9761
-
#4079 nekem ezelőtt egy inno 7900gt-m volt és komolyan mondom nektek két évig szarrá húzva is tökéletesen működött! Ismerem az új tulajdonosát, és még mindíg azzal tolja :) -
#4078 Gratulálok a rengeteg asus cuccodhoz...
:)))))
Ne gyere le hozzánk a szervízbe körülnézni mert infarktust kapsz, ugyanis második doboz asus. -
#4077 Jóvan', vegyé' sokat! -
#4076 Az ilyen emberek miatt terjednek az ilyen elképesztő nagy baromságok...
Te meg olvasgass prohardvert, nézd meg hogy hány db Inno kari működik tökéletesen, aztán utána terjessz ilyen marhaságokat...kösz.
-
lollerek #4075 Nekem még van rá időm.
-
lollerek #4074 Te mikor vennél videókarit és mennyiért és melyiket??? -
#4073 Hát jobbak lesznek a mostaninál, de az idei évben a Geforce a nyerő -
#4072 "8700GTS az mennyi lesz kb és verni fogja mindkető videókarit???"
A 256bites memóriabusszal nem valószínű...
Azt hazudják hogy a 8600 és a 8800 közti pénz lesz (értelemszerűen..) -
lollerek #4071 Az az ATI ami tavasszal jelenik meg az tuti jó lesz????
És mennyi lesz? ATI-t vagy GEFORSE-t vagyek inkább???
-
lollerek #4070 Ahha kössz.
De a 8700GTS az mennyi lesz kb és verni fogja mindkető videókarit???
Most amúgy nekem nem szükséges mert most 8600GT-m van. -
#4069 Az összetolja magát idézőjeles, mert akkor is qrva gyors -
#4068 Nehéz kérdés... Ha azonnal akarsz karit sztem' 8800GTS. A 2900 zajos, sokat fogyaszt. A tesztek alapján élsimítás nélkül gyorsabb a 8800-nál, de azt bekapcsolva összetolja magát. Ha az Ati-hoz ragaszkodsz, várd meg sztem' a következő generációt (jövő tavasz körül). Ha mindenképp Ati, XT-t ne végy hanem 2900 Pro-t (ez egy XT minimálisan csökkentett órajellel). Valamint Novemberben jön 8700 GTS. Igaz a memóriabusza "csak" 256 bit lesz a 8800 320-val szemben. -
#4067 Jah, valóban nem volt Inno kártyám, de nem is lesz... Olvasgass fórumokat, rengeteg tulaj szídja. És abban is igazad van mindenhol előfordul selejt, csak az Innonál több.. Gondolom velem lehet a baj, valamim besz@rik, onnan ejtve van a márka. Rengeteg Asus cuccom van, nélyik évekig húzta. Ha az MSI képtelen fél évnél tartósabb dolgot kiadni akkor egy sz@r. Olcsó húsnak híg a leve! -
lollerek #4066 És te melyiket ajánlanád inkább??? 8800GTS vagy 2900XT???
-
ZÓÓÓcsi #4065 Teljesen egyetértek! Nekem van egy Inno3D 7800GS-m is és eddig semmi probléma nem volt vele. 500/650-es órajelekre húzva 48 fokra melegszik föl a Rivatuner szerint és eddig semmi baja nem volt! -
#4064 Áruld már el, hogy mi bajod van az Innoval? Referencia kártya és rajta ref. hűtő. Semmi különbség nincs a többihez képest. Az, hogy volt szar széria régebben az Innonál, az egy dolog. Ha jól tudom a Leadtek is büszkélkedhetett hasonló szar kártyákkal.
Minden márkában vannak hibás dolgok, ezért nem kell egy egész márkát leszarozni! -
#4063 Inno a legsz@rabb. Talán a referenciahűtés kibírja... Nekem az MSI kártyán sz@rt be a hűtés (jó az Ati volt...). Garanciálisan 1 hónap alatt sikerült megjavítaniuk. -
#4062 Én egy ilyenre ruháztam be:
Galaxy 4ever! -
#4061 A 8800 GTS jóval halkabb, és kevesebbet fogyaszt a Radeon 2900-nál. Némely DX10-es játék jobban szereti a több memóriát. -
ZÓÓÓcsi #4060 Ja még annyi, h ha driverből állítod az nem biztos h működik (nálam nem), úgyhogy érdemes az alacsony szintű vezérlést használni, ehhez viszont ki kell kapcsolnod a driverest! Amúgy hallod a hangjából is hogy fölhúzta...
