62
-
quentit #22 Mi a f*szért modern23 a neved, az összes eddigi, általam olvasott hozzászólásod alapján ultra-konzervatívnak számítasz... -
jefferson83 #21 Milyen igaz :) Vagy, hogy a disznók az ilyen embereket, mert ugye az ő orgazmusuk 30 percig tart :D És miért ne legyen nekik jó :) -
#20 Jah, állatvédők csak delfinekkel engednék, mer azok élvezik csak a szexet rajtunk kívül.. :) -
jefferson83 #19 "Másrészt pedig, másik oldalról megközelítve, ha nem kezelnék a pedofilokat számkivetettként... "
No comment -
jefferson83 #18 Nem tudom emberek ti mit szólnátok, ha ne adj Isten a ti gyereketeket molesztálná valaki. Azt hiszem én egyből betölteném a hóhér szerepét, nem kellene itélet. Mondjuk a börtön is elég az ilyen embereknek ott úgyis elintézik őket.
DjJano: A kecskét megkérdezik, hogy ő mit akar? -
sonicXX #17 meztelen kislányokat nem tehettek ki ;) -
chokeerigo #16 A képen a t.A.T.u. van -
duke #15 Ilyenkor en is azt gondolom,hogy az ilyen Yurij fele emberek sokkal veszelyesebbek a tarsadalomra,mint a pedofilok. -
sonicXX #14 Ezek az intézkedések populárisak az USA-ban. Másrészt pedig, másik oldalról megközelítve, ha nem kezelnék a pedofilokat számkivetettként, mint ahogy 1-020 éve a melegeket is annak kezelték (meg még most is sokan), akkor nem kényszerülnének arra ennyien, hogy erőszakhoz folyamodjanak. Elképzelem mit tenne egy "normális" ember, ha eltiltanák a szextől.
Azzal viszont messzemenően egyetértek, hogy az emberrablást és a nemi erőszakot meg kell torolni. De nem értek vele egyet, hogy valakiket csak mert a többségnek nem tetszik, meg kell fosztani a szexualitástól. Az pontosan oda vezet, ahol az USA tart most: kontrollálhatatlan szélsőségekhez. -
sonicXX #13 Voltál mostanában pszihológusnál?
Gondolom szerinted a melegeket is ki kellene végezni, meg a feketéket is azért mert nem fehérek. -
#12 Amugy a hozzád hasnonló emberek miatt törnek ki a háborúk és vannak népírtások! -
#11 Amerikában a hugodat se lehet pisiltetni, mert bilincsben visznek el a rendőrök... ahogy egy 11 éves srácot is elvittek.
Yurij szerintem meg bárkinek joga eldönteni azt hogy kecskével vagy nővel csinálja.... a szemléleted igencsak szélsőséges. A pedofileket meg kezelni kéne, nem börtönbe zárni, mert attól még nem fog megváltozni. -
#10 Nincs messze a gondolat rendőrség jövőképe..
Apropó, a cikkhez tartozó képen a lányok sztem már túl vannak a 18 on :) -
Yurij #9 Erre nincs mentség aki ilyenre gerjed egyböl ki kellene végezni.Nem szabad az ilyen aberált embereket életben tartani.Ugyan ez a véleményem az animal sex filmek-el kapcsolatban is. -
turul16 #8 Ahá. tehát erre megy ki játék , Mindig is sejtettem , sőt rendszeresen szponzorálom.. -
HUmanEmber41st #7 Hát persze próbálkoznak átvenni a tökéletes kontrollt minden amerikai állampolgáron. Aztán ha ez már megvan, majd kényszerítik az EU-t is ( már amúgy is itt vannak a biometrikus igazolványok RFID stb, amiről még nem is tudsz, csak majd akkor, mikor már késő lesz)
Egyik reggel arra ébredsz, h minden oldalon cenzorok figyelik minden szavadat. Egy gyanus mozdulat, és máris bannol a netszolgáltató... -
dez #6 Az viszont már gáz lehet, ha erre hivatkozva beleavatkoznak a magánszférába. -
turul16 #5 South Park 416 Molesztálás című részt ajánlom figyelmetekbe. -
duke #4 Artatlan emberek szemelyiseg jogainak megsertese allhatna fenn.Usa-ban mostmar tobb mint 20 eve folyik ez az ujkori boszorkany uldozes,es vannak adatok a hatekonysagrol.Kimutatak hogy az ilyen ugyekben megvadolt emberek 93% artatlannak bizonyult.Ossz egeszeben lenyegesen tobb,artatlan felnott ferfi eset aldozataul az ilyen ugyeknek,mint gyerek. -
turul16 #3 "Az azcentral nevű honlap tájékoztatása szerint a törvényjavaslat alapján az, aki elmulasztaná az oldala tartalom szerinti automatikus minősítését, akár 5 évig terjedő börtönbüntetést is kaphatna."
Mekkora hülyeség. Technikailag, hogyan akarják ezt kivetelezni? Ha valki postol egy "sex" szót egy forumba akkor ujra kell minősíteni, az oldalt? Vagy 18 alatt, már internetezni sem lehetlesz? (Náluk 12év alatt már nem lehet TV-t nézni,de a hírekre nem teszik ki, pedig az durvább :) )
Szerintem közeledhetnek a választások arra felé.. törvények eddig is voltak szvsz. -
Morden23 #2 Nagyon helyes, hogy keményítenek, nagyon helyes.
Bár ki tudja, hogy az USA mennyire és hogyan gondolja ennek a dolognak a kivitelezését, de remek, hogy végre behatóan foglalkoznak ezzel a témával.
Nem tudom, hogy milyen személyiségi jogok megsértése és boszorkányüldözés állhatna fenn. Semmilyen, leginkább. -
szombi #1 Reszkessetek gyanútlan internetezők!
Még véletlenül se se csetelj, mert rádhajt egy boszorkányüldöző egy 10 éves kisfiú neve alatt.