GeForce 8 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: SDani456
Ez az Omega Driver miben jobb mint a rendes driver? Annyit olvastam róla, hogy szebb lesz a képmegjelenítés meg, hogy jobb teljesítmény... Ez igaz?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Maszka linkelt egy oldalt, ahol töménytelen mennyiségû bios van fenn!
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
van egy nvidia geforce 8600GT videókártyám.
Az xp-n megy rendesen amikor felteszem a drivereit azután is.
A Vistán is megy rendesen amég nem teszem fel a drivert.Vistás drivert tettem fel már próbáltam a gyári driverel meg internetrõl letöltöttel is.
Amint felteszem a driverét, újraindítóm azután a monitor azt írja ki,hogy no signal going to sleep. (DVI kimeneten van) Fujitsu siemens W19-1
Lehet az,hogy a DVI-t másodlagos kimenetként kezeli?Ha igen mit lehetne tenni,hogy vistán is mûködjön rendesen?
Vagy még mi lehet a gond?
Szerintetek milyen kártya ez a mostani játékokhoz? 512MB-os memóriája van.
Köszönöm a segítségeteket.
Next PC upgrade: 2022
AMD Ryzen 9 9900X • AsRock X870 PRO RS • Patriot Viper Venom 64 GB 6000mhz cl30 • SAPPHIRE PURE AMD Radeon™ RX 9070 XT • Raijintek Cratos 1200 White • Core X5 TGSE
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
mnjduk elfogadnám, 😊))
ilyennel már a crysis 1280y1024be veryhighon nem akadna...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
viszont már itt lenne az ideje egy új gtx-nek vagy ultrának!
Vedd lejjebb a grafikát.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A Forbes nevû neves online üzleti magazin szerint az Nvidia nyerte a 2007-es év cége címet, ezzel lehagyva még a Nintendót is.
Miközben a három konzolgyártó cég egymással harcol, addig a videokártyákat PC-re készítõ Nvidia nyerte a futamot. A cég a Forbes szerint egyrészt teljesen a sárba döngölte a konkurenciát a videokártyák piacán, másrészt a cég bevétele 2007-ben 4 milliárdra rúgott, ami 33% növekedést jelent ezen a téren, illetve 900 millió dolláros profitot termeltek, ami 50%-os profitnövekedés. Nem kell szégyenkezniük a részvényeik értékének növekedése miatt sem: 1999 óta összesen 2100%-ot nõttek a cég részvényei!
info: Gamestar
Netto vagy bruttó? Csak mert nevezett cégnek jó szokása a netto árak feltüntetése ...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De sajnos másik helyen Innomat nem tudja visszamondani a srác és azt is januárra mondják.Január 3.-áig ha nemjön meg az inno akkor tudja csak visszamondani.Ha megjön akkor lesz egy elado innom 😄
az utolsó elõtti mondatodban benne van a válasz....azt viszont nem tudom hogy nem-e jegyzik valahol, hogy mikor-mit mondasz vissza...márha törzsvásárló akarsz lenni..vagy ilyesmi...
http://pspfilez.extra.hu/
Mert felhivtam õket és 8800GT-t rendeltem.De ha változni fog az az 54 ezres ár mondjuk több lesz pl 60 fölött akkor visszamondanám lehet ilyet??
Mert mondta a boltos hogyha megérkezik hivnak mennyi az ára és ha kell oké ha nem nem! Remélem ez igaz is!
Vistás drivert tettem fel
ATI és Nvidia Download Bios Collection
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
de nem ez volt a kérdés.