9761
10645648441175096535.jpg
  • zoolee
    Gyári NV?
  • gurubefree
    Majdnem atpartoltam a HD3870-ra de inkabb maradok 8800-nal.
  • gurubefree
    Az igazsag az hogy holnap viszik el a 8800GTX-em ami origi NVIDA kartya .
    A masik #7115 GTX nem gyorsabb mint a GT G92

A penz nem szamit mert jo aron adtam el a GTX-et £250 van uj kartyara.
    Nem igazan tudom eldonteni hogy eleg e egy OC-s GT vagy inkabb vegyek egy GTS-t.

Inn3D , MSI , Club3D .... MST-t hasznaltam anno 2x6600GT utana 6800GT.
    Meg voltam elegedve az MSI-vel akkor hozta a minoseget ... de most fogalmam sincs. Az teny hogy az MSI ad a legtobb dolgot a kartyakkal.
  • zoolee
    Inno ha nincs sok kessed, de kevesebb cuccal is beéred, szal nem kell gamma, stb...
    Gainward,leadtek,asus,zotac,gigabyte,MSI,XFX,BFG,galaxy szal akármeikből..
    De ez full kess kérdése.
  • öregharcsa
    mennyi pénzed van rá? melyik gyártót preferálod(márkahűség)
    így az árak változnak rendesen...
    no és mit mond a többség (ha egyáltalán érdekel)..
  • NeoMaN
    Itt egy teszt

Amúgy egyrtelműen GT. GTX duplájába kerül és alig gyorsabb...
  • gurubefree
    Akkor meg annyi hogy melyik gyartotol erdemes venni G92-es GT vagy GTS-t??
  • berlinboy6329
    Hi all!

Lassan új gép vásárlására kerül a sor,és videókártyakérdéem lenne:

GT vagy GTX?

Mennyvel gyengébb a GT a GTXtől átlagban?Tudnátok olyan tesztet lineklni,ahol jól látni a különbségeket?
  • öregharcsa
    info

honlap
  • zoolee
    Csak rá kell nézni, és leeht látni, hogy az.
  • gurubefree
    Hi

8800GTS

Ez mar G92-es ??? Azert kerdezem mert semmi info az oldalon ....
    Mondjuk nincs 512MB-al G80-AS.
  • zoolee
    Alap..-.- Mivel 8800 GTX re fejlesztették ...Csak venni kell rá azt a kis lapot ami hűti a fet eket, meg a kari elején azt a kis akármilyen csip et...
  • Solten
    Ezek szerint szuperszájlent...
  • Solten
    Mennyivel hangosabb?
  • V43 1105
    ;) Soksikert :D
  • Laza
    Danke, igy mar fasza :)
    Win alatt eddig 65-68 fokos volt, most letoltam 54 fokosra.
  • fsgh
    ha már vga hűtők... egy ZALMAN - VF1000-es le tudná annyira hűteni a 8800 Ultrámat mint egy thermalright hr-03 gt+egy ventivel?
  • NeBby
    Sokkal erősebb és olcsóbb is egy Accelero S1 + egy 120 as venti! Ez így egybe kijön 8k ból ,az pedig a hűtő maga 12k + még egy veti se árt rá...
  • Evogordon
    Az szerintem elég nagy baj, hogy a gyári hűtővel 1-2 óra múlva lefagy a játék.. Neked is mondjuk a thermalright hr-03 gt hűtőt ajánlom
  • grebber
    Ez az átka hogy alapón gyök2-vel pörög a ventije mindenki egyből szarozza emiatt. 60-70%-ön ventipörgés melett simán jó a hűtése!
  • V43 1105
    Riva turner, venti pörgését 70%-ra fel .. : )
  • Laza
    Halle!

Valaki alkalmazott mar huto cseret a 8800GT-jen?
    Van ra valami jo kis ketyere?

Nekem EVGA 8800GT SSC kartyam van, es sokx nem tudok vele jatszani 1-2 oranal tobbet, mert a jobb grafikaju jatekok felmelegitik a gyari hutessel 82-83 cfokra, es lefagy a jatek, vagy szetesik a kep.

