GeForce 8 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
amerikába hóvihar van és levanak zárva repterek kersztapám hivott megse probáljak elindulni géphez mert akkora hovihar van náluk lakásbol nem tudnak kimenni egyedül töltöm akarácsonyt itthon pffff
Jah amugy boldog karit minden szobalakónak 😊
www.smart-bus.hu
A szerelmesek napján érkezik az elsõ következõ generációs GeForce
A GeForce 9600 GT a 8800 GT-hez hasonlóan csupán egy SLI-csatlakozóval lesz felszerelve, így a hármas SLI-be nem köthetõ. Ugyan a DirectX 10.1 ismeretérõl hivatalos megerõsítés még nem érkezett, de minden bizonnyal nem marad ki a videokártya repertoárjából.
Forrás: Expreview
Csak vigyázz nahogy magcsússzanjon azt letépjél egy ellenállást a GPU tetejérõl...És próbáld meg nem rákenni az ellenállás oldalára a kaparványt.
www.smart-bus.hu
BF BC2: SabYan Irány a csatatér Ha már katona vagyok, legalább azzal töltsem a drága időmet amivel foglalkozom:)
-Asus p5w Delux Wifi AP, C2D 6700 2,89 GHz, 2GB Memory, Gainward 8800GT 512 Mb, 500 WD winyó.
Asszem ennyi a lényeg. A probléma, hogy ha bármilyen alkalmazást elindítok, ami igényelné a videókari komolyabb mûködését, fél perc után egy csomó kis szürke, fekete négyzet jelenik meg a monitoron és lefagy a gép. Ha tovább várok, kékhalál, de sajnos a hibakódot nem tudom elolvasni mert egybõl újraindul a gép. Valakinek lenne valami ötlete hogy mitõl van ez? Nagyon jó lenne ha valaki tudna segíteni.
Köszi
UI.: Az új drivert letöltöttem és a Tápot is normálisan ráraktam a videókarira.
BF BC2: SabYan Irány a csatatér Ha már katona vagyok, legalább azzal töltsem a drága időmet amivel foglalkozom:)
Na most vettem egy 8800 gt-ét, ezen picit más a TV kimenet, HDTV kiement van rajta tudomásom szerint. De majdnem ugyanolyan, úgyhogy simán rákötöttem a régi 6600 gt kábelekkel, de nem müködött. Így amit adtak hozzá azzal próbáltam, de azon meg csak 3 kábel kimenet van (piros, zöld, kék) a 6600 GT-ésen meg még plusba volt egy fekete (s-video?) ami ment a scartba amin szintén volt s-video.
Ugy oldottam meg h adtak hozzá egy sárga kábelt is aminek az egyik vége s-video, amit rákötöttem a TV-re ugy mint a régit, a sárga másik végét meg rádugtam a zöld kábelre ami a gépbõl jön ki. Volt egy kisebb siker, pl bekapcsoláskor vagy nvidia panel betöltésekor villodzik a hátterem a TV-én, de amikor átállitom clone-re a megjelenést akkor tölt aztán kék halál és a újraindul.
Nem tudom mi lehet a baj, vmit remélem elrontottam és nem a kártyával van a baj.
Legfrissebb forceware van fent.
Aki tud megoldást az válaszoljon. Köszi.
ASUS(3év garancia) Extreme EN8800GT HTDP/G bruttó: 68,976 Ft
ASUS(3év garancia) Extreme EN8800GT HTDP 256M bruttó: 56,994 Ft
Nem túl olcsó.. Nem is tudtam,hogy van 256 Mb-os GT.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Január de inkább februárra mondták hogy lesz majd!
Next PC upgrade: 2022
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De ha lesz tényleg 54k-ért asus még puszit is osztogatok majd nekik <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
Lehet lemondom az innot és megvárom mig hardverkerben lesz Asus ugyanannyiért! Elvileg januárban valamikor lesz!
De végsõ esetben mégis gariztatni kell.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h