GeForce 8 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy inno3d 8600gt-m van.
Az a problémám, hogy apl Flight Simulator X-ben, A Medal of Honor Airbornban(demo), meg egy csomó játékban füst effekteknél egy pepita alap látszódik. Ez mi?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
olvassátok el ami belinkeltem hd2950Pro DX10.1 :-)
😊))
És elõtte mennyi volt?
Én persze elfelejtettem fotózni ... de majd ha legközelebb szétszerelem akkor csinálok fotókat ...
Én egy ilyet applikáltam rá (Régóta nem tudtam sehova berakni, ide meg pont befért, de õgy hogy kb 1-2mm-re van az Audigy-mtõl ... épp befért 😊
De alig várom, hogy normális helyen legyen a gép, mert most 30 fok alatt nincs a szobahõmérséklet, és egy HTPC házban van a gép, szal nekem 71 és 82 a két véglet a rivatuner szerint 😊
Mikor a régi hûtéssel kivettem, majdnem eldobtam a kártyát olyan meleg volt ... (Ráadásul nem is szoktam foglalkozni vele, ezért nemtom elõtte mennyi volt ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mivel most éppen egy noname összejövetel zajlik egy német kisvárosban - valami Lipcsében elvileg - így érkeztek infók teljesen érdektelen felsõkategóriás VGA-król is.
No a viccet félretéve: pár Nvidiás hírmorzsa következik 😊
Elsõnek rögtön kérdéses, hogy hogyan nevezik majd a jelenleg G92 kódnéven fejlesztett GPU-val szerelt termékeket. A GeForce 9800 kézenfekvõ magyarázat lenne, azonban egyes források elkezdtek 8950-rõl beszélni. Nos, majd meglátjuk...
...mikor is? Novemberre ígérik õket, és úgy tûnik, hogy ellentétben az AMD-ATI kártyáival ezek nem fognak késni; szeptemberben már megkapják az elsõ tesztpéldányokat a szerencsések, majd október táján esetleg rá is pislanthatunk mit tud valójában.
Annyit már most tudunk, hogy DirectX 10.1 kompatibilis lesz, tehát a DX10 csiszolgatásának már lesz valami értelme ilyen kártyával a gépben. Kérdés, hogy a szokásos, szépen hangzó "mit is tud a mi vasunk" erõfitogtatáson kívül lesz-e bármi haszna belátható idõn belül - a DX10 dömpingje is várat még magára egyelõre.
Egy másik, nem szorosan ide kapcsolódó információ, hogy az Nvidia kártyáin ugyan még csak mutatóba jelent meg a Display Port, de minden G8? chippel szerelt VGA kompatibilis a legutóbb idén április elején frissített átviteli szabvánnyal. Az ok, amiért ez a következõ generációs csatlakozó mégsem kerül rá a kártyákra egyszerû, és ezúttal bizony a "másik oldalon" van: monitor az nincs hozzá. De amint felbukkan a képmegjelenítõk repertoárjában el fog terjedni.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Nézem itt az adatokat javitsatok ki ha tévedek de a 8600 gt a 7600 gt hez képest nem sokat fejlõdött a dx10 en kivül... Érdemes lecserélni ha dx9 es gémekkel szeretnék jáccani?
bioshockon se éreztem hú de nagy változást...
Powered by GeForce® 8600GT GPU
0.08 micron process technology
PCI-Express x16 interface support
Memory: DDR3 256MB
Memory Interface: 128Bit
Core Clock: 650
Memory Clock: 1600MHz
Connector: Dual DVI + HDTV
What about the forests?
honlap
What about the forests?
Nem tudom volt-e már itt, de akinek hangos és meleg a G80, és nem fér vagy nem kell HR-03 Plus annak itt egy alternativa 😊
8800 hûtés "sufnituning" 😊
Ha volt akkor bocs!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Egy programozónak az a feladata, hogy azokra a rendszerekre optimalizálja a programját amik elterjedtek, tök mindegy ki fizet a reklámért, mindenkinek érdeke a program jó futási eredménye.
Miért, elmúlt pár évben is volt olyan NV logós cucc ami jobban futott bizonyos ATI vason, és volt olyan ATI-ra kihegyezett game, ami még is NV kártyán ment jól. Ha meg van egy univerzális motor (UE3), akkor igen csak meg kell izzadnia a kódereknek, hogy csupa olyan eljárást használjanak benne ami egyik vagy másik fél kártyáinak fekszik, nem?
Ha már szóbajött, én úgy látom, hogy a fagyásokat leszámítva a BS pont igen jól optimalizált játék lett, jól megy GF7, GF8, X1000 és HD2000 szérián is, logó ide vagy oda. De ebbõl nem lehet meszemenõ következtetést levonni, egy UT3-ban ahol nagy nyílt terepek lesznek, lehet másként fog festeni.
