Farkas a legnépszerűbb szuperhős
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"...míg a sort a lista egyetlen rajzfilmfigurája, Bart Simpson zárja."
Mi a különbség a rajzfilm- és a mesefigura között? D:
(Tudom, hogy Shrek animációs filmben, míg Bart kézzel rajzolt sorozatban szerepel, de nekem akkor is furcsa.)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
1. Wolverine
2. Harry Potter
3. Spider-Man
4. Shrek
5. Robert Langdon
6. Jason Bourne
7. James Bond
8. Jigsaw
9. Bart Simpson
10. Madea
I\'m AVENGING ANGEL!!
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A kozmosz a kozmosz része s nincs eleje se vége.
Bruce Waynet hiányolom <#szomoru1>#szomoru1>
Én nem láttam a DVK-t, de ez a Robert Langdon nagy spíler lehet, hogy a Top10-ben van <#vigyor3>#vigyor3>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
amúgy meg valóban, én elhiszem!
ROZSOMÁK FOREVER 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ke?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Shrek meg Bart Simpson... na szép.
Még szerencse hogy Farkas (igen FARKAS) nyert (nekem nem kell Rozomák... nagyon hülye név).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...