21
-
donoki #21 szerintem yo! -
torokandras #20 Ha nem tudok elaludni,elkezdem nézni ezt a filmet..iszonyat rossz..semmi ötlet,fordulat,kreativitás,izgalom nincs benne..egyszerűen egy nagy nulla!! -
#19 Nagyon faxa film volt! -
mittu #18 mert a tomb rejdert minek nézi az ember? dzsoli csöcsei miatt...:) -
Szeszmester #17 A Fülke ;) -
pero #16 Szerintem ez is csak egy olyan nagy baki film mint a másik telefonos (a neve most nem jut eszembe)! -
5i #15 SZámomra hatalmas csalódás ez a film (is). Ez az átkozott remake-láz teljesen megörjít. Inkább nézek vmi jó francia filmet (ami legalább egyedi), mint egy ilyet vagy Viasztesteket. -
Szeszmester #14 Szerintem annyira nem jó ez a csaj. Sőt, a képeken egyik sem az. A színészi tehetségük meg kimerül abban, hogy rémülten belenéznek a kamerába.
Ezt a filmet érdemes kihagyni. Kifejezetten hátránytalan. -
winnie #13 az előzetes lelövi az egyetlen poént a filmből. -
oszi1113 #12 Hm... nem tudom mitévő legyek! Bedöljek a marketingnek, tennap láttam a TV-s bemutatóját, vagy hallgasak az itt leírtakra - fenti-lenti - , de végül is van hely a gépemen, ha meglesz a Silent Hill, akkor lehet utána ebbe is belekostolok!
A legjobb horror még mindég a Halloween 1 része!!! -
Hegyikecske #11 na én má az előzetesén megijedtem :DD A házból hívja vki?
Amúgy nemfogom megnézni se, mer nemszeretem a horrorfilmeket -
antikommunista2 #10 :D -
wbtist #9 Én nem estem hasra a filmtől. :(
De a csajszi az tényleg fincsi... -
Cvd #8 A csaj mellett mégegy érvet tudnék felhozni a végignézése mellett: a házat. Valami hihetetlenül gyönyörű és hangulatos a legutolsó részletéig. -
deathvir #7 Most úgy őszintén én csak a csaj miatt néztem végig ,ha 1 kicsivel is rondább 10 percnél tovább nem nézem mer a vége felé már így is szenvedtem :D -
#6 Semmi baj nem volt a filmmel jó volt! -
startmenu #5 Na, végre másnak is tetszik a Sikoly. Eddig sokan csak alázták... -
Pintyőke #4 Ha valaki latott mar TV-ben B kategorias szar filmet, akkor ezen a filmen tuti elborzadna. Ezt meg egy Lisa fele faszsag is tulszarnyalja. Tortenet menete nulla, az egesz egy nagy kalap sz@r. Meg szerencse, hogy VIP-es mozijegyem volt... -
winnie #3 mondjuk mentségére szóljon, hogy az eredeti sem nagy eresztés:) -
winnie #2 szerintem hangulatos kis film volt - azt simán elérte, hogy másfél órára lekötött. ha valaki a film vége miatt néz egy filmet, akkor az utálni fogja - ha azért, hogy közben szórakozzon, akkor már nem biztos, hogy lesz gondja. (mindenesetre a női nem képviselőinek zöme folyamatos bújással fogja meghálálni a filmet:) -
deathvir #1 Annyira szar ,hogy az már borsztó ,senki se nézze meg!!!!!!