9761
10645648441175096535.jpg
  • zoolee
    Nem, hanem a GTS ek úgy emléxem mind 720-725 MHZ s gpu juk van .,..És amit írtam a nanosec az az, hogy a ram ban mennyi idő alatt ér el adatokat a gpu..És ha ez 1,6 felett van az nagyon tré manapság....
    ati 3870 esen 0,8 nanoseces ddr4 van,.
  • SzocsA
    ez mit jelent?
    mert ha megnéztem a kártyák erősorrendjét látom hogy bizony az 256 os van előrébb! nemsokkal pár tized fpsel!
    ez azt jelenti hogy a GPU frekvencia: 675 MHz nél többnek kell lenni vagy?
  • zoolee
    8600 GTS 256 rammal....
    8600 as GPU túl kevés ahoz, hogy 512 mega ramot kihasználjon, és áltban minnél kvesebb van annál gyorsabb ramokat raknak rá...
    Az az 1 giga szem kiszurás...2-2,4 nanosec es ramok vannak rajta.:S 2 éve használták azt még sima 6600 asokon...A 256 os GTS en meg 1 nanosec esek vannak.
  • bertino
    oksa meglesz, olvastam amugy jaja
    de idővel veszek r másik hűtést, csak most kicsit padlora kerülök majd anyagilag egy kis időre :D
  • V43 1105
    Boccs, nem szóltam , megamúgy is a magyar ember nem sz*rik pénzt, de Riva Turnerrel ventit nyomd fel 70% - ha majd nem akarsz kockákat látni a monitoron xD
  • bertino
    erre van péz, neszójjábe, örülök, hogy ilyet tudok venni :D
  • SzocsA
    hello!
    8600 GT 1 Gb rammal vagy
    8600 GTS 512 MB al?
    melyik a jobb a GT az ddr 3as?
  • V43 1105
    :\ Ménem új GTS? :D Mér 1 slotos 8800Gt ?!
  • bertino
    jjjjjjesssz épp most tetettem félre egy 8800 GTt magamnak, holnap megyek érte
  • rvn
    Kicsit sokkallom h az ultra környékén van...
  • gurubefree
    Akkor gyorsan mindenkinek .... Ha kell valakinek ilyen akkor tudok kb. 82.000 jan.24 megy a csalad haza Magyarorszagon at lehet majd venni vagy ott postazza az asszony.
  • gurubefree
    Igen.

8800GTS G92 vs. 8800ULTRA itt
  • Solten
    Na ennyi a különbség a külföld és a balf@sz magyar kereskedelem közt...

Kissé jól jártál
  • gurubefree
    Persze hogy viszem a GTSt
  • berlinboy6329
    Mé basztak ki volna ki vel?Én simén vinném a GTS-t..Azért is jöttem..Az anadteches teszt mennyire megbízható?Ez itt ni..Régebben is linkeltem 1 tesztret,ahol spen verte a GTXet,de nem volt megbizható a teszt(Solten sszerint).Hát ezzel a teszttel mi a helyzet?
  • V43 1105
    Hellószia! :D

Róla van szó?

Mert eléggé jó kis vidiarkinak néz ki :P 2 Slotos hűtéssel
  • zoolee
    Köszönöm, adom a címet ahova küldhetik.:D
  • gurubefree
    Jol kibasztak velem ... most kaptam az emailt arrol hogy nagyon sajnaljak de nincs 8800GT ALPHA DOG XXX .... nagyon sajnaljak es felajanlottak egy 8800GTS G92 ALPHA DOG Editiont helyette ugyan annyiert.

• Solten
    Nem tom' akkor biztos kenyeren és vízen él Vagy költözz ki a City-ből... ;) Még nem beszéltem vele erről.
  • Carlos HUN
    Kösze erre a londonra még viszatérünk elöbb gépemet ugyis megkel csinálnom 100%osra meg már videokártyám se lenne rosz ha viszajönne szervizből :D
  • gurubefree
    Szasztok

Akkor megegyszer ..... 24.en repul Magyarorszagra a felesegem. Ha kell valakinek GT vagy GTS G92 akkor szivesen segitek.

De idoben szoljatok mert nekem is meg kell kapni.

