44995
F1CHL - Retro
-
#5395 rendben...jó szórakozást. -
#5394 Megyünk Zsófival vidékre, egész hétvégén nem leszek -
#5393 hát az a pech,pajtikám:D -
#5392 most jogi infon ülök, nagyon fajin. érdekes, de mázlimra csak most vagyok itt mert felmentés élvezhetek hála az ECDL bizonyitványnak.
najó blöfföltem, azért elég uncsi, de még ittvagyok egy órán át. hát lehet van msn a gépen, jó lenne mert akkor felmásznék:)
-
#5391 hát Norbert barátom, szörnyen sajnálom ami veled történt. de hát ez Bp. Európa egyik legszarabb fővárosa. akkor most még csúszol is az egésszel... roppant bosszantó lehet. hát csak annyit tudok neked tanácsolni hogy ne idegeld magad ezen: ahogy az angol mondaná: Take it easy! :)
szombaton te mész az összejövetelre?? -
#5390 Este leszek, addig legyetek jók és ne utazzatok BKV-val. Rohadt köcsögök ahogy az egész város az! BASZNÁ Szájba az összes fasszopó tüntető akik romba döntik a várost, más meg szivja utána a dolgokat. ÖSSZESET EGYENKÉNT LŐNÉM FEJBE, HOGY ROHADJANAK SZÁJBA!!!!! NEM IS TÜNTETNEK MÁR HANEM SPORTOT ÜZNEK A RENDŐRÖK VERÉSÉBŐL. GÉPPISZTOLLYAL TESSÉK KÜZÉJÜK MENNI ÉS ÖLNI A FÉRGESÉT!
NA, csá -
#5389 -
#5388 Jó qrva anyját h nem akarja belinkelni... -
#5387 -
#5386 No, aztán idegességembe repkedtem egyet...
LHDC-LHBP útvonalat
-
#5385 FIZETEK IS ÉRTE! JÓ ISTEN BASZNÁ MEG! -
#5384 na bazz,ezt a baromságot: szines gumik:
-
#5383 hát elhiszem hogy bosszant, engem is idegesitene de rendesen. kúrva Demszky meg a kúrva BéKáVé a hibás, hidd el... -
#5382 ISTEN BASZNÁ MEG AZT A QRVA GECI FASSZOPÓ KÖZLEKEDÉST EBBEN A REDVÁS VÁROSBAN!
HOGY PICSÁBA VAN AZ H 1ÓRA 30PERC ALATT ÉREK LE A SZENT IMRE KÓRHÁZIG??? SIKERESEN ELKÉSTEM, VIZSGA OKT 4.ÉN!
QRVA ÉLETBE!
Ne is kérdezzetek róla többet, csak felbaszom az agyam! -
#5381 igy van.
na bazzzz, két vagy három napot késik a mod. szuper. -
#5380 KV-s jó reggelt!
Na majd meglájjuk! -
#5379 személy szerint szart se:) -
#5378 Egyszer összemérhetjük majd az erőnket ilyen puff puff gaméban, megnézem mit tudtok -
#5377 télleg. megpróbálhatjuk majd azt is:D -
#5376 sztem a Battlefield a legjobb:)). -
#5375 figyi,írd át,és azt hozd át,mert a tiedet nem ismeri fel a cd olvasóm...egyszer már kipróbáltuk -
#5374 Segíthetek?:D:D
Looooooooooooooooool gém!:) -
#5373 dehogy. jó az, majd elviszem vhogy Brianhez és akkor hálózatban játszunk Gab ellen,bár sztem kettönket is simán lenyom:D -
#5372 "mááááááris" -
#5371 minek? mindegy már ott vagyok:D -
#5370 Máris -
#5369 GYERTEK IRCRE -
#5368 multiban szar -
#5367 kódolj. bár sztem a moha akkor is sokkal jobb, de ebben úgysem értünk egyet:))) -
#5366 te mondtad, no politik:D -
#5365 I GO COD -
#5364 traktorral hozzassuk fel...
MOST AKKOR MENJEK TÜNTETNI ÉRTE????:D -
#5363 jah,értem:) -
#5362 megvan...a pincében:) -
#5361 oszt? -
#5360 hm -
#5359 és ezt nem tudtad 2 napja megcsinálni?:) -
#5358 beszéltek összevissza:D -
#5357 hmmmmmmmmmmmm?:) -
#5356 megvan.