9761
10645648441175096535.jpg
  • Szasza20
    A 320as-t venném!
    És ez a táp van a gépembe: COOLINK SILENT POWER 450W
  • MaSzKa
    elkell vinnie

de attól is függ 320mb vagy 640 de szerintem azt is elviszi

milyen a coolink táp típus érdekel?

• Szasza20
    Hi All!

8800 GTS-t elvisz egy Coolink 450W-os táp? Az alulírott konfigba menne a 7600GT helyére!
  • MaSzKa
    németországba se volt raktáron tegnap 8800gt semilyen se

itt vagy szállítási gondok vannak vagy elszámolták magukat
    vagy amit leírtam az lehet

de azt megmondani hogy szándékos volt nvidia részéről vagy nem azt nem tudom megmondani

lehet elakarják adni a raktáron maradt 8800gts gtx-eket elöbb
  • NeoMaN
    persze...
    :))))))))))))
  • fsgh
    már rég meg lett cáfolva egy hivatalos levélben szal nem kell a balhé;)
  • MaSzKa
    1hetes hír:

FONTOS INFÓ!!!
    SAJNOS IGAZ A HÍR, MISZERINT AZ NVIDIA VISSZAHÍVTA GYÁRTÓKNAK KIKÜLDÖTT KÁRTYÁIT, GYÁRTÁSI HIBA MIATT (LEADTEK, ASUS IS ÉRINTETT, TÖBBIRŐL EGYELŐRE NEM TUDOK, NAGYKEREK ERŐSÍTETTÉK MEG), ÍGY SAJNOS NEM TUDJÁK MEGMONDANI MIKOR LESZNEK ELÉRHETŐK A 8800GT-K, SAJNOS ÍGY MINDENKI RENDELÉSÉT TÖRÖLNÖM KELL AMÍG NEM TISZTÁZÓÜDIK A HELYZET, MINDEN ÉRINTETTNEK ÍROK KÜLÖN! AMINT ÚJ INFÓM VAN ÍROK A TOPICBA!

ph bazár
  • MaSzKa
    megdugta a tv-t?
  • Gabesz amd64
    hogy dugtad rá a tv-re?
  • tugyiti
    jobb esetben csak a driverrel lesz gond (nekem mái napig nem megy a tv out a gts-en) roszabb esetben az egyik memoria blokk adta meg magát a vga-n
  • setuh
    ezen igy veszekedni minthogy inkabb adnatok egy valaszt meg az is jo lenne h nem tudom v vmi dehat ha nem hat nem.ugy latszik masokhoz kell forduljak .nah bye!
  • Solten
    + Gusztustalannak tartom hogy a G92-es chip megjelenésekor a hazai hardveroldalak az árak ismerete nélkül elélveztek, hogy ez mennyire jó hogy ilyen olcsó.
  • Solten
    Egyébként nem csak az EVGA dobott piacra 112SP-s GTS-t hanem a BFG is. De ez a jelenlegi chip upgraded-ja. Rosszabbkor nem is jöhetett volna, remélem a nyakukon is marad...
  • Solten
    Ja, ez a G80-as. Az új G92-es GTS, 512MB-os lesz meg 256 bites.

Mint pár hsz-al előbb látható..

• Solten
    Nem, csupán azt mondom hogy az nvidia itt veri a f*szával a csalánt, erre a kártyát még mindig nem lehet kapni...
  • grebber
    "Már a GeForce 8800 GT debütálásakor hallani lehetett a szintén 112 stream processzoros GeForce 8800 GTS-ről. Most, fű alatt megérkezett a hazai piacra. Úgy hívják, EVGA GeForce 8800 GTS SSC 640 MB. A stream processzoroknak nem csak a számát, hanem az órajelét is megemelték, 500 MHz-ről 576 MHz-re, bár ez még mindig alacsonyabb, mint a GT-nél. A 640 MB GDDR3 memória órajele viszont megegyezik a GT-ével, 900 MHz (effektív 1800 MHz), tehát szélesebb, 320 bites memóriavezérlője miatt az új GTS ezen a téren gyorsabb a GT-nél. Figyelembe véve, hogy a GeForce 8800 GT-vel szemben a 8800 GTX sem tudott túl nagy előnyt kovácsolni izmosabb memóriarészlegéből, az új GTS-nek sem jósolunk túl nagy . Ráadásul a pénztárnál a 105 000 forintos ár sokkal nagyobb hátrány, mint amennyit a plusz memória hozhat, igaz, erre az EVGA kártyára is 10 év garancia vonatkozik, ráadásul azonnal megvásárolható."

