Farkas a legnépszerűbb szuperhős

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha már xmen, akkor Magneto, de az abszolút beszteszt a Dartvödör. Herripottert meg átraknám a legidegesítõbb lista 2. helyezettjének, Jarjar alá közvetlenül. Talán még a Pokemon és tsai beelõznék.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Wolverinbõl farkas kb olyan mintha Spidermanbõl atkaember lenne. Atka is pókféle 😊
NEOreg3
számomra a south park is😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Simpsonék szerinted mese?😊
NEOreg3
"Negyedik helyre jött be a lista elsõ mesefigurája, a zöld ogre, Shrek."
"...míg a sort a lista egyetlen rajzfilmfigurája, Bart Simpson zárja."

Mi a különbség a rajzfilm- és a mesefigura között? D:

(Tudom, hogy Shrek animációs filmben, míg Bart kézzel rajzolt sorozatban szerepel, de nekem akkor is furcsa.)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Itt a teljes lista:
1. Wolverine
2. Harry Potter
3. Spider-Man
4. Shrek
5. Robert Langdon
6. Jason Bourne
7. James Bond
8. Jigsaw
9. Bart Simpson
10. Madea

Én még a kenygyelfutó gyalogkakukkon nõttem fel.Nomeg Magilla gorillán.De farkas koma se kutya.Rozsomák??Szerintem rendben van.<#vigyor2>

I\'m AVENGING ANGEL!!

Superman úgyis letaszítja a trónról a Farkast 😊 sokkal erõsebb, sokkal gyorsabb, és sokkal királyabb a Suzuki emblémás pólója <#buck>

TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu

Talán Gameboy, bár az nekem sose volt, úgy hogy a ZX SPECTRUM 48 jelölöm meg helyes válaszként. Bár X-Men-nel azon se játszottam. Én gyerek koromban pókember mániás voltam.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én HULKRA szavazok!

A kozmosz a kozmosz része s nincs eleje se vége.

mellon
Rozsomák a No.1 <#eljen>
Bruce Waynet hiányolom <#szomoru1>
Én nem láttam a DVK-t, de ez a Robert Langdon nagy spíler lehet, hogy a Top10-ben van <#vigyor3>

Sanyix
És hol van Jack Bauer? Nameg Chuck Norris 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Broafka
Halle Berry <#szeret> ööö, vagyis Ciklon <#vigyor5>
amúgy meg valóban, én elhiszem!
ROZSOMÁK FOREVER 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Iori
Tony Montana aka Scarface-nem kérdés nálam 😛
best of da best

I love this game!

Most nézem még idõsebb is vagy, akkor a Nintendo-t helyetesítsd be azzal amivel akarod!<#mf2><#mf2><#mf2>

Te nagyon okos, igenis Rozsomák!! A kisfa*ért kell mindig ezen 'szakodni. Ha Te is a képregényeken nõttel volna fel nem a nintendo-n akkor, Te is ki lennél akadva, ha egy karakter nevét máshogy fordítanák, mint amit megszoktál!!!

Macccy
Biztos csak én nem találom a sorok közt gyerekek, de KI AZ ÖTÖDIK?
Ke?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Loál János
Farkas-koma.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Hülye név vagy nem, akkor is úgy hívják Rozsomák 😛

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

"...számukra ki a legemlékezetesebb, legmacsóbb, legfontosabb... szóval a leg-leg-leg filmbeli karakter..."

Shrek meg Bart Simpson... na szép.

Még szerencse hogy Farkas (igen FARKAS) nyert (nekem nem kell Rozomák... nagyon hülye név).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ZsoltiMC
Es a Terminator? 😊

"I need your clothes, your boots and your motorcycle!"
Csudri
És Freddy Krueger? váháhá!

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!