23
Ki tanul ilyesmit, mi a véleményed róla?
-
#23 egyetértek...
stresszfiziológia? [egybe csakazértis :)] pfff... -
[Walaki]D`Lair #22 tanulhatatlan szar... -
#21 Tudtommal a kötőjel csak a többszörösen összetett szavaknál lép életbe, és ott is csak a 7+ szótagúaknál :)
Amúgy megvan a véleményem erről a sok áltudományos baromságról, amit nyomatnak a sok főiskolán :) -
[Walaki]D`Lair #20 Bizony egybe kell írni :) -
#19 Áltudomány ja, de legalább nem annyira káros mint a marketing.. na mind1 nem akarok politizálni.
Viszont nekem kéne róla könyv (mondjuk e-book), ha tud vki.. -
#18 A mázlista! -
#17 Ezt szerintem 1be kell írni, de teljesen mind1. Ha cikkírók (bocsánat, fordítók) is bakiznak 1000rel, ne várjunk má' senkitől semmit. Persze Walakitől még lehet. :) -
[Walaki]D`Lair #16 és már előre látom, hogy ez a szarság fogja lerontani az 5.0-ás átlagomat... -
[Walaki]D`Lair #15 Hát illene, de hát hogy is mondjam...egy szar áltudomány az egész...:D:D:D -
mod #14 Ja, és most látom: #9... :O))
De bocs az OFFért. -
mod #13 Vannak kivételek, nem kell ennyire a szabályok szerint írni! -
#12 én a műegyetemen kommunikáció és médiatudományra mentem volna, de inkább malájziába megyek tömegkommunikációra. -
#11 Feltéve ha 3 szóból kapcsolódnak össze. 2 szó esetén mindig egybe kell írni. -
Vlala #10 Egyáltalán mivel kapcsolatban kell ilyet tanulni? -
Khamwasss #9 az összetett szavakat mindenképp egybeírjuk =) -
#8 kötőjellel :)
Kommunikáció-elmélet -
#7 nem kötőjellel? :D
egyébként a magyar nyelv tele van hülye kivételekkel, lapozd fel az egybe-külön. részt a helyesírási szótárba brr :D -
SeLFisCH #6 hát én spec. úgy tanultma h a hét szótagnál hosszabbb szavakat külön írjuk:
kom-mu-ni-ká-ci-ó-el-mé-let bárhogyis számolom ez 9 -
#5 gondolom a komm. szakon az egyik alaptantárgy.
akkor sikerülnie kéne nem? ;) -
#4 Jó azt azért felfogtam, hogy tantárgy, csak vmi bővebb infóra gondoltam... -
#3 alcím ò_ñ -
#2 Hát ez meg mi a rák? :D
[A SZÓT SEM ÉRTI] -
[Walaki]D`Lair #1 Hát...khm...én pénteken vizsgázok belőle...no comment...