info: Prohardver
  • fsgh
    na akkor marad a GT am honnan az info?
  • Solten
    A g80-as?
  • Solten
    Úgy tűnik értelmes hűtő van rajta
  • grebber
    Pff új GTS 105 ezer ft
  • zoolee
    Te álszent...-.-
    Itt mondod, hogy így úgy dejó, előtte 8-10 hsz el, meg szídod a karit a tulajokkal együtt akik felvásárolták előlled a tesztek utánn egyből..-.-
  • zoolee
    Paszmeg, mikor volt az a kuladarab jobb a 7900 GTX nél?????????
  • Solten
    Különben is fejezzétek be a vs-ben kell egymást győzködni, itt az envidiát kell éltetni...
  • Solten
    "Ultra vagy a GTX" Na és? Ez a két kártya marha széles rétegnek készült. .. A GT-vel legalább végre csináltak egy olyan kártyát, hogy nem egy zsák pénzért értelmes teljesítményt kapsz. Cserébe ráb@sztak egy ultrafos hűtőt, dehát normális hűtővel már nem lenne ilyen olcsó. Persze azt se tudni mennyibe kerül, mert nincs a piacon.
  • Livius
    Én soha sem a fogyasztást néztem hogy jó vagy nem. Bele kell törődni minnél nagyobb a kártya tudása és teljesítménye, annál nagyobb a fogyasztása is. Te is többet szabálsz ha nem 4kg súlyt emelsz hanem 16kg-ot. Jah és nem én szóltam be hogy szar az Ati, én már ott csatlakoztam amikor a 4db CF ben kötött VGA val próbáltál itt flamelni. Alatta meg lökted a sódert hogy így meg úgy a 10-30 W különbség. De ha megnyugotsz most én is Kijelentem egy nagy szar az Ati. Már egy éve hogy nem tudott egy csúcs VGA-t kidobni az Ultra vagy a GTX ellen. Ez a teljesítmény a második GYÖK alatt.
  • MaSzKa
    azért jó teszteket csinálnak csak tudni kell átlátni a szitán

csak 1 év után ismerték el az x1950xtx erejét egyértelműen pedig akkoriba döntetlennek hozták ki a rivális nvidiával szemben pedig a tesztből egyértelműen látszott hogy az ati a jobb igaz csak kicsivel
  • Solten
    az olyan aki a ph-s teszt után rohan a boltba...
  • MaSzKa
    65eft és nem is kapni és még 1 f0s hűtő is van rajt

nem értem azt aki ilyet vesz
  • Solten
    Mindjá nyakunkon a 128 SP GTS... Kiváncsi vagyok egy benchmarkra.
  • Solten
    Oc verzsön ref.hűtővel...
  • Gabesz amd64
    jah ne csak off legyen menjél vissza és igyad a sörödöt amit már megkaptál...
  • Gabesz amd64
    az meg 120 naés vicc 4 VGA egy gépbe
    akkor is drágább ha 4-et veszel fogyasztásba méginkább + vehetsz faja 600Watt feletti tápot h 4 VGA mellett minden menjen faján

képminőségbe nincs már szemmel látható különbség!!! Te miről beszélsz?
    talán a geforce6-os nál volt látható azóta semmi
  • mrbaba
    nooobz-,-'
  • MaSzKa
    hogy ne csak off legyen :-)
  • MaSzKa
    nagyon-vagy

el se olvastad azt osztasz itt - olvass előszőőőőőő

HD3850-röl volt szó: "lehet 4db hd3850 is kijön a a 8800 Ultra árából
    az pedig Crossfire X 4-be már tutti gyorsabb mint az nvidia"

nekem az nvidia fostalicska főleg képminőségbe, meg csalnak össze vissza és talán még most sincs 1 normális driver 8800-asok alá

meg ott az a 8800gts gtx vram megtelik hiba is
  • Gabesz amd64
    idekint 400 egy 8800Ultra a Hd3870 pedig 150 szal h jön ki ebből 4 fostalicska Ati?
  • MaSzKa
    Sapphire HD2600XT-m már volt 2db is 1napig és adtam is tovább

elég jó kari volt az árához kéoest halk is volt

de most a HD3850 lehet a sláger
  • MaSzKa
    Livius írta gyenge az ati
    mondtam neki a 8800u árából 4is kikerül ami sokkal gyorsabb cf-be
    akkor azzal jött hogy sokat fogyaszt, holott leírta őt nem érdekli az hogy az új gts többet fogyaszt - a lényeg neki hogy gyorsa legyen játékokba a többi nem számít

olvasd végig te is

jó lenne ha ki tudnál igazodni már rajtam
  • Gabesz amd64
    15% ?

akkor vagyél 2600Pro-t
  • Gabesz amd64
    állj Te beszélsz itt a fogyasztásról h neked az a lényeg h minél kevesebb,nem?

hát de

előbb említted h 4 ATI jobb lenne mint az Ultra.hát lehet
    de akkor ezzel megin elástad magad ahogy Livius irta 4x nagyobb fogyasztás

most mi kell akkor neked?