9761
-
zoolee #7120 Gyári NV? -
#7119 Majdnem atpartoltam a HD3870-ra de inkabb maradok 8800-nal. -
#7118 Az igazsag az hogy holnap viszik el a 8800GTX-em ami origi NVIDA kartya .
A masik #7115 GTX nem gyorsabb mint a GT G92
A penz nem szamit mert jo aron adtam el a GTX-et £250 van uj kartyara.
Nem igazan tudom eldonteni hogy eleg e egy OC-s GT vagy inkabb vegyek egy GTS-t.
Inn3D , MSI , Club3D .... MST-t hasznaltam anno 2x6600GT utana 6800GT.
Meg voltam elegedve az MSI-vel akkor hozta a minoseget ... de most fogalmam sincs. Az teny hogy az MSI ad a legtobb dolgot a kartyakkal. -
zoolee #7117 Inno ha nincs sok kessed, de kevesebb cuccal is beéred, szal nem kell gamma, stb...
Gainward,leadtek,asus,zotac,gigabyte,MSI,XFX,BFG,galaxy szal akármeikből..
De ez full kess kérdése. -
#7116 mennyi pénzed van rá? melyik gyártót preferálod(márkahűség)
így az árak változnak rendesen...
no és mit mond a többség (ha egyáltalán érdekel).. -
#7115 Itt egy teszt
Amúgy egyrtelműen GT. GTX duplájába kerül és alig gyorsabb... -
#7114 Akkor meg annyi hogy melyik gyartotol erdemes venni G92-es GT vagy GTS-t?? -
#7113 Hi all!
Lassan új gép vásárlására kerül a sor,és videókártyakérdéem lenne:
GT vagy GTX?
Mennyvel gyengébb a GT a GTXtől átlagban?Tudnátok olyan tesztet lineklni,ahol jól látni a különbségeket? -
#7112 info
honlap -
zoolee #7111 Csak rá kell nézni, és leeht látni, hogy az. -
#7110 Hi
8800GTS
Ez mar G92-es ??? Azert kerdezem mert semmi info az oldalon ....
Mondjuk nincs 512MB-al G80-AS. -
zoolee #7109 Alap..-.- Mivel 8800 GTX re fejlesztették ...Csak venni kell rá azt a kis lapot ami hűti a fet eket, meg a kari elején azt a kis akármilyen csip et... -
#7108 Ezek szerint szuperszájlent... -
#7107 Mennyivel hangosabb? -
#7106 ;) Soksikert :D -
#7105 Danke, igy mar fasza :)
Win alatt eddig 65-68 fokos volt, most letoltam 54 fokosra. -
#7104 ha már vga hűtők... egy ZALMAN - VF1000-es le tudná annyira hűteni a 8800 Ultrámat mint egy thermalright hr-03 gt+egy ventivel? -
#7103 Sokkal erősebb és olcsóbb is egy Accelero S1 + egy 120 as venti! Ez így egybe kijön 8k ból ,az pedig a hűtő maga 12k + még egy veti se árt rá... -
#7102 Az szerintem elég nagy baj, hogy a gyári hűtővel 1-2 óra múlva lefagy a játék.. Neked is mondjuk a thermalright hr-03 gt hűtőt ajánlom -
#7101 Ez az átka hogy alapón gyök2-vel pörög a ventije mindenki egyből szarozza emiatt. 60-70%-ön ventipörgés melett simán jó a hűtése! -
#7100 Riva turner, venti pörgését 70%-ra fel .. : ) -
#7099 Halle!
Valaki alkalmazott mar huto cseret a 8800GT-jen?
Van ra valami jo kis ketyere?
Nekem EVGA 8800GT SSC kartyam van, es sokx nem tudok vele jatszani 1-2 oranal tobbet, mert a jobb grafikaju jatekok felmelegitik a gyari hutessel 82-83 cfokra, es lefagy a jatek, vagy szetesik a kep.
