9761
10645648441175096535.jpg
  • MaSzKa
    most néztem a ph-n az inno ami egyből vihető 63eft
  • grebber
    Igen új!
    8800GT jobb tehát nálam nem játszik a radeon!
  • MaSzKa
    nekem nem kell az tutti

PowerColor Radeon HD3870 ami márkás fullos 50eFt

igaz nem sokkal több a 8800GT de ez új vga?
  • grebber
    Valaki nem akar Inno 8800GT-t venni mert 51500-ért lehet kapni csak érdekelne megbizható-e??

Mert halottam sok szériánál jót és rosszat is az innoról.
  • repvez
    Nekem egy kicsit mérvado a teszt , mivel a monitorom 1680x1050-es felbontásu.És ahogy látom az összes élsimitással is böven marad tartalék a 30fps tartásához a GT-nél.
  • Solten
    Nem tom' de pl. a Crysis 1024-ben tök élvezhető. És nem szaggat (8800GTS)
  • Inquisitor
    Mozgásban az a rece villog ám, és igen is zavaró. Éppen mozgásban zavaró, mivel állóképen észre se venném a nagyítás nélkül :D
  • MaSzKa
    PH teszt elnapolva 3 napig :-(
  • ProGabe #5431
    eszi hát.és értelme mennyi?nulla!

persze azt sokan soha nem fogják megérteni,hogy mi az igazi játékélmény,csak a grafika számít nekik.élsimítás,ugyan már!utálom azt,amikor egy képen felnagyítják mondjuk a lépcsőt,hogy milyen recés a széle.de kit érdekel,amikor csak elfutsz rajta/mellette?

ez értelem szerűen nem neked szólt!

tényleg jöhetne már a PH teszt! :)
  • grebber
    Én biztos hogy nem játszok ilyen felbontásokban.
    Csak azért linkeltem mennyire eszi a VGA-kat az élsímitás!

Jöhetne már a PH teszt!
  • ProGabe #5429
    és te 1600x1200-ban,és 2048x1536-ban játszol?ennyi erővel olyan teszteket is csinálhatnának,hogy játék közben CCE-vel tömnek valamit 10passban.ez így nem mérvadó,mert irreális

nekem rendes tesztek kellenek,hogy tudjak dönteni,mire fogom elkölteni márciusban a pénzemet...
  • zoolee
    Nem jelentős a külömbség, tudva, hogy a valve-et az ATI pénzeli..
  • grebber

• ProGabe #5426
    ekkora felbontásban persze,hogy leveri a 88GT-t,de ki játszik ilyenben?ahogy a cikkben is írják:AA kezelése nagyon jó a 3850-nek!
    jó lenne,ha látnék már egy igazán jó tesztet az új HD-kről,mert ez sem mérvadó,csak extrém felbontásokban tesztelték...

ráadásul megint sikerült azt a képet beszúrni,ahol a legnagyobb a különbség az Ati javára.félre ne érts,nem vagyik sem Nvidia,sem Ati párti,most is egy 9600xt ketyeg a gépemben
  • MaSzKa
  • Gabesz amd64
    csak lehet gondod lesz a hütéssel,legyen a házadb is egy két venti plusszba
  • szokekurva
    ahogy olvasgattam az MSI mivel oc kcsit húzva van nemúgy mint az ASUS..:) demár megvettem az MSI-t!de azért köszönöm..am a pci-os kérdésemre tudsz választ adni?
  • MaSzKa
    asus msi egykutya közepes mind2
  • szokekurva
    Sziasztok!Szerintetek asus 8800gt 512mb ram vagy MSI 8800gt oc 512mb ram?ahogy olvasgatom MSI jobb..vélemény?:) köszi am a 2.0 pci belemegy pl abba a csatolóba mint a 6800gt?(lehet hülye kérdés)
  • Livius
    Ugyen ez volt mikor megjelent a PCIexpress 1.0. Nem volt még szinte semmi különbség az AGP8 és a PCIexpresses kártyák között. Geforce 6600GT, 6800, X800 koráról beszélek.
  • Bmx01
    havernak tegnap érkezett
  • zojzi
    Hi!
    Van vkinek Galaxy 8800GT-je?Mi a vélemény erről a kártyáról???
  • Inquisitor
    Na de az sem volt ferr, talán a GF6800 és annál gyorsabb kártyák voltak igaziból, amik ki tudták (volna) használni a diferenciát. Most ugyan ez a szitu. De attól, hogy még nincs ilyen vas, még valós az átviteli sebessége. Meg van egy gyanum, hogy ha tényleg jönnek a sok GPU-s szörnyek mindkét gyártótól, akkor hamar "be lesz lakva" az a dupla sávszéllesség is.
  • MaSzKa
    kb olyan mint amikor az agp4x-es kártyát agp4x-ből átrakod agp8x-be
  • Inquisitor
    Szerintem nem értelmezed jól amit a PH írt, simán csak nem létezik még az a VGA ami profitálna a dupla PCIE sebességből. (De mondjuk NEM VGA-ban már el tudnék képzelni ezt azt.)
    Az meg a hab a tortán, hogy egy HD3850 nem éppen sávszéllességigényes valami.
  • MaSzKa
    ezt most találtam durva:
  • MaSzKa
    többet is kezel

