9761
-
Inquisitor #398 Vajh mit jelent a manualon az az 512, 640, 768MB a GTX leírásnál? :O -
Livius #397 Az MSI NX8800GTX-T2D768E Manuálja -
Livius #396 Köszi az Infót, máris lemérem a gépemet belül.
Egyébként az MSI az egész 8 as szériára azt írja hogy elég a 400W os táp. MSI NX8800GTX-T2D768EMANUáljában 400W-t javasolnak vagy többet természetesen. -
Akuma #395 Szerintem elvárható lenne az optimalizálás, amikor minden konzolnak tök ugyanolyan hardware tulajdonságúnak kellene a gyakorlatban lennie...
Sok játékot PC-n azért szidnak, mert gyenge konzol átírat, nagy hardware igény, azonban konzolon sokkal jobb a játék élmény. Nincsenek képi hibák, most épp a Resident Evil 3 jutott példának eszembe, ahogy sok nagy kockára bontotta a képet, egyszóval csúnya volt PC-n.
Mégis vacilálok, hogy maradok PC-n, ugyanis én eléggé kedvelem a stratégiai és szimulátor játékokat, az meg nem konzolra van kitalálva... -
Inquisitor #394 Hát azért voltak pletykák PS2-n és XBOX/X360-on nem gördülékenyen futó játékokról! (Pl. X260 Prey demo) De legyen igazad, hogy minden optimalizált lesz. -
Inquisitor #393 Ez nyilvánvaló csúsztatás, ha rákötöd a PS3-at egy monotorra, akkor ... ?
Ha meg rá akarsz kötni egy 80-100sm-es HDTV-t a gépedre, akkor ugyan úgy megveszed. :)
(Mondjuk plazmánt venne a fene, még mindíg sokkal le van maradva a TFT-hez képest, amiért a fényerő/kontrazst se ad vígaszt, ráadásul jönnek a lézer TV-k év végén, amik felébe kerülnek mint plazma, se sokkal élesebb képet ad.) -
#392 Na igen,PS3...De ha a PS3-hoz hozzászámítasz valami jófajta plazmaTV-t,akkor ugyanott vagy (300-400e),mint egy ultrabrutál konfiggal,ami szerintem 1-2 év múlva is topon lesz,nem úgy,mint az éppen aktuális konzolcsoda.... -
Akuma #391 Szerintem én be fogom érni egy PS3-al is :)) Az nem fog szerintem 150be kerülni, mint a 8800GTX (+konfig ~100-150e) és minden játék optimalizálva lesz, azaz egyik sem fog megakadni úgy, mint azt egy PC-n megteszi némelyik játék.
Nameg lassan olyan szintű bonyolultságokba enged be a technológia, hogy nincs olyan nagy programozó gárda, aki ki tudná aknázni a hardwareben rejlő lehetőségeket...
Mondjuk a Duke Nukem Forever is évtizedekig készül, talán már olyan részletességű lesz, mint a való világ -
#390 Ati DX10-es cuccára leszek kiváncsi mit mutat majd! -
#389 épp most olvastam én is elég komoly!
new king! -
#388 nesze nektek 8800gtx teszt!!! -
#387 "Nvidia will formally recommend a '450W PSU' as the minimum to power the 8800GTX, with an amazing '900W' required for SLI!" OMFG!! 900W!! :) Azt is már lassan kilówattban kéne mérni :) Ilyen táp egyébként sztem nem létezik :) -
#386 "The GeForce 8800GTX measures just under eleven inches (~28cm) in length. The GeForce 8800GTS measures nine inches (~23cm) in length. Both cards have a dual-slot cooling solution." -
#385 Tehát mondjuk úgy h 0,27 méter :) -
Richard90 #384 27cm asszem -
#383 Ezeket a kártyákat már nem mm-ben mérik, hanem m-ben -
Livius #382 Csá! Megszeretném kérdezni hogy a kártya méretét tudja valaki mm ben?
A 8800 GTX vagy GTS ét. -
#381 :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
add to favorites :D -
#380 Lehet rendelni ilyen kártyákat!!! -
#379 "Úgy tűnik, az európai vásárlók mégsem kell majd a szükségesnél mélyebben a zsebükbe nyúlni, ha Geforce 8800 GTX vagy GTS grafikus kártyára vágynak.
Már több kereskedő is felvesz előrendelést az NVIDIA új GPU-ival készülő grafikus kártyákra, és általában bruttó 600 euró alatti áron kínálják a sokak által várt újdonságokat." Gamestar cikk.