Kene valami jo hutes, ha valakinek van az uj kartyakkal tapasztalata, ossza mar meg velem, koszi :)
Egyebkent gondolkodtam azon, hogy lehet valami a gyari hutes vezerlesevel nem stimmel, mert kepes lenne az nagyobb fordulaton is dolgozni, mikor bekapcsolom a gepet par mp-re hangosan felzug/felporog, de utana mintha elnemulna, es terheles kozben sem hallani a ventillatorok munkajat. Na majd szetkapom a masinat. -
bubuka5 #7098 Sziasztok!
Köszi mindenkinek a segítséget de még nem oldódott meg a gond.Írtátok, hogy nézzem meg Everesttel a VGA hőmérsékletét.Az a baj, hogy nem írja ki sehol.Próbáltam Rivatunerrel az sem jeleníti meg a Vga hőmérsékletét..Mintha nem létezne a Vga-n hűtő.
Két tápcsati van rajta, mindkettőt rá kell dugni ugye?
Holnap sógorhoz megyek és kipróbáljuk, neki egy új gépe van a táp is 3 hetes.
Különben lhetséges, hogy nem működik a hűtője a kártyának, vagy inkább úgy mondanám, hogy játékindításnál nem gyorsul fel?Fel kéne nem?Ha meg visszatérek a Windowshoz akkor lejebb kéne menni a fordulatnek ugye?Mert semmi ilyesmit nem csinál. -
#7097 A kép csak azt prezentálja, hogy a GPU-nak megfelelő helyzetbe lehet rakni a ventillátort. (Egyébként természetesen nem csak vízszintesen, hanem függőlegesen is el lehet csúsztatni a ventit.) -
#7096 De klassz ez az izé... :) -
zoolee #7095 -.- -
Dave0092 #7094 amikor megláttam a képet azthittem hogy valojába is igy mozog, miyen fajin lenne má :) -
#7093 Maga a ventillátor egy állítható kereten foglal helyet, hogy a GPU helyéhez állíthasd:
-
#7092 Vagy vegyél ilyet: Titan TTC-SC03
A VGA kártya mellett foglal el egy bővítőhelyet - oda úgy sem szokás semmit rakni - és egy 3 eres alaplapi ventillátorcsatlakozó kapja az áramot. A fordulatszáma pedig kívülről állítható egy potmeter-el.
Már évek óta van egy ilyenem és időről időre szükség is volt rá, amikor némelyik régebbi GeForce-os - jellemzően ABIT-os és más olcsó márkás - videókártyámon "kifulladt" a hűtőventillátor. (Bár utoljára a tavaly éve elején lecserélt Inno-s GF6600-nál volt szükség rá. -
Solt #7091 ha meg nincs elég helyed, akkor nekem a zalman VF900cu jól bevált... bár szerintem a 700-as is elég... -
#7090 Tegyél rá sima rendszerventit. Valami frankót. -
#7089 Hali
Tudnátok ajánlani egy jo hűtőt a GA 8600GT-mre?
Mert passziv hűtésü és ha játszok kilövi a gépemet. -
#7088 Illetve.. Ha 3dmarkot nézzük a 88-at is lenyomja. -
#7087 Ha volt már, szorri...
Úgy néz ki, 8800GS a teljesítménye alapján a 8600GTS és a 8800GTS (320) közt van "félúton". -
zoolee #7086 Majd ha esetleg aljutunk oda, hogy defektet kapsz PL valameik gammában LFs vagy GTR vagy akármi, akkor a leszakadó gumidarab szétkapja a kasztni azon részét.:D -
#7085 Én meg azt hallottam, hogy a fizikai kártyák léte csak egy fejlesztési zsákutca... -
#7084 a szimulatorokba 3év múlva biztos jó lesz -
#7083 Azt mondják, hogy nagyon király az a Physix kártya. Már lehet venni 25.000 Ft-ért is. De inkább jobban megéri egy jobb VGA.
-
#7082 azok lesznek a jó vga-k amikba Physik csippek kerülnek
tehát integrált fizikai gyorsító -
#7081 Az 1024MB-os is sz*r, mert sokkal drágább az 512-esnél és nem is gyorsabb.