Kene valami jo hutes, ha valakinek van az uj kartyakkal tapasztalata, ossza mar meg velem, koszi :)

Egyebkent gondolkodtam azon, hogy lehet valami a gyari hutes vezerlesevel nem stimmel, mert kepes lenne az nagyobb fordulaton is dolgozni, mikor bekapcsolom a gepet par mp-re hangosan felzug/felporog, de utana mintha elnemulna, es terheles kozben sem hallani a ventillatorok munkajat. Na majd szetkapom a masinat.
  • bubuka5
    Sziasztok!

Köszi mindenkinek a segítséget de még nem oldódott meg a gond.Írtátok, hogy nézzem meg Everesttel a VGA hőmérsékletét.Az a baj, hogy nem írja ki sehol.Próbáltam Rivatunerrel az sem jeleníti meg a Vga hőmérsékletét..Mintha nem létezne a Vga-n hűtő.
    Két tápcsati van rajta, mindkettőt rá kell dugni ugye?
    Holnap sógorhoz megyek és kipróbáljuk, neki egy új gépe van a táp is 3 hetes.
    Különben lhetséges, hogy nem működik a hűtője a kártyának, vagy inkább úgy mondanám, hogy játékindításnál nem gyorsul fel?Fel kéne nem?Ha meg visszatérek a Windowshoz akkor lejebb kéne menni a fordulatnek ugye?Mert semmi ilyesmit nem csinál.
  • ibrik
    A kép csak azt prezentálja, hogy a GPU-nak megfelelő helyzetbe lehet rakni a ventillátort. (Egyébként természetesen nem csak vízszintesen, hanem függőlegesen is el lehet csúsztatni a ventit.)
  • Solten
    De klassz ez az izé... :)
  • zoolee
    -.-
  • Dave0092
    amikor megláttam a képet azthittem hogy valojába is igy mozog, miyen fajin lenne má :)
  • ibrik
    Maga a ventillátor egy állítható kereten foglal helyet, hogy a GPU helyéhez állíthasd:

• ibrik
    Vagy vegyél ilyet: Titan TTC-SC03
    A VGA kártya mellett foglal el egy bővítőhelyet - oda úgy sem szokás semmit rakni - és egy 3 eres alaplapi ventillátorcsatlakozó kapja az áramot. A fordulatszáma pedig kívülről állítható egy potmeter-el.
    Már évek óta van egy ilyenem és időről időre szükség is volt rá, amikor némelyik régebbi GeForce-os - jellemzően ABIT-os és más olcsó márkás - videókártyámon "kifulladt" a hűtőventillátor. (Bár utoljára a tavaly éve elején lecserélt Inno-s GF6600-nál volt szükség rá.
  • Solt
    ha meg nincs elég helyed, akkor nekem a zalman VF900cu jól bevált... bár szerintem a 700-as is elég...
  • Solten
    Tegyél rá sima rendszerventit. Valami frankót.
  • BlastR
    Hali
    Tudnátok ajánlani egy jo hűtőt a GA 8600GT-mre?
    Mert passziv hűtésü és ha játszok kilövi a gépemet.
  • Solten
    Illetve.. Ha 3dmarkot nézzük a 88-at is lenyomja.
  • Solten
    Ha volt már, szorri...

Úgy néz ki, 8800GS a teljesítménye alapján a 8600GTS és a 8800GTS (320) közt van "félúton".
  • zoolee
    Majd ha esetleg aljutunk oda, hogy defektet kapsz PL valameik gammában LFs vagy GTR vagy akármi, akkor a leszakadó gumidarab szétkapja a kasztni azon részét.:D
  • ibrik
    Én meg azt hallottam, hogy a fizikai kártyák léte csak egy fejlesztési zsákutca...
  • MaSzKa
    a szimulatorokba 3év múlva biztos jó lesz
  • davidka003
    Azt mondják, hogy nagyon király az a Physix kártya. Már lehet venni 25.000 Ft-ért is. De inkább jobban megéri egy jobb VGA.
  • MaSzKa
    azok lesznek a jó vga-k amikba Physik csippek kerülnek

tehát integrált fizikai gyorsító
  • davidka003
    Az 1024MB-os is sz*r, mert sokkal drágább az 512-esnél és nem is gyorsabb.