9761
-
#4519 most találtam:
egy oldalon vki wzt írja:
"van meg 1kis remenysugar,amit lehet innen onnan hallani. szal: az nvidia tudta, hogy amd-nek hirtelen nem lessz a semmibol drivere, meg kartyaja se, es megegyezett az ea-al, hogy csusszon a demo 1honapot. miert? mert nv azt talalta ki, hogy irjak at a mostani demot, egy regebbi optimalizalatlanabb cryengine2re. mert ha rosszul fut, tobben szaladnak a boltba erosebb kozep es felsokategorias kartyakat venni. akkor a kerdes, miert nem volt egyszerubb a drivert elbaxni? mert mar a regebbi driverek is elegge fel voltak keszitve, mivel nvidia regota egyut dolgozik a crytek-es fiukkal.
igen, ez megmagyarazna a regi kijelenteseket, hogy milyen jol fog futni, meg miken. meg a franko videokat, amiken akadasmentesen fut a jatek allitolag 1db 8800gtx el. aztan, mint kiderult, ugyan azt a grafikai beallitast el lehet erni xp-alatt is, szal nincs benne gramm dx10es effekt. sott, mar a betakban is kissebb atirogatassal, a mostani veryhigh kozelebe lehetett allitani a dolgot.
dehat az ea tul nagy kiado... ilyenre ra lehet veni oket? vagy csak a crytek-es fiuk voltak a buliban? november 16.an kiderul" -
Inquisitor #4518 Sose hallottam róla, de elég érdekes, hogy nem sokkal olcsóbb, mint pl. a GigaByte, ami azért márkásabbnak számít szerintem. Viszont tetszik a hűtője.
J&W GF8600GT -
6600GT #4517 hello! nemrég vettem a gépet,de a vmi J&W gyártmyányú a 8600GT-m...erről gyártoról nem tud vki vmit?kösszi előre is -
stoner27 #4516 tegnap loptam:D -
stoner27 #4515 nekem egy ENNVÍDIJA NYÓCVANNYÓCNULLANULLADZSÍTI VAN -
Inquisitor #4514 "mennyibe fáj egy olyan alaplap amibe PCI e. 2.0 belemegy?"
Jelenleg kapni Intel X38 chipsetes lapokat, mivel új és csúcs chipset még drága, jellemzően 50-60K között és fölött, bár elképzelhető van már 40-50K között is valami ólcsóbb.
AMD vonalon most jönnek ki az új chipsetek az RD780 (átnevezve 770X), és RD790 (790X, 790FX) ...
Az olcsóbb 790-es lapok ("csak" két VGA megy beléjük) olyan 28-30K-tól fognak indulni itthon. A 780-ast nem tudom, de az szvsz 20-25K körüli árról fog rajtólni. Ezek kb. 1 hét múlva jönnek. -
Inquisitor #4513 Attól függ mire? Pl. Unrel motor alatt a 2600XT jobb, OpenGL alatt a 8600GT tutira sokkal jobb, van amiben egálban vannak. Jelenleg több játék van ami profitál a 8600GT-ből. A 2600XT-nek jobb a videó rásegítése és a HDMI kimenet kezelése ... -
#4512 hát ez überfasza
Nvidia bekaphatja,h lehet ilyet kiadni ennyi pénzért...valahol eléri a GTX szintjét,2900XT-t veri na mg a 640Mbos GTS-ket is
korrekt eléggé korrekt -
#4511 Lenne egy kérdés itten...
Gf 8600Gt VS Gigabyte ATI HD2600XT
Meik a jobb? -
#4510 Hm na ezt a tesztet kihagytam kösz!
Azért nemgyenge 1280-ba minden maxon 200 fps.Most a gépem ezzel a 7600GT-vel maxon ha 30 fölé megy az már isten :D -
#4509 stalker -
#4508 Azért hiányolom a 8800GT tesztekből a STALKER-t meg a Colin Dirt-öt kiváncsi lettem volna rá ezekben mit produkál! -
#4507 Igen most is van csomo ilyen vga! -
#4506 végülis csak egy kábelt kell beledugni a kariba ami a tápból jön ki!? -
#4505 Passz nézzél árlistákat engem nem érdekelnek amig pci expreszes lapba is belemennek! -
strebacom #4504 SLI teszt, vegyünk kettöt...... -
#4503 jaa értem...egyenlőre PCI-s alaplapom sincs:D majd ujítani akarok...mennyibe fáj egy olyan alaplap amibe PCI e. 2.0 belemegy? tápcsati nélkül -
#4502 Ha pci expressz 2-es alaplapod van lesz akkor semmire nemlesz szükség.De ha régi sima pci expresszes gépbe rakod akkor rákell kötni a tápcsatit!
