírsággal, már a tökömsetudja hogy milyen jogszabályra hívatkozva..
szóval így is lehet járni..ha akarják meszívatják az embert...
de volt olyan hogy egyből cserélték kérdezés nélkül a cuccot...
bocsi hogy kissé hosszúra sikeredett a szövegelésem... -
#7036 A 96** GT állítólag 64SP-s lesz ( ), tehát tudjuk hol a helye... A GS kedvező ár esetén jó vétel lehet. A valóság elég kiábrándítónak fog tűnni mint a GT esetében ("dejó lesz, def@sza, deolcsó", ...). -
Solt #7035 szerintem meg nem normális hőfok! 70-75 fok fölött nem igazán kéne tarósan használni! nekem most főt meg egy! nem bírt három hetet sem! vagy tegyél rá egy plusz ventit, vagy cseréld le a hűtőt... -
zoolee #7034 paszmeg! Remélem nem huzzák el, mert februárban-márciusban csak közép gef 9 re lesz kess.:S -
Inquisitor #7033 Nem látom be hova lehet ezt skálázni a 9600GT és a 256-os 8800GT között/mellett. -
zoo35lee #7032 köszy
-
#7031 Azért, mert ez silent normális ez a hőfok.
Ha zavar rakj oda mellé egy ventillátort. -
zoo35lee #7030 gf8600gt silent-m van melegnek tűnik 83°C véleményt kérnék -
#7029 Mire gondolsz pontosan? -
Inquisitor #7028 NVIDIA 8800GS to launch in Feb 2008
8800 GS 384MB tested
Hát nem egy sebességbajnok, ráadásul ha ez februárban jön ki, akkor minek és mennyiért akarják a GF9600-ot kihozni??? -
Inquisitor #7027 Lol, mert itthon lehet tovább tart, vagy több időbe és pénzbe kerül vagy nem is lehet gariztatni. Persze a hamis biztonság érzet fontos lehet egy olyan országban, ahol milliárdos összegekkel cégek tünnek el nyom és következmények nélkül ;)
Sok cuccott elöbb vennék meg német online boltból, mint itthoniak többségéből. Nem a Pixmaniat kell alapúl venni ... -
#7026 ja nem célszerű ott vásárolni,m ert ha garis probléma van akkor nagy az idegeskedés és sok pénz mire vissza van küldve -
#7025 mert hülye vagy, külföldről én nem hozatnék olyan dolgot, amit lehet majd gariztatni kell :) -
#7024 lol én meg németországba furikázok ki karikért majd sztem te ne sirjál :D -
shrike7973 #7023 Nemtom mit sirsz kapsz ujat...
Ha az én karim romlik el mehetek fel Győrbe pedig Kecskeméten élek. -
#7022 Nembaj első 88gt tulaj és nekem halt be valszeg először is anyira jó vétel voltt rögtön megvenni komolyan mondom hogy már ott voltam kibaszom és ketétöröm 61 ezer forintért..... -
zoolee #7021 -
#7020 már minden levan tesztelve és elis lett küldve már szervizbe ahonan kapom ujat tápcsati csere volt első akor monitor csere utána gépkitakirátás megnéztük az áramköröket minden rendben voltt kártya halt be, 4 óra szarakodás után se sikerült boltban müködésre bírni :D -
Solt #7019 nem! van egy határ ameddig húzhatod a kártyádat, és az nem a hűtéstől függ! a jó hűtés arra kell, hogy ezt a határt elérve is optimális hőmérsékleten tudd tartani a kártyádat... -
Dave0092 #7018 szerintem ezek voltka az első amit kirpobált :) -
#7017 Ez nem biztos hogy tönkre ment, tápcsati nem húzodott ki vhogy? Monitos normálisan bevan dugva? PCI csatlakozóba belevan téve rendesen? Fingatva hány fokos volt a kártya? -
#7016 Szevasz tevasz egyik napról másikra megadta magát mind1 max 2 hét és hoznak ujat addig kihozom egy ati x550 el... de az 1000% hogy új hütésüt fogok szerezni hiba oka egyszerü nem reágált semmit monitora sem , senki nem tudja hiba okát egyenlőre de sztem sose lesz kideritve ez.... -
#7015 De ha hűvösebb a kártya, akkor a játékok is több fps-el mennek nem? -
Solt #7014 hogy meddig azt nem tudom, de, hogy a maximum húzáshoz is elég lesz az a hűtő az biztos! :)) -
#7013 Mi lett vele? -
#7012 Persze, jóhogy húzom, most is felvan :) Nem tudod azzal a hűtővel meddig lehetne húzni? -
Solt #7011 akarod húzni a kártyádat? mert, he nem akkor tök felesleges a hűtő csere... -
#7010 Mit csináltál vele?:O:O:O:O:O:O:O:O -
#7009 Hurrá beszart a 8800gtm éljen éljen éljen! -
#7008 ÁÁ köszönöm, ez jónak tünik -
#7007 11700Ft-ért! -
#7006 Minden esetre egy ilyen Hurricane HC92 CU hűtőt bekéne szerezni:) Valaki linkelne egy weboltalt, ahol jó áron van? -
#7005 Korrekt -
#7004 Na beálítottam hogy mutassa játék közbe, valakinek igaza volt ha startot nyomok egyből hül 5 fokot, szal bocsánatot kérek, eslsősorvan Solten-től
Eredmény:
70% os ventri
700 Core
2000 Mem
1750 Sheader
67 fok, 5 perc játék alatt
-
#7003 Az tök jó, kipróbálom (mármint belélegzem) -
Solt #7002 én PC Wizard 2007-tel mérem... szerintem az elég pontos... ugyanazt mérte mint az nvidia monitor... bár ezeknél a fene sem tudja, hogy mi igaz! :) -
Solt #7001 én szikével elkezdtem felpiszkálni a szélét, közben finoman húztam felfelé... simán lejött!
egyébként, ha nem húzod a kártyát akkor tuti,hogy nem kell rá...