9761
10645648441175096535.jpg
  • buko20
    Már rájöttem a hiba okára:meghalt az alaplapom egyszer csak kikapcsolt aztán vége
  • davidka003
    "és kevés fpsem van"

Milyen játékban milyen grafikán, felbontáson?
  • buko20
    Haliho.van egy Gigabyte 8800GT-m,és kevés fpsem van ,drivereket probáltam már sokat semmi változás!!!Alaplapom asus m2n-e 5600+procival
    valakinek valami ötlete?
  • chadi
    köszönöm !
  • czky
    PowerStrip
    Riva Tuner
  • chadi
    HI!

Van egy msi 8800GT-m. Ezt milyen progival tudnám tuningolni?
  • zoolee

Izé, azzal a fogkrémmel még fogat is mos, és végig a csávót leheli.^^
  • V43 1105
    Kicsit mentolos lesz nem?XD
  • zoolee
    Akkor bocsánat, lehet, hogy ez csak a 8600 on van Így.

De ha viszont nyomtalanul visszatudod heggeszteni a cumót rá, akkor senkise fogja észrevenni.
    Esetleg kenhetsz oda fogkrémet a paszta helyére, melegÍted kicsit, hogy száraz legyen mint a gyári paszta azt kész.
  • Evogordon
    ÁÁ ő nem nyúlkál semmihez nem ért a géphez.. Én vettem neki én szereltem neki össze engem hív ha windows-t kell telepíteni szal ő ilyet nem válal el. :D
  • gurubefree
    Lehet hogy o mar probalkozott elotte .... Szerintem kerdezd tole.
  • Evogordon
    Én szereltem rá neki a hűtőt és csavarokon kívül semmi nem volt az alján ebbe 100%-osan biztos vagyok..
  • gurubefree
    Ezt nem emlitettek .... Akkor ugy van ahogy mondod. Bucsut vehet a garitol.
  • zoolee
    Sajna a Gainwardnál igen, mert ők a hűtőrögzítőcsavarok egyikét leragasztja egy papírral, amit ha leptész pápá gari.
  • gurubefree
    Nem lesz azzal semmi gond . ( bar ezt helye valogatja )
  • Evogordon
    Semmi nyoma hogy megvolt bontva. Csavarokat kellett csak ki be hajtani.
  • gurubefree
    Ez nem torvenyszeru ( persze igy van ahogy mondod , csak esszel kell csinalni. )
  • V43 1105
    Ha megbontod a kártyát amig garanciás, akkor astalavista garancia ..
  • gurubefree
    Mit tudjak ok milyen paszta van rajta .... Ha nem serult a kartya , es minden a helyen akkor ki kell hogy csereljek.
  • Evogordon
    Sziasztok
    Haveromnak van egy gainward 8800GT kártyája és tönkre ment neki és ezzel kapcsolatosan lenne egy kettő kérdésem.
    Na szóval havernak van egy gainward 8800gt-je amin hűtőt cserélt egy HR03 GT-re. Eltelt kb egy hónap faszán müködött a kártya 2x jobban hűtött mint a gyári aztán egyszer csak kapcsolná be reggel a gépet és nincs kép aztán hosszan sípol valami. Kivettük a kártyát betettük másik gépbe is meg mindent kipróbáltunk az a lényeg hogy a kártya ment tönkre.. Na most ezt a kártyán PH-n egy sráctól vette aki nagykerből hozta nekünk mi felhívtuk és mondta hogy oké vigyük el neki a kártyát és ha tényleg nem jó akkor kicseréli. Na már most ha megpiszkáltuk a hűtését akkor elveszik a garancia vagy nem? :S Vissza tettük a gyári hűtőt de szerintetek akkor is észre veszik hogy megvolt piszkálva? Volt már valakinek hasonló helyzete ha igen írja már le tapasztalatát.

Arra gondoltam hogy úgy vennék észre hogy nem a gyári paszta van rajta vagy ettől még érvényes a gari rá?

előre is köszönöm
  • meszibalint
    ja, így megérte..
    kösz
  • davidka003
    Nem kell semmit állítgatni a vezérlőpultban.
    Jó áron vetted. RivaTuner programban lehet szabályozni a ventilátort.
  • meszibalint
    39900 + áfa, de azt valaki más fizeti helyettem. :) ha nem muszály, nem részletezem na...
    ha ez normális, akkor nem zavar, de kipróbálnám, hol lehet szabályozni??
    és akkor még kérdezek: játéknál számít valamit, ha az nvidia vezérlőpultban állítgatok valamit, vagy a játékoknál a játék saját beállításait használja? gondolom utóbbi, de... :S
  • davidka003
    Mennyiért vetted a kártyád?
    Normális, hogy gép bekapcskor maxon pörög a venti, mert akkor még nincs betöltve a driver.
    Ez a kártya ennyire melegszik. Ha zavar a meleg, akkor lehet szabályozni a ventilátort, hogy jobban pörögjön, de akkor hangosabb lesz.
    De ha így hagyod akkor sem lesz semmi baja.
  • V43 1105
    De én meglementettem ..
  • shrike7973
    Már letörölte...
  • meszibalint
    na meg van a 8800gts 512. hát elég nagy változás a 8600 gt hez képest...
    csak kérdezem, hogy miért csinálja azt, hogy a gép indításakor felpörgeti a ventit mint állat, tök jól süvít, utána nagyon csendben van, és mondjuk crysisozás közben sem indul be jobban, viszont olyan meleg, hogy szinte nem tudom megfogni, bár a meleget nyomja kifelé rendesen. ilyenkor nem kéne neki felpörögni? és ne szóljatok le, de nekem új ez a jelenség... :)
  • zoolee
    Wuhahahhaaa :P
  • V43 1105
    Van R3TROról kép ha érdekel xD balfaszkám myvipről nem törölte ..
  • V43 1105
    Ez kéne neki ..

• V43 1105
    Kurva életbe :(
  • zoolee
    Valaki nem mentette le ? :(
    Kellett volna neki topik mint rexikének meg gyurinak .
  • Morphin
    levette az iwiw képet LOL...
    jah és köszönöm a pm-et igazán tartalmas volt !!
    (szégyen)
  • zoolee
    Fiacskám, vegyél már vissza a szádból, mert iszonyatosan képentöröllek, aztán nem fogsz ilyeneket itt beszólni..
    Meg majd nézegetheted magad a tükörbe, és hasonlítani fogsz RÁ.
  • tmisi
    www.nvidia.com
  • rap4ever
    Sziasztok!
    Tud valaki ujj drivert a 8800GTS karikhoz?
  • R3TR0
    Amugy ezt én találtam
  • R3TR0
    Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahhaahhhaha

Bravo!

TE VAGY A KIVÁLASZTOTT! MÉG URI GELLER IS MEGHAJOLNA ELÖTTED! PEDIG AZT HITTEM Ő A LEGSZÁNALMASABB LEGNEVETSÉGESEBB FORMA A VILÁGON! EZ IGEN!
  • davidka003
  • V43 1105
    XD úristen ..