9761
10645648441175096535.jpg
  • Solten
    Ha jenkiföldön 45 kilóra jön ki, nálunk 2× annyiba fog kerülni...

Sokkal olcsóbb ott minden. Főleg a műszaki cuccok.
  • Jaffa 2843
    nemtudom hogy jött ki neked 250dollárra 75e Ft xD
    250*180(USD árf.)=45000Ft
    ami itthon kb 60egykét ezer Ftra fog dagadni
  • FLeT
    250 Dollár lesz amerikában az 512-s!
    Ami kb. 75000FT tehát olyan 80körül lesz itthon...
  • zoolee
    Nyühühühü.:P
    Ha télleg bruttó 40 lesz kb amit kétlek mert kb 60 lesz akkor ez lesz a leg nagyonn besztáj.:ð
  • skyman14
    egyáltalán ott mikor fogják árúsítani?
  • skyman14
    Okt 29-én jön Mo.ra a kis GT :) süti lesz
    iponon mennyiért lesz kapható?
  • pointer4
    Áhh, 28 ér már senkinek se kellet, palimadarat meg ne makartam várni. Nemvolt már gar se.
  • Solten
    Okt. 29-én jelenik meg, de a hispánoknak már van... Jó nekik
  • Evogordon
    Mondjuk szerintem azt többé is eltudtad volna adni..
  • pointer4
    2 éve vettem 7800gtx et darabját 108 ér, nagyker, csókos engedményes fa nélkül. Most darabja 25 ér ment el....
    De baromi jól kiszolgált, nem bánom..
  • czky
    Egyetértek, habár még sose vettem kártyát 120k-ért...
  • pointer4
    Ha valaki igazi gamer annak ez az élete és simán rászánja 2 évente a 120k-t a kártáyra.
    Van aki ennyiért órát vesz, meg ruhát, hanszert vagy hangszedőt, felnit, szerintem meg az nem normális.
  • Inquisitor
    Mondom javítottak a magon nem keveset és ennyit számít, lásd lentebb a tesztet. Viszont lesz belőle 256MB-os verzió, ami szerintem nagy szívcs lesz annak aki DX10-re veszi, másrsézt sokkal lasabb ramokkal szerelik ...
  • grebber
    Nemértem amugy hogy 256 bittel hogy lehet ennyire gyors :( ?

Meg ez a állítólag 169euró egy ilyen teljesítményhez oltári best buy lenne tuti nem igaz szerintem!
  • Inquisitor
    Más a felépítése és 256 bites, tehát esélyes. Meg ez már tud HW HD támogatást, ugyan is a 8800GTS/GTX és uLtra nem tudott, a kisebb kártyák meg csak H264-et, ez meg már a VC1-et is tudja. Kisebb hűtése is van és valószinüleg gyorsítottak valamit a szűréseken is nála. (Ugyan ezt pletykálják az RV670-ről is, tehát ott is esélyes a meglepestés első teszteknél.)
  • grebber
    És ebbe a 8800GT-be már vajon kijavíthatták a megtelik a memoria és csak alt+tab segít híbát?
  • Inquisitor
    "nem ugy van h GT-nek lassabnak kéne lennie mint egy GTS-nek? "
    Passz. Tesztek szerint nem. Pletykák szerint lesz új kiadású GTS, ami meg ennyivel gyorsabb lesz, viszont ezn valószinütlen a 256 bit miatt. Minden esetre aki GTS-t vett és vesz elötte, az tépni fogja a haját.

Állítólag spanyol online boltokban 169 euro az 512-es Club3D 8800GT. Alig lasabb a GTX-nél, szűrőkkel meg még mindíg gyorsabb a GTS-nél, és az 512MB miatt ahol gondja van a kis GTS-nek ez ott is hasít.
  • Alblink
    Eldontettem milyen vidkarit veszek,egy core 2,6os procihoz:ati 2900xt-et,1680x1050 a monitorom,es ebbe a felbontasba a sok tesztek alapjan,nagy kulonbseg nincs a 25-el dragabb 8800gtx-kozott.
    És az ujabb driverek is javithatnak a teljesitmenyen...
  • Solten
    Aki 100k-t ad egy videokártyáért abszolút hülye. A gyártók is azok amiért ennyiért kinálják.
  • Solten
    Mire ezek megfizethető (nem is a megfizethető szó a helyes, inkább: reális érték) kategóriába esnek, jönnek a 8 amgos procik.. DDR4... :)
  • re1212
    sziasztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni.
    Van egy eVGA 8800 GTS superclocked kártyám.
    A problámém az, hogy, ha megnéze, a rivatunerrel a hőmérsékletet akkor folyamatosan elég rendesen 60 fok felett van, így fenyomom a ventit is 80 %-ra a 60-% ról, na már most tegnap feltettem az everestet ez viszont 50 fok röl muatatja a mag mőmérsékletét.
    Most melyik a jó?
    Köszi előre is mindenkinek!
    üdv
  • Alblink
    :Digaz,de szerintem par ev lesz mire olyan jatekok jonnek,hogy az uj hardvereket is kihasznaljak.
  • NeoMaN
    Tényleg nem. Csak a 4magos AMD és a DX 10.1 jön.
    Ja, meg a DDR3. Ja, meg a PCIe 2.0. Ja, meg a flash vinyók.

