9761
-
#8920 oké, köszi a segitségeket, tervezek majd egy FSP 400-ast ... És bizony jóljártam -
#8919 Szerelmes beléd -
#8918 Már írt, hogy tudja, hogy igazam van csak szivat. nc. -
#8917 gyerek 4szer jobb gépem van mint tiéd mire vered?
Mi ez az óvodás színvonal itt kérem? -
#8916 -
#8915 Igazad van, ezzel a géppel is jól jártál, mert az a proci elég jól tuningolható. De az a Deer táp nagyon veszélyes a gépedre. Gondol egyet és szétéget mindent. Ajánlott lenne majd később venni egy FSP-t. -
#8914 szerk: 16 k... -
#8913 Na üdv. tehát: a DDR3-as drágább lett volna naon ez akciósan 14k (vagy 15? ) volt... DDR3 as meg 17-18k ... és nekem ez is jó lesz igy pont ennyim volt és a memóriát nem akartam 1 GB-ra csökkenteni... Higyjétek el, ennek is örülök hogy 2 év alatt sikerült egy ienre összeszedni pénzt, nagy előrelépés az NVidia 6200hoz képest... Lécci ne fikázzátok, tudom nem egy felsőkategória, de nekem nagyon jólesz... És igen 14 alatt vagyok, és nem szüleim veszik a gépemet... Azért köszönöm a reagálásokat, jó fórumozást a társaknak! -
Speedy86 #8912 Annyit akart írni, hogy Dávid tudom igazad van csak szopatni akartalak kicsit. aszem:D -
#8911 Nem tudom mit akartál írni, de nem is érdekel. Írhatnál ékezetekkel akkor talán lehetne érteni. -
#8910 :D :D
na mentem david nyuge szorakozok -
#8909 Carlos HUN írta ezt ok nélkül:
"gyerek 4szer jobb gépem van mint tiéd mire vered?:D"
Még én vagyok a köcsög, mert próbálok normálisan fórumozni, de egy barom mindig belém köt. -
#8908 Itt a másik okos. Ha nem vennéd észre Carlos HUN szítja a vitát.
Teljesen hülyeséget állít. Te is azon az állásponton vagy, hogy a DDR3-as VGA nem gyorsabb a DDR2-snél?
Carlos HUN a csajod, hogy ennyire véded? -
#8907 te 1 állat vagy :DDD -
Speedy86 #8906 mehet ami a csövön kifér:D -
#8905 arra is ment :D szal? :D -
Speedy86 #8904 nem mert azóta van még1 kérdés:D -
#8903 na megkaptad. :) most már vitatkozhatunk? :D -
Speedy86 #8902 Inkább nekem segítsetek a tuning forumba ne itt veszekedjetek:D -
#8901 Nyugi Carlos!
Davidakán meg ne baszd fel magad! Maszka2. Nekik is hiába mondasz akármit, max. lesüllyedsz az ő szintjükre és erre bepipulnak mások! -
#8900 Ide illik Kiss Ádám beszólása: "Ő már nem él, helybe kettéfejeltem."
Veled is ezt kéne tenni, mert nagyon idegesítő vagy. -
#8899 igen ez építő volt :D szókincsed határtalan :D gratulálok tapsoljuk meg :D -
#8898 -
#8897 Ha gyári 1 slotos hűtőd van akkor normális. Nekem Crysis közben is max 65 fok. -
Martins15 #8896 Nekem spec crysis közbe felment 80 fokra is
érdekes :D -
#8895 vegyél vissza. ez fórum. ha intimitásba akarsz férkőzni davidka003 al az privátba tegyed. -
#8894 Még most sem esett le, hogy nem a gépben lévő memóriáról (RAM) van szó, hanem a VGA-n lévőről (VRAM)?
Gépbe még felesleges a DDR3 RAM, de a VGA-ra már igen is kell. Általában már a GDDR4-et is alkalmazzák. HD 4870-en meg már GDDR5 lesz. -
#8893 Te bazmeg nem vagy normális. Ne állíts hülyeségeket ez a lényeg.
Ki nem szarja le, hogy milyen géped van. -
#8892 Megkérek minden kedves usert ne szoljon bele a beszélgetésbe vagy ha igen lecumikázhatja a sját péniszét :D köszönjük fizetet hirdetésünket halották -
#8891 ddr2 őre talán?:D -
#8890 gyerek 4szer jobb gépem van mint tiéd mire vered?:D -
#8889 Te is aztán nagy szakértő vagy. Látszik, hogy semmit nem tudsz, menj vissza inkább babázni.
DDR3-as verzió sokkal gyorsabb.
A DDR2-es verzión 2.8 ns-os memóriák vannak a DDR3-as verzión meg 1.4 vagy kevesebb. 512MB memória tényleg felesleges a kártyára, de a DDR3-as memória nem. -
#8888 jaj hadjuk már gyorssab....
lofaszt nem ér egy ilyen kaliberü kártyánál -
#8887 Neked lehetnek problémáid ahogy én látom. Senki nem beszélt 300 ezres gépről. Az volt a baj, hogy megvette a DDR2-es 8600 GT-t, mikor 2k-val többért már kapott volna DDR3-as verziót ami sokkal gyorsabb. Az ő gépe kb 60k-ba kerülhetett, ami totál messze van 300k-tól.
Nekem is mindig alsókategóriás gépeim voltak, de most hogy így lementek az árak tudtam venni egy aránylag egész jó gépet.
gergobaby: az a 400W-os Deer tápegység mehetne a kukába, nehogy véletlen szétégesse a géped. -
#8886 értelmezési problámáid lehetnek azt irtam magyarul minek neki 300ezres ha jo azis amit it az aláirásában van teljesen jo gépe van az ö korábban nekem még oylanom se voltt örültem volna egy pentium 2önek akkoriban -
#8885 DDR3-as 8600 GT biztos 300 ezer Ft. :)
DDR2-es meg sokkal lassabb nála, tehát rosszul járt vele.
-
#8884 mit vársz 14 alatt van a csávó és már 300 ezres gépe legyen?:D
jah mondjuk sok hülye szülö megis veszi gyerekének 300ezres gépeket :D:D -
#8883 Nem, mivel nem fért volna bele a keretbe... Majd később húzom lehet a cuccokat, csak várok 1 hónapot, hátha lesz valami alaphibája, nehogy aszondják hogy az Overclocktól ment szét :) utána cél a 3 ghz ( proci ) remélem jó hozzá ez a hűtő... Eddig amugy emg vagyok vele elégedve... TDU 1024x768 High no AA 50 fps városban, CS : Source 100 fps minden High 4x AA 16x AF... -
#8882 DDR3-ast vettél? -
#8881 1,8 Ghz-es proci kevés neki.