Akkor ez 600*264Ft ami 158.400Ft és nem magyarországon!! A gamestarnál milliomosok dolgoznak vagy mi?! Nekem azért ez egy kicsit drága. Remélem hamar jön a 8600 GT sorozat :) -
Gascan #378 A 7950GX2-tot sem tudja telejesen kiszolgálni az Intel Core 2 Duo 6400-es meg tuningolt állapotban sem, na most ehhez a karihoz képest a 8800GTS/GTX erősen durvább. Miért nem veszel inkább E6400-as intelt, árban annyi és jobban teljesit? -
#377 Szerintetek egy ilyen karit egy pöpec alplappal 2gb memóriával és egy AMD Athlon64 X2 4600+ Dual Core AM2 processzor ki tud szolgálni? mármint ugy értem hogy nem fogja vissza a karit? igazából a kérdésem lényege a processzor, mert arra gondoltam hogy ha a jövő év folyamán beruháznék egy ilyen kariba akkor am2-alapú rendszerbe tenném egy ilyen procival de nem tom hogy ez mennyire lenne jo, de az erősebb proci meg már marha drága lenne.
Szóval mi a véleményetek? -
Anotino #376 Jobb lenne valamelyik az alabbi megoldasok kozul?
a) visszakuldik a gyarba ahol tok ugyanugy raforrasztjak a cserealkatreszt, majd ujra az elosztokhoz szallitjak.
b) kidobjak a cuccot a szemetbe.
-
strebacom #375 Ne vedd meg, várj!!! -
#374 Igen. -
#373 Githic 3 hoz képest mondtam és igazam is van! -
#372 engem egyelőre az érdekel,hogy megvegyem-e most az ati x1900xt512-t,vagy még spóroljak hozzá 35 ropit.... -
#371 Dx10-et ez már ismeri majd? -
#370 A nagyobb elosztóktól nem is hívják vissza a GTX-eket, inkább a megfelelő értékű ellenállásokat küldik el, hogy a cserét helyben lehessen elvégezni.
Bizalomgerjesztő, hogy egy high-end kártyánál szépen nekiállnak ellenállásokat forrasztgatni majd. :)
Kb. olyan, mint ha a frissen megvett 7-es BMW-det mielőtt átadnák, az orrod előtt elkezdik egy 5 kilós kalapáccsal kezelésbe venni, hogy egy túl ronda illesztést helyrehozzanak. :)) -
Akuma #369 Ja most kapcsolok, hogy sg-n is megjelent a cikk, kicsit átírva, bocsi -
Akuma #368 NVIDIA 8800 GTX -- visszahívják? (frissítve) -
Akuma #367 Az Nvidia visszahívja a még be sem bejelentett csúcskategóriás videokártyákat -
Inquisitor #366 Tesztek alapján (full gépfogyasztás max. terhelésnél) egy VALÓDI 400W-ot leadó táp bőven elég 1db kártyához. Persze, ahogy CIFU írta, nem írhatnak le mindenféle kombót, másrészt nem írhatják rá, hogy noname tápból legyen 600W vagy nagyobb :) -
#365 Én ezt értem, hidd el. Meg nem is azt mondom h ne írják rá h milyen táp kell hozzá. Csak annyi, hogy nem kell egyből megijedni... -
#364 Amit ráírnak minimumnak, az nagyon is érthető ráhagyással megy. Tudnillik nem mindegy, hogy hány cucc van még rákötve arra a 12V-os ágra. Nem mondhatják, hogy ha 2 vinyó és 3 venti van az ágon, akkor ennyi Amper, és ekkora táp kell, ha meg 4 vinyó 4 venti, akkor annyi. -
Inquisitor #363 " valójában a dx10-es grafikus kártyák amiket a jövőben fognak piacra dobni teljesitményben nem sokban fog változni a mai grafikus karikhoz képest"
Pedig de, a Shader Model 4.0 csak annyit tesz, hogy még többet tud trükközni a shaderekkel, ellenben a Dx10 driver modelje tesz róla, hogy kevésbé terhelje a kártya a PCIE-t, a memóriát és a CPU-t. Éppen DX10 alatt lesznek ezek gyorsak. Persze azt, hogy mennyire, majd meglátjuk bő félév múlva ... -
Gascan #362 Kérlek erősitsetek meg, hogy most világosan értem a dolgokat... valójában a dx10-es grafikus kártyák amiket a jövőben fognak piacra dobni teljesitményben nem sokban fog változni a mai grafikus karikhoz képest, csak smart shader modul 4.0 és dx10 támogatást kapnak. A 8800GTS/GTX pedig azért olyan drága mert az extrém-felső kategóriás karinak sikeredett? -
Anotino #361 Hat en az obliviont sem neveznem tulzottan optimalizaltnak.. Ill inkabb ugy mondanam hogy a legtobb jatekot rovid elkeszulesi idore optimalizaljak. Ha nem ezt teszik bebuknak alapbol: elavul a cucc mire megjelenne. + meg ezzel egyutt is hoborognek az emberek ha csuszasok vannak. -
#360 Kíváncsi vagyok, hogy mikor váltok át 8-as szériára. Mert ami most van a gépembe 6600GT, még mindig nagyon jó (persze a Zalman VF700 felszerelése után).
Elvileg jövőnyáron lehet valami, pl. egy 8600GT. Ha lesz ilyen, és ajánlott kategória lesz :) -
strebacom #359 Egy teszt!!