:DDD
  • Alblink
    En pl most veszek uj gepet 5ev utan,most inkabb veszek megint valami komolyabb hardvert,és akkor jo par evig azzal eleszek...addig ugyse lesz semmi extra valtozas...
  • Voltan
    Hehe. Abszolút egyetértek. Itt egyszerű személyes névmás egyeztetési hiba van. Nem "szánok rá", hanem SZÁNNAK RÁ.
    Mondjuk amúgy sem értem azokat, akik 100k körül költenek videókártyára.
    Én elvagyok anyagilag viszonylag jól (lekopogom), messze nem vagyok gazdag, és nagy gamer vagyok, de megoldom, és ennyit nem dobok ki egy darab hardver elemre. Most szart be a régi videókártyám, és fejlesztettem a gépet ennek okán, de össz 60 rongyot költöttem. Most van egy X2 3800+-am, egy 8600GST-m meg 2g RAM-om. Ez tökéletesen elég lesz még jó darabig. És nincs hozzá 987 colos HD monitorom, csak egy 17-es flat cucc. Ergo nem szorulok rá a magas felbontásra sem.
    Persze, mindig van jobb, de minek?
  • MaSzKa
    ezt kéne rátolni
    ez se rossz igaz CPU Cooler
  • MaSzKa
    gondolkoztam én is rávágok 1 ilyen a Freezere, mert nagyon hangos

nekem még Coolink VS9 Green Silent van fél év után az is hangos lett meg cvsapágyas:-(

pedig 5év gari s 100000h van ráírva
  • Solten
    :) Ilyennél az a klassz hogy cserélhető kavaró.
  • MaSzKa
    az hd2950 Pro is lehet megközelítí a hd2900xt-t majd
  • Solten
    Télleg? Érdekes...
  • MaSzKa
    a venti szerintem 100% Coolink SWiF :-)
  • Evogordon
    Mi érdekes ezen? Már van egy ideje és elég jó hűtő. hr-03
  • Solten
    Érdekes hűtés a Thermalrighttól (8800GTS/GTX)

• Gabesz amd64
    öhö

nem ugy van h GT-nek lassabnak kéne lennie mint egy GTS-nek?
  • VTomi75
    Hm, találtam egy olyat az NVidia Control Panelen (legalábbis XP alatt), hogy "Egyedi szabályok beállítása". Pont ez az, ami nekem kell, lehetne csinálni egyedi profilokat, mondjuk hogy 75 C felett emelje 75%-ra a ventifordulatot, 80 felett meg 100-ra. Viszont nem tudok profilokat létrehozni és a közvetlen ventilátorfordulat-állítás se megy (pedig működik, az ExperTool-ból simán állítgatom). Ez valami bug? Van valakinek tapasztalata ebben?
  • VTomi75
    Elvileg a 8800GTS-nek bírnia kell a tartós 80 C feletti hőfokot? Az enyém 550/880 MHz-es, Golden Sample, gyárilag erre van állítva.
  • grebber
    És nemtudni sikerült megoldaniuk a melegedést?
  • Inquisitor
    A Tweaker progikkal az a gáz, hogy mindenféle fura hibákat okozhatnak, és tök sokára jössz rá. Van amikor még fagyást is okoznak, vagy nem működnek együtt bizonyos játékokkal, stb. Ezért kockázatos ilyesmit használni ugye, és ezért hívja az összes ilyen program "bétának" magát. :)
  • VTomi75
    Valahol olvastam, hogy valakinek a RivaTuner telepítése után visszaesett a kártyája teljesítménye. Vagy az egyedi eset lehetett?
  • Inquisitor
    Kínai GeForce 8800GT (512MB) teszt ...
    A 9-ik oldaltól vannak a játéktesztek, a diagrammok szvsz egyértelműek, már ha nem kamu a teszt. Legtöbb esetben alig lasabb a GTX-nél, élsimítva visszaesik, de még bőven gyorsabb a GTS-nél. Azt hiszem az ATI új kártyája marha olcsón kell, hogy kijöjjön ...

(Az oldal nem szereti a FireFoxot!)