GeForce 8 series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!

BFG 8800gts-em van és nagyon zajosnak találom. everest szerint 3500 fordulat körül megy a hûtõ és 58 fok körül van. szerintetek ez normális?

<#worship>

Gabesz amd64
minden Geforce széria megér egy topicot Katt

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

grebber
1nyákon 2db gpu-val.

Next PC upgrade: 2022

Most akkor a GX2 az 1db kari lesz (1nyákon 2db gpu-val) vagy 2vga SLIbe...a képrõl nem tudom eldönteni mintha mind2 oldalán lenne hûtés vagy nem tom 😄

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Carlos HUN
Amugy 60 ezerért már lehet jelentkezni rá az uj gainward 8800gtmre csak budapest!
jah és rendesen oembe kapom nem szervizelt szart!

Carlos HUN
nah most aza szitu állt fent lehet pápá 88gt me amint megkapom ujat eladom
alapból és lehet bevárom uj szériát addig meg ugyis sok meló van ugyse nagyon tok jáccani

De csak 64 Sp lesz benne..-.-
De qrvára örülök, hát ebbõl se lesz jó PC márciusba, de én meg nem akarok fos VGA -t..NA mind1..

A bannert nem lehetne módositani erre, mert már nem csak a G80-ról beszélünk, vagy van G92 topic is??? de szerintem felesleges jobb ha minden egy helyen van!!!

Ha tudjátok módositsétok elöre is köszi!!!<#worship><#worship>

grebber
Kiváncsi leszek hogy ennek a 9800GT-nek lesz-e olyan über ár/teljesítmény mutatója mint a 8800GT-nek! Szerintem nem 😞

9600GT:

Hamarosan megérkezik az Nvidia következõ középkategóriás GeForce-a, mely a 9600 GT névre hallgat majd. Tulajdonságait tekintve 650 MHz-es GPU órajellel, 1625 MHz-es stream processzorokkal, 256-bites 900 MHz-es memóriával, DX10.1, Shader Model 4.0, és OpenGL 2.1 támogatással fog rendelkezni, melyek összességében 57.6 GB/s-os memória szávszélességet, és 20.8 milliárd pixel/másodperces kitöltési sebességet jelentenek. A kártya a friss 8800-as kártyákhoz hasonlóan 65nm-en készül majd, és támogatja a PCIe 2.0 szabványt. Áráról egyelõre sajnos nincsenek információk.

Forrás: DailyTech

Viktor9202
A 9800 GTX-rõl valami információt pls :S

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Az év elsõ negyedévének végére várható a GeForce 8800 Ultrát váltó 9800 GX2.

Szintén erre az idõszakra teszik a GTX-et leváltó GeForce 9800 GTX megjelenését, amely természetesen kompatibilis lesz az új SLI technológiával.

A GeForce 9800 GT már a második negyedévre tolódik, errõl a kártyáról azonban semmit sem tudni.

A felhasználókat jelenleg lázban tartó GeForce 8800 GS korlátozott számban lesz elérhetõ. Az Asus, a Palit, az EVGA és az XFX-tõl várhatjuk elsõsorban a kártyákat, melyek teljesítménye a 9600 GT és a 8800 GT közé esik.

Ez utóbbi kijelentés rossz hír lehet azok számára, akik megváltót láttak a 9600 GT személyében, arról viszont semmi kétség, hogy a 8600 GTS kártyáktól gyorsabb megoldást kínál az Nvidia.

Két kép a gyártó legújabb két GPU-s szörnyetegérõl, mely egyelõre nem sokat mutat magából, azt azonban tudni, hogy összesen 256 stream processzor dolgozik a méretes hûtés alatt, melyek 2×256 bit szélességû memóriabuszon kommunikálnak az 1 GB-nyi memóriával.

Forrás:HOC

Viktor9202
Itt holvan?? Mer sehol nem találtam :S

??