Udvozlet Skociabol
  • Gabesz amd64
    Leicester square-nél van egy faja hely
    jó sok csaj van ottan :)

bőrüléses diszkószerüség...nekem bejött

de amugy majdnem minden utcán van legalább 1 pub hehe
  • V43 1105
    Hamár mész, ménem szerveztek egy "mini-topictalit" ?XD én mentek el együtt bulizni, azt bemutatná a várost a Gabesz legalább
  • Carlos HUN
    Kajak londonban élsz?

tudsz mondani nekem valami fasza buli helyet me majd meekk londinerkedni pár hétig aztán nem akarrom halálra unni magam ottt :D

• Gabesz amd64
    képzeld én is Londonban élek :D hogy mik vannak

csak tudom h drága a megélhetés odakinn,na de Te biztosan jobban tudod :)

hol veszi a kártyát?
  • Solt
    Félreértés ne essék, én csupán jószándékból hívtam fel a figyelmet ezekre a lehetőségekre! Ha egyre nagyobb számban vásárolna mindenki ilyen helyekről, talán észbekapnának a nagy és kiskereskedők, hogy milyen árréssel dolgoznak!
  • Solten
    Drágább a sz@rt, bátyám Londonban él (majd hozatok vele kártyát ).
  • Gabesz amd64
    naja

de viszont a megélhetés is drágább
    ott is kell sporolni
  • Solten
    Ó az ilyet lesz@rom hogy mennyiért vett kinnt dolgokat, csak az az idegesítő hogy 5* annyit keresnek ott az emberek erre 30%-al olcsóbb az a qrva kártya.
  • Gabesz amd64
    nalátod

akkor is tudták az emberek h olcso minden nyugat fele

csak a net végett egy két emberke igyekszik a másikat ideesíteni h én már megvettem ennyiért annyiért és ha kell akkor szerzek is...ilyet évekkel ezelőtt nem tapasztaltál.
  • Solten
    Ja, hát anno mi is osztrákiából vattünk sok cuccot (tévé, commodore64,), felét meg elvámoltattuk...
  • Gabesz amd64
    egy példa (de nem hardware):
    annak idején(16éve) még az is megérte a nagybátyámnak h kimenjen az osztrákokhoz lambériáért mert jelentősen olcsobb volt mint itthon

de nem csak lambéria,sok egyéb sz@r konyhai felszerélés is olcsobb volt,de akkor a határon még óvatosnak kellet lenni :)
  • Gabesz amd64
    mindig is ilyen volt,drága volt itt minden balkánon

de annyi a változás h az internet végett hamarabb "meghallod" h olcsobb minden külföldön...mivel elég sok magyar van kinn külföldön és leadja a drótot h Ő olcsabban szerzi ezt és azt...5-6 évvel ezellőtt nem hallottál ilyenről h:"én külföldön ennyiért annyiért szerzem"

sőt ma már vámolni se kell...simán behozhatod,de 5-6 évvel ezelőtt életbe se.

ennyit tesz egy internet...
  • Solt
    előre beterhelik a teljes összeget, mindent tudsz előre és nincs meglepetés! arról nem beszélve, hogy van egy magyar cég, akinek van kint raktára! oda berendeled, és ők egy előre megbeszélt összegért hazahozzák! ennyi!
  • Solten
    Eléggé fake-szerű, sok tesztet olvastam, mindegyikben a GTX mögött volt a GT de még az új GTS is.
  • berlinboy6329
    Ez a teszt mennyire állja meg a helyét?MErt amiket én láttam,ott nem volt jobb a GTX nél,csak közel volt hozzá.
  • Solten
    Szoktam? Ilyet szvsz 1× mondtam és szerintem az is csak rád vonatkozott...
  • Carlos HUN
    Joh ez ideáig minden rendben van szép is jó csak tod mikor postaköltséget megkapod mint én mikor rendeltem egy amerikai futball dzsekit már nem tecet a szitu annyira!
  • Carlos HUN
    kinek kel már a szaros gtxed :D:D:D:D
    ahogy te szoktad mondani XD
  • Solten
    Most kapcsolok: Képes volták a GTX-et gétére cserélni???