14
Coffee Break
-
#14 Hali! a Coffe Break-hez van magyarosítás ??
nálatok is megfagy ha kiakartok belőle lépni, ez mitől lehet? -
#13 Ahogy látom nem a legnépszerűbb játék, de remélem valaki tud segíteni. Ott tatok hogy kikéne cserélni Johny(gondolom a sajátom) mappáját, és nem tudom kicselezni a kopasz férfit. Valaki leírná hogy hogy kell? -
#12 John szekrényéből vedd ki a hálóinget és add oda Jennifernek, aztán beszéld le vele, hogy ha Greg telefonál, engedje meg, h használd a telefon recepciót. -
Sammby #11 Hali! Valaki tudja hogyan kell lehallgatni Greg telefonját a játékban?
Sehogy se tudom megcsinálni... -
#10 Egész jó a gém, meg is hozta a kedvemet egy kis Sims-hez. -
#9 akkor ezentúl örökké ezzel kell játszanod, ha nem akarod lekapcsolni a géped -
#8 En elvagyok vele. Az egyetlen bajom az hogy aszem masfel eve nem fagyott le semmitol a gepem de ebbol nem lehet kilepni. -
Kanál #7 jah nagyon gany :c -
#6 iszonyú gyenge, egyáltalán nem kötött le :-c -
#5 Ez kicsit olyannak tűnik mint a pokoli szomszédok, csak full 3D-ben. Szerintem nem valami nagy játék, de azért lehet hogy ki próbálom majd valamikor -
Vlala #4 Ki vagy rúgva! című budget game volt hasonló, abban a főszereplővel közölték, hogy elbocsátják, és ezért odatett egy kicsit a cégnek, az utolsó napján. -
#3 Hamár munkahelyi játék, lehetett volna 2D-s, hogy a wörksztésönökön is elinduljon:DD -
#2 már vártam ki nyit eme remek játéknak topicot.
nézegettem a képeket, de elég egyhangúnak tűnik a játék. -
#1 Na kerem alasan. Tehat vegre valahara ilyen jatek is letezik ahol kielhetjuk a munkahelyi perverz hajlamainkat ugy hogy senkit nem zavar :D
A jatek arrol szol hogy meg van adva egy bizonyos munkahelyi legkor es mi azokat a dolgokat kell ugyesen csinaljuk amik a valo eletben illegalisak vagy amitol a kirugas veszelye fenyeget.
Coffe Break SHOTS
Varom a velemenyeket :D