Solten
Ezen már lehet hogy szépen eldöcög a krájzisz <#vigyor>

Saor Alba

Solten
9800 GX2: 1GB, 256 SP... 3 milliárd forint lesz... <#vigyor>

Saor Alba

Nandusz

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Viktor9202
Mediumon lehet, de VeryHigh-ba esélye sincs az Ati-nak<#hehe>

mrzoltan
olvastam róla,menyiért vesztegethetik?
ibrik
Most elõször telepítettem kipróbálási céllal a Vista-t és feltelepítettem az nVidia-ról letölthetõ legfrissebb forceware drivert.
Telepítés után két hiányosságot vettem észre az NVIDIA Vezérlõpultban (az XP-shez képest):
- nincs lehetõség arra, hogy a system tray-be ki lehessen tenni az nVidia ikont (pedig az nagyban megkönnyítette az XP-ben a különbözõ üzemmódokra való átváltást, anélkül, higy az NVIDIA vezérlõpultban kellett volna matatni),
- és nincs lehetõség a TV kimeneten a TV-re küldött kép állítgatására. Pontosabban a TV képernyõjén nem lehet a képet széthúzni, összenyomni, jobbra-balra-fel-le mozgatni és forgatni.

Ez amolyan "direkt" hiányosság az új driverekben, vagy egy másik driver megoldaná, hogy újra lehessen használni ezeket a beállítási lehetõségeket?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Solten
Na igen, civilizáltabb országokban rugalmasabban intézik a kérdést. Itthon eléggé balkáni viszonyok vannak (tisztelet a kivételnek).

Saor Alba

öregharcsa
hmm..én is garizattam már külföldi cuccot..egyszerûen elküldtem a hibás alkatrészt postán(leírással a hiba okát feltételezve), majd õk visszajelezték hogy megkapták, kb 1 napot ültek rajta és küldték a garanciális kicsrélt alkatrészt sûrû ellnézést kérve..a garit természetesen újrakezdték az alkatrészen..ez kb 1 hét volt mert õk gyorsabban küldték vissza mint én kifelé...ennyit én is kibírok azt hiszem, hamár olcsóbban veszem külföldön...

itthon meg ez volt: chaitech alaplap behalt a 6. hónapban...vsszavittem(kértem elismervényt az alaplapról hogy átnézve és nincs fizikai sérülés rajta!!), átvették..beküldték a nagykerbe...azt igérték hívnak ha van valami...2hét múlva felhívtam õket mijafszvan az alaplapommal??...még nem tudnak semmit várjak ürelemmel..okés..megint 2 hét eltelt...telefon..kérdés uagyanaz...hát az van hogy az alaplapon látszik egy baromi nagy karcolás és ez az én hibám, tehát nem cserélik..mondom ezt elbaszták ugyanis hibátlanul vették át..itt az írás róla..kérték vigyem be..(gyorsan lefénymásol)...bevittem, elkérték a papírt(fénymásolatot) és hümmögve nézegették, majd hátramentek a szervízbe tanakodni...mire elõjöttek a papír már eltünt és "odabaszták", szó szerint elém az alaplapot (dobozával) hogy nincs csere és nem tudom bizonyítani hogy õk hibátlanul vették át ezt tõlem...muhaha..én sem ma jöttem ki az elsõ szervízbõl...nosza erdeti papír elõvesz..lobogtat..röhög, átkozódik hogy feljelentem õket miegymás...rögtön máshogy álltak a dologhoz...õk nem úgy gondolták, és szívesen kicserélik másra...mondom neki:nekem az alaplap kell!
..okés visszavisszük a nagykerbe...elvitték, majd állításuk szerint visszaküldték a gyártóhoz(Tajvan??)ahol megvizsgálták és küldtek egy vadiúj cuccot...ez cirka 3 hónap volt, mivel a törvény elõirja hogy max 90 napig tarthatja vissza valamilyen oknál fogva a cserét..ök ezt szemét módon kihasználták...ja és a gari is csak 6 hónap lett ami az erdetibõl fentmaradt...ezt követõen a fogyasztóvédelemhez fordultam ahol elintézték õket egy kis pénzbírsággal, már a tökömsetudja hogy milyen jogszabályra hívatkozva..

szóval így is lehet járni..ha akarják meszívatják az embert...

de volt olyan hogy egybõl cserélték kérdezés nélkül a cuccot...

bocsi hogy kissé hosszúra sikeredett a szövegelésem...

http://pspfilez.extra.hu/

Solten
A 96** GT állítólag 64SP-s lesz ( <#levele> ), tehát tudjuk hol a helye... A GS kedvezõ ár esetén jó vétel lehet. A valóság elég kiábrándítónak fog tûnni mint a GT esetében ("dejó lesz, def@sza, deolcsó", ...).