Megy neked driverből? Ha igen akkor melyiket használod? Én 163.69 beta -
ZÓÓÓcsi #4059 Hát nekem nem szabályoz semmit! 70 fok vagy fölé megy a hőmérséklet akkor is 60%-on pörög! Úgyhogy inkább manuálisan állítom, az tuti. -
ZÓÓÓcsi #4058 Én már egy jó ideje 80%-on futtatom és eddig még semmi baja (kopi kopp), szóval ettől nem mehet tönkre. Én azt ajánlom hogy 80-nál ne nagyon vedd feljebb, mert sztm ez is épp eléggé lehűti (húzás nélkül persze), viszont 100-on nagyon hangos... -
#4057 Nekem az olyan 40-70 FPS között szokott lenni, vsync-en kívül minden bekapcsolva és minden maxon. De a boguok így is nagyon frankók xD -
#4056 na nyúztam 1-2 órát a kártyát szal jön egy kis beszámoló
elötte E4300@2700+7600GS volt. mondanom se kell hogy az újabb játékok rommá butitva se futottak elfogadhatóan a monitorom natív felbontásán(1280x1024)
Bioshockban ilyen 15 FPSek repkedtek minimumon is-.-
8800GTS 320
simát rendeltem de OC-t kaptam-.- pedig még a dobozon sem volt feltüntetve hogy ez OC(570/900) verzió. mondjuk úgyis húztam volna de a lényeg hogy így nem a hányinger szivárvány színű inno matrica van a hűtőn hanem egy fekete/szürke^^
Bioshock 1280x1024 high vsync on 40-60 fps
MoH:A 1280x1024 high 90 alá nem nagyon megy
MoH:A nagyon jól néz ki(7600GSel ocsmány volt:P) motion blur meg normális FPS mellett szinte lemászik a monitorról
kár hogy maga a játék kb az első rész szintjén van:P
-
Marko001 #4055 Oké, igaz, de én már ugrom minden ezzel kapcsolatos dologra. -
#4054 Riva alapbol 60és 100% között szabályozza hömérséklet függvényében. -
#4053 Köszi. Mondjuk nem lepődtem meg rajta, de azért egy 100e Ft-ot kártyánál csak azért is megkérdezi az ember. -
zoolee #4052 NEm, nemmenne tönkre, mivel a 100 % az a 100% amit tud, ami egészséges, csak a hang miatt van csökkentve.. -
#4051 Na felfúztam 80%-ra. De ugye ezzel nem lehet elcseszni a kártyát? Szóval mondjuk ha fent van mondjuk 100%-on, akkor nem mehet tönkre nem? Eléggé féltem azért ezt a kártyát, nem occsó. -
#4050 Leszedtem ezt a Rivtunert. Akkor 80%-ra állítsam a ventit? -
#4049 Hát enyémben van egy 12 cenris venti a hátulján, ami kifújja a levegőt, neki az 5 cm-re lévő falnak, meg az oldalán egy világító kis szar, ami próbál levegőt beszívni a gép és az asztal oldala közötti 3 cm-s kis résből. Plusz szépsége, hogy kb 3 nap alatt a fekete rács szürke lesz a portól. -
ZÓÓÓcsi #4048 Igen, hát nekem viszonylag szellős a házam, 2db 9 centis venti van benne(egy szív, másik fúj) és bizony 1-2 óra utáni folyamatos terhelés után 80%-os ventivel is fölmegy 65-66 fokra.
De a lassulásküszöb 115 fok asszem, úgyhogy ez még teljesen normális egy ekkora kártyának. -
#4047 Köszi. Igen, én is sokallom. Mondjuk ennek oka az is lehet, hogy eléggé be van "dovozolva" a gépem az íróasztalba, azt kevés a szellőzése. Akkor feljebb álltítom a ventiket. Porolás meg nem rég megvolt. -
tmisi #4046 Tudom láttam. Csak hülyéskedtem. Erre valók a szmájlik, nem? :D -
ZÓÓÓcsi #4045 Valószínüleg a GPU venti 60%-on (1600) forog ugyanis ez az alap fordulatszám, amit persze nem emel terhelés alatt sem...
Rivatunerrel állítsd ezt az értéket magasabbra, nekem úgy 5-6 fokot hűlt 80%-on! -
Marko001 #4044 #4035 -
tmisi #4043 És melyik, a TombRaider 1 ?
-
tmisi #4042 szedd ki és porold ki
bár nekem nem ilyenem van, gondolom garivesztés nélkül eltávolítható a hűtés fedele -
#4041 egy picit sok, valami baj van a hűtéssel -
#4040 jelentem megjött a kártya és tomb raider van hozzá^^