-
#4501 A plusz tápcsati, amit a kártya hátuljába kell bedugni. -
#4500 mire les szükség? mi az a hátsó tápcsatakozó!? -
#4499 Na sejtettem hogy csak ennyi lesz a "hátrány" :
"Jelentős újítás, hogy a GeForce 8800 GT már PCI Express 2.0 csatlakozóval készül, ami teljes egészében, kiegészítő tápcsatlakozó nélkül ki tudja elégíteni a kártya 110 wattos energiaigényét. A régi PCI Express csatlakozós alaplapok tulajdonosainak sem kell aggódniuk, mert azokba is illik az új GeForce, csak szükség lesz a hátsó tápcsatlakozóra." -
Inquisitor #4498 Igen is, meg nem is. A Vista hivatalosan egy éve jött ki (OEM), illetve 2007 február végén. Azóta volt már legalább 3 DX9.0C verzió, az utolsó éppen a 2007 novemberi. Nos, az abban lévő frissítések már kellhetnek Vistához is. Az utolsó két DirectX SDK-ban pedig már vannak Dx10.1 részek is, de az nem tartozik mezei userre ... -
#4497 De remélem azért lesz olyan gyártó ami normális hűtés teszt rá mert nemakarom széttolvasztani a gépemet -
#4496 Mér' a Vista Dx9-et nem tartalmazza? -
#4495 légyszi választ please me addig nemtok jáccani:S -
#4494 Mindenki azt írta az egyslotos hűtés elég. Mire elég? Hogy ne olvadjon meg :) -
#4493 Hú qrva forró. Mondom hogy sz@rrá van húzva.. :) Magas az órajel. -
#4492 8800GT-nél azért remélem pár gyártó überhütővel látja majd el mert tesztben 74 fokos te jó ég az sok nekem! -
#4491 légyszi normálisan válaszoljatok
lehet hogy hülye kérdés:
ugye dx10es karim van az eddig ok fen van a vista abba vana dx 10 alapba eddig is vili na de fel kell egy csomo gémhez rakni a dx9et felrakhatom? nem tünik le a dx 10 a dx 10es gémek mennek a dx9 feltevése után is?? -
#4490 Az ATI nextgenjei már 10.1-ek lesznek, ha relative a GT teljesítményét közelítik, és olcsóbbért adják az nvidiának fájhat a feje. Nem véletlen hogy az Ati kivár. Bár sok esetben a gyorsaság az nvidia-nak jelentett előnyt. -
#4489 Állítólag Jövőre I. negyedév... -
#4488 Sejtettem hogy az árat (bármennyire is olcsó az előállítása), a tesztek alapján a teljesítményhez igazítják. Ez Magyarország... -
#4487 Új nvidia kártyák mikor jönnek majd??(Mármint a következő generácios 9800 vagy mi lesz a neve.)
Vajon azok is kezdésnek aranyért lesznek 100 ezer ft fölött?
Ati kártyái is jöhetnének bár az a sanda gyanum 8800GT közelébe nem ér egyikse! -
#4486 hmm kijött egy kártya ami jobb mint a 8800GTS 640mb és közelít a GTX-hez és csak 60 ezer amikor az előbbi 80 még az utobbi 130 ezer...hülyék ezek hogy ilyen olcsón adják:D -
Inquisitor #4485 Azt mondta egy boltos, hogy egy hete 35-40K netto nagykerárakat jeleztek nekik a nagykerek, aztán kiszivárgott pár teszt, és mire meg lehetett rendelni felment 50K (Inno) és 60K (Asus) közé. Mindeközben van olyan amcsi bolt, ahol nem 250USD, hanem pl. 210-220USD. :( -
#4484 Úgy látom ez a kártya elég jól sikerült Nvidia dögölj meg. -
#4483 A Point of View kidobott egy 1GB-os (DDR2) 8500 GT-t. Értelmes... -
Inquisitor #4482 Szerintem a FiringSquad teszt normális, és ki is jön, hogy lehal tőle. -
#4481 Féreg nvidia, adja a GTX-et 50 kilóért.. :) -
#4480 Kéne egy normális teszt, szerintem egy rakás AA és AF legyilkolja (256 bit hátránya).