27
A testőr
-
kis kocka #27 thx -
#26 itt megtalálod -
kis kocka #25 hii valaki tudna segíteni ez(Citizen Cope - Bullet And A Target) a szám kéne de nagyon honnan tudnám letölteni valaki help me pls -
#24 nem tudja valaki honnan lehetne lehúzni a Soundtrack-jét ? -
#23 Nah megnéztem, sztem elég jó film lett.. -
#22 8:30 perc mulva lejön a film !! -
moziplakat #21 Ha valakit érdekel Sentinel-A testőr plakát vagy más filmek plakátjai mailezzen!
[email protected] -
winnie #20 szerintem senki nem látta szinkronosan -
#19 moziünnepkor szinkronos lesz vagy feliratos?:S mert valaki feliratosna látta valaki meg szinkronosan akkor ez most furcsa -
#18 -
#17 Már van felirat itt:
www.hosszupuska.freeweb.hu -
#16 a diamondos változathoz nincs még felirat?-
mikorra várható?
-
kék #15 A hétvégén néztem meg. Jó film, MD megint megmutatta, hogy mekkora színész. Kim-et is rendesen feltupírozták a szerepre, nem irigylem a sminkesét, biztos rengeteget dolgozott. Érdekes volt, hogyan dolgoznak az ügynökök, miyen és mennyi munkájuk van.
Egyébként a moziban (Kaposvár) feliratos volt. Sajnos, az elején a dokumentumfilmet nem feliratozták és néha a felirat beleolvadt a háttérbe, ezért is szeretem jobban a szinkronos filmeket. -
#14 #6 -
vLaDDD #13 moziban nem szinkronosan adják szerencsére. -
winnie #12 hogy lenne már szinkronos moziban? -
#11 hát a magyar szinkron télleg nagyon gázos, főleg a jól ismert Bauer-nek idegesitöen béna (mer öt már megszoktam angolul, de még a 24 1.évad szinkrona is sokkal jobb volt). nembaj azér megnézem moziba a hangerö talán elnyomja ezt az érzést :D -
#10 :D -
#9 külföldi mozi rulz :)
Tököm ül be magyar moziba :D -
#8 Moziban nézted ? Nagyon gáz a szinkron ? -
#7 Nem rossz film! sőt....egész jól pörögnek a dolgok, csak lassan indul be :)
Sutherland pedig lazán mehetett volna Bauer néven :D -
#6 csá a moziban szinkronos lesz de már nem soá kész van a magyar felirat a Diamond-os változathoz -
#5 jah, én már tuddok is egy linket, csak még felirat nincs hozzá, addig meg felesleges letölteni.. de sztem a moziban is feliratos lesz -
#4 hmmm... Kiefer Sutherland ismét nyomoz ;) ;)
asszem megnézem ezt a filmet...
ha moziban szinkronos lesz akkor kénytelen leszek letölteni... -
#3 Csak nagyon remélem nem szinkronos lesz, mert már a trailerben is nagyon gányinger... :( -
#2 óóó ismerős emberek, na ezt megnézem.. -
Cat #1 Ahogy az előzetesből nézem, Jack Bauer ismét megmenti Amerikát :D
http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=4232