OFF: Ez erõs túlzás, és arról volt szó, hogy lebutította a fenébe a sahdereket 16 bitesre, mint ahogyan a FarCry is. Utóbbihoz kellett is patch, hogy ne tegye ugyan ezt a GF6-7 kártyákkal. 😊
én csak kiskeres árakat látok mindenhol csak ismerõsöm tud venni nekem nagykerbõl és nem tudja mindennek az árát fejbõl és kéne hogy mondjuk 15%-al olcsóbb minden és akkor tudok számolni érted???
Vettem egy asus EN8600gts vga karit aminek 675mhz a magóra jele és 2000mhz a memoria órajele, de nem megy csak 1008mhz miért?
q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi
Mert ezekszerint raklap olyan game amiben nvidia keze nagyban bennevan (nvidia logo virit elejükön) atin fognak jobban menni. Akkor nvidiának megéri pénzt ölni bele LOL!!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
1ébként egy Forsa 8600GT Premium 620/1600-t néztem ki - 28k Azt nemtom, hogy miféle márka ez a Forsa, mert még életemben nem hallottam😄
"Eközben néhányan a PCI Express 2.0 megjelenése miatt aggódnak, fõleg azért, mert egyes jelenleg kapható alaplapoknak minden korábbi ígéret ellenére meggyûlhet a baja az új szabványhoz érkezõ grafikus kártyákkal. Bár a PCI-SIG leszögezte, hogy a mostani alaplapok gond nélkül felismerik és a lassabb sebességen használják majd a PCI Express 2.0-hoz készült vezérlõket, néhány típusnál ez nem így van.
Az Asus például jelezte, hogy a Blitz alaplapoknál csak az elsõdleges PCI Express csatoló kezeli problémamentesen majd az új kártyákat, mivel az a PCI Express 1.1-es verziójának megfelelõen készült. A másodlagos illesztõ azonban csak a szabvány 1.0/1.0a változatát ismeri, így nem tudja majd futtatni az új fejlesztéseket. A vásárlóknak ezért azt ajánlják, hogy amennyiben a jövõben új grafikus illesztõkre tesznek szert, azokat csak és kizárólag az elsõdleges illesztõben használják, ne próbálják majd hasznosítani az SLI-funkciót. A többi alaplap esetében elméletileg nem lesz ilyen gond, de ezek továbbra is csak ígéretek. "
Most nagyon egyszerû hasonlattal élnék:
Mint amikor a számológépen nyomok egy elõre beprogramozott gombot: pl.: "Thomson képlet" és akkor õ már tudja is, hogy mire gondolok és számol is...de akkor ez majdnem ugyanaz az összefüggés, mint a gépikód és az egyszerû programnyelv közt nem?...Vagy abszolút nem értem...
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
Az alkalmazásprogramozási felület vagy alkalmazásprogramozási interfész (angolul application programming interface, röviden API) egy program vagy rendszerprogram azon eljárásainak (szolgáltatásainak) és azok használatának dokumentációja, amelyet más programok felhasználhatnak. Egy nyilvános API segítségével lehetséges egy programrendszer szolgáltatásait használni anélkül, hogy annak belsõ mûködését ismerni kellene.
Az API általában nem kötõdik programozási nyelvhez: bármilyen programnyelvbõl lehetséges azok meghívása, amennyiben a megfelelõ paramétereket a hívás biztosítja, és képes lekezelni az esetleges eredményt.
Az egyik leggyakoribb esete az alkalmazásprogramozási felületnek az operációs rendszerek programozási felülete: annak dokumentációja, hogy a rendszeren futó programok milyen – jól definiált, szabványosított – felületen tudják a rendszer szolgáltatásait használni. A másik leggyakoribb eset az, amikor egy rutinkönyvtárat készít valaki kifejezetten abból a célból, hogy azzal az alkalmazásprogramok által használt eljárásokat szabványosítsa: a rutinkönyvtár ezen eljárásait is egységes, jól dokumentált API segítségével lehet elérni, használni.
Majd valaki leirja földi nyelven is érthetõben 😄
Amugy is terveztem az újítást, kb.: 2-3 hónappal késõbbre, de sajna ez így sült el.
///+ nekem hozzá kell szoknom, hogy mostmár újonnan vásárolok és mindennek csak esik az ára 😄DD///
Abu85: Mi az az API?
Magyarország az a hely ahol 10 Millió miniszterelnök és 3 Millió vezetési oktató van!!! Az X-ek a nevemnél már jóval azelőtt ott voltak, hogy az emo hullám elérte volna kicsiny országunkat...
prohardver.hu bandit
nekem is 1xszer volt 1 ilyen esetem azt mondtam a gyereknek milesz ha nem úgy lesz(karcoltpsp helyett törött) és egybõl meg is állpodtunk:-)
ilyenkor õ húzza a rövidebbet csak iylenkor nekem is idõbe kerûl!
x700 pro-mat is hûlyeség volt lecserélni 2008 elejéig kihúzhatta volna simán aztán olcsón 1 dx10-es kártya
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510