44995
F1CHL - Retro
-
#6996 azt eltom neked vinni sztem holnapra.... -
#6995 ha ideadja vki, felteszem szivesen -
#6994 nekünk meg még udvarunk sincs,nemhogy ilyen berendezési tárgyak mint például csocsó.... -
#6993 irtam is, h most egyetem kilőve -
#6992 akkor saller következik -
#6991 de a WWP-t!!!:)) -
#6990 na, most csúnya leszek...
apád faca
hát az a lényeg, h nem kell minden gépen, hanem ott van a gamepad..
pls ne legyél éretetlen.Köszi -
#6989 azért nemjó. mert zárva van a clubbunk hétvégén: nincs egyetem, igy klubb se... -
#6988 "nem nem,pihennem már nem lehet!Tovább!Tovább!"-vagy vhogy így.
ööööö jóóóó.de akkor mondd már meg a barátodnak hogy hétfőre írja már ki neked.ha hétfőre se hozza akkor akkor akkor... -
#6987 jah. kipróbálom. majd. én nem erre a hétvégére gondoltam. hanem majd egyszer felteszem gépemre és megnézem h konkrétan mien is, mondjuk amikor már ti meguntátok és valamelyikötök kölcsön adja:D -
#6986 mint ahogy a Worms is:) meg kéne már keresni -
#6985 az a Transport Tycoon Deluxe? nekem is megvolt:D -
#6984 az kellemetlen ha kellemetlen -
#6983 grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr -
#6982 pihenni akkor! -
#6981 az sokkal jobb. na azt télleg kikéne próbálni. rábeszélem majd gabot is és összehozzunk egy hármas vagy négyes partyt:D -
#6980 a fulladás nem fáj, csak kellemetlen -
#6979 én semmmit:)
egy mainzi győzelmet az Aachen ellen:))) -
#6978 előbb irtad, h ha kipróbáljuk Briannal, akkor talán Te is!
Erre most 100% ellentetjét mondod, kiismerhető vagy? NEM!!!:)
Ha csocsó lenne, az is jó..mondjuk ööö sulitokban hétvégén? nem jó!
akkor kellene egy olcsó de fasza hely! -
#6977 és az fájni fog?:) -
#6976 akartok. én biztos nem akarok ezzel a gémmel jáccani. inkább jáccok egy csocsot, vagy nemtom, segarallyt:D -
#6975 én sem vártam a játékot nehogy azt hidd.az utóbbi két fifával talán játszottam másfél órát,de sztem érdemes kipróbálni.nekem se sürgős.hogy lenne az mikor itt van a TTD?????:D:D -
#6974 és most mi a lófaszt akarunk hétvégén? már elnézést! -
#6973 jó. persze. miniLAN-ra ne is. DE majd NAGY LANRA hozni köll...sztem... -
#6972 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#6971 nézzenek oda.... -
#6970 hja.akkor se hoz lázba. majd kipróbálhatjuk lanban hamachival vmikor, nem vagyok ellene. de nekem aztán rohadtul nemsürgös.
egyszerü ha összejöttök valamelyikötöknél és játszotok, ha akartok, ha meg nem akkor nem. -
#6969 mi?a cipelés?én ezt a masinát szét nem szedem mert megfulladok a kábelekben:))) -
#6968 ajajajjaja -
#6967 na, én is rohadtul unom a Fifa06-t, meg Eagle is, aztán néha 2-3 órát játszunk egymás ellen -
#6966 még szép.nézzenek oda... -
#6965 és az nem megoldható basszameg!:) -
#6964 legyen. jogod van hozzá. úgyis mondhatnám h a magánjogod, vagyis ius privatum. -
#6963 AMATŐR SZINTEN TÉLLEG ROHADT UNCSI KÉT MECCS UTÁN!!DE EMBERKÉK ELLEN TELJESEN MÁS!MEG H EGYEDÜL ÜLSZ A GÉP ELŐTT ÉS AZT JÁTSZOD,AZ TÉNYLEG NEM VALAMI JÓ!GONDOLJ BELE:98-at hányszor játszunk külön-külön?én nulla -
#6962 biztos nem:)
tört verzióm van. max akkor müködik ha összekötünk néhány gépet, viszont ahhoz cipelni kell vkihez.
egyébként beismerem béna vagyok benne:S:D -
#6961 csak dolgozik a ribanc -
#6960 bezzeg ha azt mondanám h Toca 1 miniLAN ott kapálóznál az elsősorban -
#6959 tanulsz?hmmm az jóóóó:))
ráér az hétfőn is...ez a véleményem. -
#6958 hehe:D NÁLAD:DD??? -
#6957 LANban jó nyomni!