Saor Alba

szerintem meg nem normális hõfok! 70-75 fok fölött nem igazán kéne tarósan használni! nekem most fõt meg egy! nem bírt három hetet sem! vagy tegyél rá egy plusz ventit, vagy cseréld le a hûtõt...

www.smart-bus.hu

paszmeg! Remélem nem huzzák el, mert februárban-márciusban csak közép gef 9 re lesz kess.:S

Nem látom be hova lehet ezt skálázni a 9600GT és a 256-os 8800GT között/mellett.

köszy
davidka003
Azért, mert ez silent normális ez a hõfok.
Ha zavar rakj oda mellé egy ventillátort.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

gf8600gt silent-m van melegnek tûnik 83°C véleményt kérnék
Viktor9202
Mire gondolsz pontosan?

NVIDIA 8800GS to launch in Feb 2008
8800 GS 384MB tested

Hát nem egy sebességbajnok, ráadásul ha ez februárban jön ki, akkor minek és mennyiért akarják a GF9600-ot kihozni???

Lol, mert itthon lehet tovább tart, vagy több idõbe és pénzbe kerül vagy nem is lehet gariztatni. Persze a hamis biztonság érzet fontos lehet egy olyan országban, ahol milliárdos összegekkel cégek tünnek el nyom és következmények nélkül 😉
Sok cuccott elöbb vennék meg német online boltból, mint itthoniak többségébõl. Nem a Pixmaniat kell alapúl venni ...

MaSzKa
ja nem célszerû ott vásárolni,m ert ha garis probléma van akkor nagy az idegeskedés és sok pénz mire vissza van küldve

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

w77d
mert hülye vagy, külföldrõl én nem hozatnék olyan dolgot, amit lehet majd gariztatni kell 😊

Carlos HUN
lol én meg németországba furikázok ki karikért majd sztem te ne sirjál 😄

Nemtom mit sirsz kapsz ujat...
Ha az én karim romlik el mehetek fel Gyõrbe pedig Kecskeméten élek.

Carlos HUN
Nembaj elsõ 88gt tulaj és nekem halt be valszeg elõször is anyira jó vétel voltt rögtön megvenni komolyan mondom hogy már ott voltam kibaszom és ketétöröm 61 ezer forintért.....

<#wow2>

Carlos HUN
már minden levan tesztelve és elis lett küldve már szervizbe ahonan kapom ujat tápcsati csere volt elsõ akor monitor csere utána gépkitakirátás megnéztük az áramköröket minden rendben voltt kártya halt be, 4 óra szarakodás után se sikerült boltban müködésre bírni 😄

nem! van egy határ ameddig húzhatod a kártyádat, és az nem a hûtéstõl függ! a jó hûtés arra kell, hogy ezt a határt elérve is optimális hõmérsékleten tudd tartani a kártyádat...

www.smart-bus.hu

szerintem ezek voltka az elsõ amit kirpobált 😊

Viktor9202
Ez nem biztos hogy tönkre ment, tápcsati nem húzodott ki vhogy? Monitos normálisan bevan dugva? PCI csatlakozóba belevan téve rendesen? Fingatva hány fokos volt a kártya?

Carlos HUN
Szevasz tevasz egyik napról másikra megadta magát mind1 max 2 hét és hoznak ujat addig kihozom egy ati x550 el... de az 1000% hogy új hütésüt fogok szerezni hiba oka egyszerü nem reágált semmit monitora sem , senki nem tudja hiba okát egyenlõre de sztem sose lesz kideritve ez....

Viktor9202
De ha hûvösebb a kártya, akkor a játékok is több fps-el mennek nem?

hogy meddig azt nem tudom, de, hogy a maximum húzáshoz is elég lesz az a hûtõ az biztos! 😊)

www.smart-bus.hu

grebber
Mi lett vele?

Viktor9202
Persze, jóhogy húzom, most is felvan 😊 Nem tudod azzal a hûtõvel meddig lehetne húzni?

akarod húzni a kártyádat? mert, he nem akkor tök felesleges a hûtõ csere...

www.smart-bus.hu