de 256 az ideális annál több felesleges

ddr2-t viszont felejteni kell
  • zoolee
    Fasság, mert csak 256 ot tud kezelni..-.-
  • NeoMaN
    Mint ahogyan az AGP4x->8x->PCIe16 em nyújtott semmit. Csakúgy mint az udma100->sata150->sata300
    Vakítás.
  • davidka003
    1 GB-os 8500 GT
  • strebacom
    Ez a PCI-E 2.0 egy szar,semmit nem ér a PH szerint:
    "Logikus, hogy ha a PCIe 2.0-ból profitálni szeretnénk, akkor PCIe 2.0-kompatibilis videokártyát kell használnunk. Mivel igencsak kíváncsi természetűek vagyunk, ezért a most bejelentett Radeon HD 3850 megérkezését követően az új csatolószabvánnyal kompatibilis videokártyát azonnal le is teszteltük. Az AMD azt állítja prezentációiban, hogy már egy kártyát használva is (tehát még csak CrossFire sem kell) 5–15%-os teljesítménynövekedésben lesz részünk a PCIe 2.0-nak köszönhetően. Tesztjeink nem ezt igazolják, ugyanis a PCIe 2.0 javára semmilyen előnyt nem tudtunk kimérni..."

Forrás!
  • Gabesz amd64
    fém része hasonlít,télleg nincsenek "kopolytuk",de venti lamellái ugynazok :D
  • skinnyman
    Te hülye vagy bazmeg :) Hogy írhatsz ilyen írtozatosan nagy f@szságot? Semmi esély nincs rá, hogy 3 hónapon belül jobb és egyben olcsóbb kártya jönne ki. Mellesleg ha kijönne, miért kéne újat venni? A régi attól még ugyanolyan gyors marad.
  • zoolee
    Nana, ez alhamarkodott volt..
    Ahogy én látom a vanti lamellái is sűrűbbek, nincsen ott a 4 "kopoltyú" -se, a venti döntve van, és így a részen ami ott van nagyobb energiával halad át a levegő..
    Én így látom..Ha meg nincs igy akkor bocsi...
  • FlyHigh
    Jobb az már most is van, az ára nem mind1.
  • G18XM8
    És aztán 3 hónap múlva megint vehetsz egy újat mert biztos hogy kidobnak ennél jobb kártyákat is.
  • Viktor9202
    Hogy a faszba ne akarnék venni, má majd megvagyok veszve hogy meglegyen, mer 8800 GT-n kívűl más kártyát nem fogok venni;)
  • Katun
    Sziasztok!

Az a gondom már amióta meg van az új gép, hogy néha jól mennek a játékok néha nem, játszom egy adott játékkal, jól megy, ha másnap akarok játszani akkor az lehet fog akadni alt tab al ilépek és aztán vissza akkor néha jó de ezt az alt-tabos trükköt sokszor kell bejátszani ha nem megy akkor újra kell indítani a gépet, mi lehet a gond? Vista alatt nem csinálta, de ott jóval lassabb az összes játék.
    Amiket próbáltam:
    Driverek közül elég sokat, persze driversweaper -el leszedtem mindig az előzőeket, driectx frissítés stb.

Válaszokat előre köszönöm.
  • MaSzKa
    most venni is akarsz vagy csak az érdekel a nagyker mikor kap?
  • NeoMaN
    azt tán a nagykertől kéne kérdezni, nem sg fórumon
    mellesleg nagyker sem tudja mikor mit kap....
    :)